maanantai 22. huhtikuuta 2013

31: Marjaana

Auringon valo alkaa pikkuhiljaa kadota mäen taakse, kun lähden ajamaan kohti Kotkaa. "Aikaisemminkin olisin voinut lähteä" pohdin hiljaa mielessäni. Liikenne on vähentynyt huomattavasti, ja ajelu sujuu huolestani huolimatta suhteellisen sutjakkaasti. Pikkuhiljaa auton valot alkavat valaista pimenevää tietä. Kännykkäni ilmoittaa uudesta sähköpostista, valaisten kojelautaa näyttönsä valolla.

"Kai sä olet vielä tulossa? =) Terkuin, Marjaana"

Kirjoitan nopeasti naiselle vastauksen. Hetken kuluttua saan uuden viestin.

"Mahtavaa! Slurps! =P"

Odottava tunnelma aiheuttaa säkeissäni kipinöitä. Loppumatka tuntuu kestävän ikuisuuden.

Kotka on minulle suhteellisen tuntematon kaupunki, ja sopivan parkkipaikan löytäminen sedanille kestää jonkin aikaa. Vihdoin parkkipaikan läydettyäni nousen autosta, ja venyttelen itseäni vähän joka suuntaan. Paukspokspum! Selkä aukeaa. Painan vielä otsani polviani vasten rentouttaakseni loputkin selästäni. Ah. Hyvältä tuntuu. Suoristan itseni, ja lähden kävelemään rauhallisesti kohti Marjaanan asuntoa.

Painan rivitaloasunnon ruskean oven vieressä sijaitsevaa kelloa. Oven läpi kuuluu lyhyt melodinen sävellys. Hetken kuluttua vaalea, noin 165 senttinen nainen saapuu ovelle.

"Moi! Tulithan sä sieltä!" nainen aloittaa iloisesti.

"Tottakai, eikö me näin sovittu?" totean, ja siirryn eteiseen Marjaanan sulkiessa oven pikaisesti takanani. "Juujuu! Mutta nyt sä olet siinä!" Marjaana visertää edelleen yhtä iloisen oloisesti.

Marjaanan siistit, kiharat vaaleat hiukset ovat kauniilla, korkealla poninhännällä. Naisen liikkuessa hänen takapuolensa heiluu seksikkäästi puolelta toiselle, hiusten heiluessa liikkeen mukana. Hypnotisoidun Marjaanan habituksesta.

"Mitä sä katsot?" Marjaana kysäisee kaataessaan valkoviiniä keittiön pöydällä istuviin laseihin.

"Öh... Katselin vaan sun kaunista runkoasi - " hymyilen, "näytät paaaaaljon paremmalta, kuin millaisen käsityksen sun jutuistasi sai.".

"Kiitos!" Marjaana nauraa. "Tykkäät siis?"

"Tykkään."

Marjaana ojentaa minulle lasin.

Otamme lasit mukaamme, ja Marjaana pitää minulle pienen asunnon esittelykierroksen. Nainen on asunut asunnossa vasta muutaman kuukaden ajan. Erään huoneen seinällä on jääkiekkovarusteita. Katson Marjaanaa kysyvän näköisenä.

"Sulla on mies?" kysäisen vakana.

"Joo. Ihan paska. Se siitä" Marjaana toteaa. Huomaan naisen hymyn kadonneen huulilta.

Vaihdan nopeasti puheenaihetta.

"Hei, voisinko mä käydä suihkussa? Ajoreissu oli aika pitkä,  ja on vähän likainen olo."

Todellisuudessa haluan vain Marjaanan vaatteet pois pikaisesti.

"Joo, siis joo... Voinko mä tulla mukaan?" nainen kysäisee.

"Niin mä vähän toivoin..." vastaan, ja asetan lasini keittiön pöydälle.

Marjaana noutaa meille molemmille pyyhkeet. Minä saan keltaisen. Siinä on kukkia, ja ne tuovat mieleen mummolan. Riisuudumme, ja siirrymme suihkuun. Marjaana avaa hanan, ja minä siirryn hänen taaksensa.

"Jahas... Sieltä sitä jo tullaan!" Marjaana hihittää, ja hivelee kädellään reittäni.

Suutelen naisen kosteaa ihoa, veden loiskiessa päällemme tasaiseen tahtiin. Annan sormieni koetella naisen muotoja. Naisen iho värisee sormieni liikkuessa pitkin liukasta silkkistä pintaa. Marjaana päästää päänsä nojaamaan rintaani vasten, ja suutelemme toisiamme. Hänen huulensa maistuvat hyvältä, mansikkaiselta.

Nainen työntää takapuoltaan vasten etumustani yhä lujempaa. Pikkuhiljaa kaluni alkaa sykkiä ja turvota ihojemme lämpimässä kosketuksessa. Painan Marjaanan vasten suihkun seinämää, ja koskettelen hänen pakaroitaan sormillani, siirtyen hitaasti lähemmäs vaalean karvoituksen peitossa olevaa jalkoväliä.

