maanantai 8. huhtikuuta 2013

55 000 lukijaa ja uusi kysely

Lumisateen liukastamia katuja vilkuillessani olen ehtinyt hyvin miettiä projektini etenemistä. Tällä hetkellä on jo varmaa, etten saavuta millään 100 naisen kaatoa yhdessä vuodessa. 30% on kuitenkin jo melkein rikki, joten kohtuullisen hyvältä tilanne näyttää silti. Tosin, vain aika näyttää, kuinka pitkään projektissani lopulta menee. Ainakin se on tullut jo todistettua, että työssä käyvä, runsaasti vapaa aikaa omaava mies ei helpolla 100 naista saa vuodessa seksihommiin, jos se on edes mahdollista.

Onneksi osasin odottaa tätä jo aloittaessani blogia, joten en ole (kovin) masentunut tilanteesta.

Blogini lukijamäärä on ylittänyt 55 000 lukijan rajan. Ja näyttää siltä, että blogiani aktiivisesti seuraavia lukijoitakin on jo ihan mukavasti. Hyvä, etten kirjoita touhuistani vain itselleni. Se motivoi minua kummasti. Erityiskiitokset niille lukijoille, jotka ovat kantaneet kortensa kekoon tulemalla mukaan tähän, ehkä vähän päättömäänkin, projektiin.

On aika laittaa sivuille uusi kysely... Edellisen kyselyn, "Sperman maku..." tulokset olivat seuraavanlaiset:

29 vastaajaa (36%) oli sitä mieltä, että sperman maku on "Yöööööök!".
Lähes yhtä monen vastaajan (31 kpl / 38%) mielestä sperman maku oli "Ok.".
12 vastaajaa (15%) oli sitä mieltä, että sperma maku on jopa "Ihan hyvä!".
Yllättävästi 8 (10%) vastaajista piti nesteen mausta kuin hullu puurosta, ja vastasivat "NAMINAMIA!".

Seuraava kysymys on helppo "Oletko harrastanut peppuseksiä?". Rohkeasti vastaamaan, niin saadaan tässä blogissa jonkinnäköinen vastaus tähänkin ihmiskuntaa pitkään pohdittaneeseen kysymykseen.

Vielä pari vastausta kysymyksiinne.

Olen jostain syystä saanut "Olet sä läski!?" -kysymyksiä jo 5 kappaletta sähköpostiini. Vastaus on: En. Katsotaanpa, kun kesä lähenee, jos sitä vaikka laittaisi kiinnostuneille kuvaa vatsastani, että tämäkin asia on sitten selvitetty.

Toinen paljon kiinnostanut kysymys on liittynyt laivareissuihini. Käyn useasti laivalla, ja jos lukija on kiinnostunut osallistumaan blogiini, ilmoitan kyllä heille, milloin ja millä laivalla liikun. Onhan se aina kiva tavata lukijoitani, jos ei nyt seksin merkeissä, niin vaikka ihan lasillisella!

Joko olette saaneet itsenne rantakuntoon? Vaikka kesää ei vielä näy, se odottaa jo aivan kulman takana!

- Kristian

10 kommenttia:

 1. Ihan en ole vielä rantakunnossa, mutta tiukasti jumppaamalla perille! =)

  Pääset sitten ehkä kommentoimaan peppuani kesällä, ihan livenä...

  VastaaPoista
 2. Tosta peppuseksistä vielä:

  Mä olen yhden kerran päästänyt silloisen poikaystäväni pyllyni tienoille leikkimään, ja silloin se rysäytti niin voimalla itsensä sisään, että toista kertaa ei tule. Teistä miehistä kun ei koskaan tiedä!

  Varmasti monilla voi olla erilaisiakin kokemuksia, mutta se oli ainakin ihan hirveetä.

  T: Piitu Watupassi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan osaa. Kaikki miehet eivät valitettavasti koskaan opi milloin on syytä ottaa rauhallisesti, ja milloin panna menemään.

   Ilmeisesti joillain miehillä varsi uppoaa "vahingossa" kakkoseen ilman lupaa. Voin vain kuvitella, millä mies selviää tällaisesta tilanteesta ilman mustaa silmää.......

