keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

30: Marttiina

"Mites me tästä nyt sit jatketaan?" nainen tiedustelee pieni virne kasvoillaan.

Kysymys keskeyttää ajatukseni täysin. Huomioni on ollut totaalisen keskittyneenä aivan käsittämättömän rumaan kattokruunuun. Miten yhteen lamppuun saa mahtumaan niin paljon värejä, muotoja ja... Tavaraa!? Ja vielä kerrostaloasunnossa? Jos asunnon ovella vastaan ei olisi tullut alle kolmekymmentä vuotta vanha ja vaalea nainen, olisin epäillyt löytäneeni itsestäni pienen GILF -loverin. Mutta onneksi kääntäessäni huomion takaisin naisen nuorehkoon varteen, pystyn huokaisemaan helpotuksesta.

"Anteeksi, meni ihan täysin ohi!" naurahdan vaivautuneena. Vaihdan asentoa keittiön tuolilla. Pallini siirtyvät epämiellyttävään asentoon housuissani, ja joudun vaihtamaan jälleen asentoa. Touhuni vaikuttaa varmasti hermostuneelta ulkopuolisen silmin.

"Niin, että kyselin että haluaisitko sä ehkä jatkaa tästä vaikka makkarin puolelle..?" nainen kysäisee uudelleen, tällä kertaa huomattavasti määrätietoisemmin.

"Joo, mennään vaan. Katselin vaan tuota sun lamppuasi. Tosi kivan näköinen."

Valehtelen.

"Sehän on ihan hirvee! Se oli täällä jo kun mä erosin mun exästä. Mulla on uusi lamppu odottamassa, mä vaan en ole saanut sitä vaihdettua" nainen nauraa pärskähtäen.

"No, jos sulla tosiaan on se lamppu olemassa, niin mä voin laittaa sen sulle kattoon. Onhan tuo tosiaan syntisen ruma lamppu!" vastaan.

Nainen nostaa kulmakarvojaan yllättyneen näköisenä. "Oikeesti?" hän kysyy epäuskoisena. "Tottakai" vastaan.

Tarkastelen hänen kasvojensa muotoja. Pyöreäkasvoisella Marttiinalla on todella vaalea iho. Oletan sen johtuvan vahvoista kasvomeikeistä. Marttiinalla on yksi lapsi edellisen miehensä kanssa. Tyttö on tarhassa. Äidillä on nyt vähän "omaa aikaa", ajattelen mielessäni hymyillen.

Marttiinan uuma on täydellinen, ja farkkujen peittämät pakarat paistavat kauniisti kankaan läpi verkkokalvoilleni naisen liikehtiessä sievästi. Samalla pohdin, miksi pyöreät pakarat ovat niin monelle naiselle kauhun aihe. Itse olen aina rakastanut pyöreitä pakaroita. Täydelliset pyöreät pakarat, njam! Noiden väliin kun saan vielä survaistua itseni...

Ajatukseni katkeaa jälleen. Marttiina tarttuu minua kädestä.

"Hei! Nyt mennään!"

"Selvä!" vastaan ja nousen tuolilta.

Marttiinan makuuhuone ja olohuone sijaitsevat samassa tilassa. Pienen tytön  tavaroita näkyy viereisen huoneen oven raosta. Parisänky on matalaa sorttia, mutta naisellisen tyylikäs. Täysin eri tasoa kuin kattokruunu.

Marttiina on jo riisumassa itseään, kun minä vielä tarkkailen huoneen seinillä näkyviä valokuvia. Naisen pyöreiden rintojen paljastuessa minuunkin tulee jo vauhtia, ja kiskon pikaisesti paidat pois päältäni.

Marttiina huokaisee: "Onpa sulla hyvät hauikset!"

"Kiitos" vastaan, huomattavan tyytyväisenä itseeni. "Sulla on makeat rinnat" totean, silmieni harhaillessa ympäri naisen alastonta vartaloa.

"Otapas housus pois, niin päästään hommiin!" Marttiina komentaa.

Riisun loput vaatteet päältäni, ja Marttiina hymyilee tyytyväisen näköisenä, pureskellen samalla vasemman kätensä pikkusormen kynttä.

Marttiina vetäisee peitteen pois sängyltä, ja loikkaa sen kutsuvaan syleilyyn. Seuraan naisen perässä, ja laskeudun osittain hänen päällensä, suudellen samalla hänen kaulaansa. Kevyesti, mutta määrätietoisesti. Marttiina nostaa toisen polvensa ylös, ja sitoo kätensä ympärilleni. Suutelemme lisää. Suudelmat ovat kosteita, ja ne aiheuttavat turvotusta kalussani. Marttiina kiusoittelee minua lisää hieromalla säärellään penikseni pintaa.

Siirryn hieman sivummalle, ja kaluni jättää kiiltävän touhutippavanan naisen säärelle. Asetan käteni naisen jalkovälille, ja hieron häpyhuulien pintaa kevyesti. Marttiina värähtelee kosketuksistani. Raotan huulia hieman sormillani, ja siirryn syvemmälle. Kosteuden lisääntyessä, siirrän keskisormeni naisen sisään, ja pidän huolta siitä että nainen on varmasti valmis. Marttiinan kaulan vaalealla iholla näkyy punertavia laikkuja, ja hänen hengityksensä kiihtyy.