Pyörittelen hitaasti sormiani naisen häpyhuulten ympärillä, kaluni hieroessa naisen vasenta pakaraa vuoroansa innostuneesti odottaen. Upotan sormeni naisen sisään, hieroen samalla toisella kädelläni hänen niskaansa. Marjaana voihkaisee. Pyörittelen sormiani naisen kostean liukkaassa jalkovälissä. Marjaanan selkä on kissamaisesti kaarella.

"Odota" sanon, ja otan pesukoneen päällä olevien housujeni taskusta kondomin. Marjaana odottaa edelleen pylly pystyssä suihkun alla odotettavissa olevaa nautintoaan. Lämmittelen kulliani muutaman kerran, vedellen kädelläni edestakaisin, kunnes kalu on juhlakunnossa. Vedän kondomin kaluni päälle, ja asettaudun jälleen Marjaanan taakse. Asetan terskani naisen häpyhuulien väliin ja, hitaasti nytkyttäen, tunkeudun naisen sisään.

Marjaana hengittää raskaasti, ja hänen siniset silmänsä katselevat minua himoitsevasti. Pumppaan naisen pakaroita vasten veden loiskiessa iloisesti lihojemme välissä. Se tekee nannaa. Naisen ponnari roikkuu märkänä naisen oikean olan päällä.

Yllätyn suuresti, kun Marjaana laukeaa kiihdyttäessäni tahtia. Joudun pitämään naisesta kiinni, kun hänen jalkansa vetävät veltoiksi. Naisen lihakset sykähtelevät kaluni ympärillä, ja puren huultani jotten laukeaisi.

Vetäydyn ulos, ja istahdan saunatuolille, Marjaana sylissäni.

"Me-mennäänkö sänkyyn?" Marjaana huohottaa.

"Mennään" vastaan.

Kuivaamme itsemme pikaisesti, ja lähdemme kohti makuuhuoneen parivuodetta. Kaluni on jo hieman pehmennyt, ja otan vanhan kondomin pois sen päältä. Työnnän kumin housujeni taskuun, jotta se ei unohdu näkyville, ja otan uuden kondomin mukaani.

Siirrymme sängylle, ja asettaudumme kyljittäiseen kuusysiin. Nuolen naisen väriseviä häpyhuulia ja klitorista, Marjaanan imiessä terskaani onnellisen oloisena. Hetken kuluttua olen jälleen kova kuin kivi, ja aloitamme uuden session. Kondomi sotilaan suojaksi. Marjaana asettautuu koira-asentoon, ja nostaa peppunsa odottavana kohti kattoa.

Otan naisen takamuksen jälleen käsittelyyni. Tällä kertaa naiseen asettautuminen sujuu helposti, jo ensimmäisellä työnnöllä uppoan kokonaisuudessaan hänen sisäänsä. Marjaana painaa päänsä tyynyyn, ja pieksee pakaroitaan vastan kaluani. Näen kaluni suonien puristuvan turpeina aina uudelleen ja uudelleen naisen kosteaan pesään. Se näyttää ihanalta.

Kiihdytän tahtia. Marjaana sätkii ja huohottaa, ja hänen sormensa puristelevat sängyn lakanaa, kynsien aiheuttaessa pieniä viivoja vaaleaan kankaaseen. Äkkiä hän laukeaa jälleen. Hidastan hieman tahtia, kunnes naisen sykkiminen päättyy.

Käännän Marjaanan ympäri, ja upottaudun naisen syleilyyn. Hän sitoo jalkansa ympärilleni, ja minä aloitan loppua enteilevän pumppaamiseni. Marjaana huohottaa korvaani, ihojemme iskeytyessä yhteen yhä voimakkaammin.

Vetäydyn suorille käsille, ja jatkan naisen naimista. Marjaana tuijottaa minua, kasvot naimahiestä hohkaavina.

Pallini vetäytyvät ylöspäin. Vedän itseni nopeasti ulos häpyhuulten syleilystä, puristaen samalla kaluni lihaksia, etten laukea. Kiskaisen kondomin pois kaluni päältä, ja päästän kiiltävän, maitomaisen nesteeni purkautumaan huohottavan naisen päälle. Marjaana siirtää käteni sivuun, ja jatkaa tatin hyväilyä, kunnes viimeinenkin tippa on valunut hänen litteälle vatsalleen.

Marjaana suutelee minua. Vastaan suudelmaan. Vilkaisen kelloa. 02:37. Tulee pitkä yöajo kotiin.
"Kannattiko tapaaminen?" kysäisen ennen lähtöäni, vetäessäni takkia päälleni.

"No todellakin kannatti! Voi kun voitais ottaa tämä joskus uusiksi!" Marjaana huokaisee.

"Ei sitä koskaan tiedä. Ehkäpä joku päivä tulen vierailulle!" totean.

Ulkona on kylmä. Vedän takin kaulukset ylös, ja lähden kohti autoani.


+1

3 kommenttia:

  1. Onnittelut 30%:n ylittämisestä!

    VastaaPoista
  2. Suihkuseksi, ihan mahtavaa jos on riittävän kosteana, ihan hirrrrveetä, jos ei ole. :/

    VastaaPoista