   - Kristian

   Poista
 3. Tulisi nyt vaan se kesä sieltä. Ainakin täällä on lunta! :((((

  Ainakin on vielä hyvää aikaa jumpata kesää varten. Innostuin crossfitistä. Tavoitteena on rautaiset pakarat ja kiinteät reidet! Niistähän sinä pidit, vai mitä Krisse? ;)

  VastaaPoista
 4. Tyttönen Jyväskylästä8. huhtikuuta 2013 klo 15.42

  Eikös sitä pidä olla kunnossa ympäri vuoden? ;) En mä ainakaan käsitä, mikä tämä koko käsite "kesäkunto" on. Kun pitää itsensä kunnossa ympäri vuoden niin voi siellä vällyjen välissäkin olla mukavempaa. Liikunta kun lisää seksihaluja todistetusti! Voit vaikka tulla ensi talvena tarkistamaan molemmat väitteeni todeksi ihan paikan päälle tänne Keski-Suomeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Oikeassa olet! Kyllä kunnossa täytyy ollakin ympäri vuoden, mutta keväällä jostain löytyy aina intoa vetää vielä muutama ylimääräinen kalori pois vyötäröltä.

   Odotan innolla mahdollisuutta tulla testaamaan väitteidesi todenperäisyyttä! ;)

   - Kristian

   Poista
 5. Valitettavasti Pleieri blogi löysi "100naistako" blogin vasta äskettäin.

  Pleieri kirjoitti aloitus viestiin kommentin mutta toistettakoon se vielä

  "100 naista vuodessa on saavutettavissa miehelle, joka on hoitanut perusasiat kuntoon kuten Kristian pitkä, atleettinen, komea, tyylitajuinen ja riittävän varakas.

  Kuitenkaan Kristianin kaltaisetkaan miehet eivät ikinä saa kaikkia iskemiään naisia. Jos Kristian lähestyy naisia ilman selkeitä kiinnostuksen osoituksia epäonnistuminen tapahtuu 94% tapauksista. Toisin sanoen Kristianin lähestyessä 100 naista keskiarvollisesti 6 pääty seksuaaliseen kontaktiin.

  100 naista vuodessa tarkottaa siis noin 1700 aloitusta. Tämä tarkoittaa 33 iskua viikossa. Täysin realistinen 5 naisen iskeminen päivässä on siis tehtävissä, olettaen riittävä ajankäytön mahdollisuus ja naismaussa keskittyminen myös kohtalaisen seksuaalisen markkina-arvon omaaviin naisiin.

  Naisia voi lähestyä missä tahansa. Kerro kiinnostuksesi ja vie asioita seksuaalisesti eteenpäin fyysisesti niin pian kuin mahdollista. Asu keskeisellä sijainnilla ja järjestä tapaaminen mahdollisimman lähelle hienoa asuntoasi tai hotelliasi, jos olet matkoilla."

  Pleieri lukee kaikki blogisi tekstit mutta naisten tasoa ei ilmeisesti olla pidetty liian korkeana, joten tämä ei ole syynä siihen, että 100 kaatoa ei ole tulossa vuoden sisällä.

  Jos tavoitteena on saada pelkästään alle 25 vuotiaita kauniita naisia, joiden kroppa on optimaalisessa kunnossa on 100 vuodessa mahdotonta koska yksinkertaisesti et löydä kyseisiä naisia riittävästi iskettäväksi.

  Pleieri ei ole vielä lukenut kuin ensimmäiset kaatosi blogista mutta mielenkiinnosta... Oletko pitänyt tilastoja iskuistasi? Kuinka monta olet lähestynyt, kuinka monilta olet saanut puhelinnumeron, kuinka moni puhelinnumero on johtanut treffeihin, kuinka monet treffit on johtaneet seksuaaliseen kontaktiin? Ilmeisesti nyt onnistumisia on 29kpl.

  VastaaPoista
 6. Suurin osa miehistä ei ole valmiita iskemään naisia päivisin koska päivisin iskemisessä optimaalisessa kunnossa oleva mies epäonnistuu 94% iskuista (ei seksuaalista kontaktia)... Tästä johtuen selvinpäin lähestyminen päivisin ei ole kiehtova vaihtoehto päteville miehille.. Eikä varsinkaan keskitasoisille 1 nainen panoon 200 iskusta on liian kova "hinta".