Vedän keskisormeni ulos naisesta, ja etsin hänen klitoriksensa sen alle. Aloitan määrätietoisen, pyörivän liikkeen. Marttiina nostaa kätensä päänsä päälle, ja hänen päänsä heittelehtii tyynyllä puolelta toiselle.

Muutaman minuutin kuluttua nainen huokaisee syvään ja hänen koko vartalonsa jännittyy. "Aaaaaahahhaaa!" Marttiina ulvoo. Rauhoituttuaan ja tasattuaan hengityksensä, hän laskeutuu tyynylle hihittämään.

"Tekikö hyvää?" kysäisen kiusoitellen.

"No arvaa!" nainen vastaa. Hetken kuluttua hän jatkaa. "Sun vuoro!"

Marttiina kiipeää päälleni, ja laskeutuu hitaasti kohti napaani. Pian hän saapuukin jo kalulleni. "Nam!" hän toteaa. "Tällaanen kaatkarapu..." totean teatraalisesti. "Vai katkarapu! On vähän vitun iso katkarapu!" Marttiina nauraa.

Naisen kieli kiertää kaluni vartta kuin kissa kuumaa puuroa. Mieleni tekee jo huutaa, että "Ota se suuhun!", mutta hillitsen itseni. Hetken kuluttua saan vihdoin palkintoni, ja terskani uppoaa naisen kosteaan suuhun. Ah! Seuraan kaluni turpoamista naisen huulten välissä nautinnosta huohottaen. Välillä Marttiina ottaa kalun pois suustaan, ja nuolaiseen terskan alareunaa, seuraten samalla reaktioitani. Hänestä se on hauskaa.

"Odota, mä otan kortsun..." Marttiina sanoo, ja kaivaa pöytälaatikosta paketillisen kondomeja. Osaavin ottein nainen ottaa paketista kondomin, asettelee sen huulilleen, ja ujuttaa sen kalulleni. Vajaaksi jääneen osan hän vetää loppuun vaaleilla, ohuilla sormillaan.

"Mä tuun päälle!" Marttiina huohottaa, ja kiipeää nopeasti päälleni. Kalu uppoaa naisen sisään hitaasti painuen. Sitten Marttiina aloittaa ratsastamisen.

Marttiina ulvoo ja huohottaa, välillä huulten välistä kuuluu pari kirosanaakin. Puristelen naisen pakaroita, ja nautiskelen niiden lihasten liikkeistä. Nainen puristelee rintalihaksiani, pyöritellen sormiaan rintakarvoissani.

"Mä rakastan sun karvoja!" Marttiina huokaisee. Puristan naisen pakaroita lujempaa, ja kippaan naisen selälleen sänkyyn. Hänestä lähtee hassu ääni.

Survon itseäni naisen sisään, naisen puristellessa selkääni ja pakaroitani käsillään ja jaloillaan. Marttiina ulvoo suoraan korvaani, ja se tekee hieman kipeää, mutta lämmin tunne varressani estää minua vaihtamasta asentoa.

Olemme molemmat hiestä märkinä. Suutelemme toisiamme, ja naimme vartaloitamme yhteen. Tunnen kipinöitä palleissani.

"Anna mä tuun sun suuhun!" urahdan, ja vetäydyn ulos naisesta.

Kiipeän kohti naisen kasvoja, ja Marttiina sieppaa kaluni käteensä. Hän vetäisee pikaisesti kondomin pois penikseni päältä, ja vetää kalun suuhunsa. Nainen imee ja runkkaa kaluni vartta, tuijottaen minua samalla silmiin. Laukean! Vartaloni sätkii naisen imussa, hänen vasemman kätensä kostetellessa pomppivia vatsalihaksiani. Marttiina kääntää päänsä sivuun, sylkäiseen spermani tyynylle, ja palaa takaisin imemään. "Miksi sä sätkit, häh?" hän hihittää, ja kutittelee terskaani. Kivunsekainen nautinto on täydelllistä.

Annan Marttiinan imeä minua vielä hetken, ja siirryn sitten hänen viereensä makaamaan. Makaamme siinä jonkin aikaa, ja annamme vartaloidemme jäähtyä."Missä sulla on tähtipää ruuvimeisseli?"

"Odota, se on jossain tässä..." Marttiina kaivaa laatikosta ison, mustapäisen meisselin. "Käykö tää?" hän kysyy. "Joo, oikein hyvä on" vastaan.

Vähän ajan kuluttua uusi lamppu on katossa. Se näyttää huomattavasti edellistä paremmalta.

"Mitäs pidät?" kysyn.

"Hyvältä näyttää!" Marttiina vastaa.

+1
 

8 kommenttia:

 1. Pleieri blogi onnittelee kaadosta nro 30. Onko mahdollista lisätä raporttiin miten päädyitte Marttiinan kämpille? Miten siis kyseinen prosessi eteni kämpille, joka mahdollisti yhdynnän?

  Valitettavaa kuulla, että Marttiina ei ymmärtänyt niellä spermoja vaan sylkäisi siemennesteet tyynylle.

  t. Pleieri

  VastaaPoista
 2. Mitä tarkottaa GILF?

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia lampun vaihdosta!

  Ja harvinaisen hyvästä panosta myös! =P

  "Marttiina"

  VastaaPoista
 4. Mitä krisse touhuat helatorstain tienoilla? Täällä olisi yksi kana joka kaipaisi vähän pöllytystä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Laita sähköpostia: naistako@gmail.com, niin jutellaan. :)

   - Kristian

   Poista