  Koska Kristianin tavoite on kuitenkin saada 100 naista vuodessa on täysin järjetöntä jättää päivisin iskeminen väliin.. Päivässä pystyy lähestymään jopa viikon tavoitteen 35 naista, koska taso eikä ikä kriteerit ole liian korkeita kyseiseen tavoitteeseen... Esimerkiksi lauantaina keskustassa liikkuminen, ostoskeskukset jne.

  Pleieri blogi kertoo hyvin yksityiskohtaisesti miten päivällä isketään nainen, mitä tehdä kun puhelinnumero on saatu ja miten järjestää treffit, jotka päätyvät välittömästi seksiin.

  Pleieri blogin näkökulmasta kiinnostus peppuseksiin johtuu monesti siitä, että naisen vagina ei ole riittävän tiukka.. Jos vagina ylikostuu ja kireys on minimaalinen.. Mies tuntee kuin heiluttaisi penistään isossa kattilassa, jossa on velliä. Naisten kannattaisikin säännöllisesti treenata lantionpohjan lihaksia.. Lantionpohjan lihaksien treenaaminen auttaa myös naista saamaan parempia orgasmeja ja puristus takaa miehen seksuaalisen nautinnon.

  Peppuseksin ongelma on se, että puristus on tiukka persereiän kohdalta mutta sisältä puristus on vähemmän optimaalinen.. Lantianpohjan lihaksia treenannut nainen pystyy taas tarjoamaan optimaalisen puristuksen koko penikselle. Myös suihinottoihin mieltyneet miehet ovat monesti pettyneet naisen pillun puristukseen ja saaneet kyseiset taipumukset suihinottoon/peppuseksin suosimiseen löysähkön pillun johdosta.

  Mieskin tosin pystyy parantamaan orgasmejaan ja erektioitaan harjoittelemalla lantionpohjan lihaksia. Peniksen pidennys ei ole myöskään huijausta vaan mahdollista yksinkertaisella ilmaisella jelq harjoituksella muutamina päivinä viikossa.

  Rantakuntoa on hyvä pitää yllä harjoittelemalla kroppa 3x viikossa läpi ja syömällä kaloreita n. 30 kertaa oma optimaalinen paino.. Optimaalinen paino pelimiehelle on n. 24 painoindeksi.. Jos mies on siis 180cm 1.8*1.8*24=77.76kg

  Kalorit lasketaan 78kg*30=2340kcal päivässä.. Proteiinia 2*omapaino eli 156g päivässä, josta tulee 624kcal.. Loput 1716kcal on yhdentekevää tuleeko ne hyvistä rasvoista tai hyvistä hiilihydraateista. Kyseisen mallin mukaan Pleieri blogi on huomannut kropan pysyvän optimaalisena ympärivuoden.. Ei tarvetta bulkkaukselle ja dieeteille "rantakuntoa varten".

  Naiselle paras painoindeksi on Pleierin mielestä 18-20.

  t. Pleieri

  VastaaPoista
 7. Ihan mielenkiinnosta eksyin netin syövereistä blogia katsomaan, ja ihan vastapainona aiemmalle kommentille haluan kertoa, että kyllä. Se tosin on tapahtunut vain kerran, koska itse pelkään ajatusta rikkoutumisesta ja vioista joita siitä voi seurata, mutta mies osasi ottaa maltilla, olla hellä ja kuunnella miltä minusta tuntui.

  Fantasiointihan on aina mukavaa, ja ajatus peppuseksistä on ollut jokseenkin kiihottava lähinnä sen vuoksi, että se on nk. kielletty hedelmä. Valitettavasti totuus ei ollut ihan mitä odotin, mutta sekin voi johtua jännityksestä itse aktia kohtaan ja pelosta sen mahdollisiin vaikutuksiin kehossa. :) Ehkä sitten ajan kanssa kun uskaltaudun uudelleen kokeilemaan..

  VastaaPoista