torstai 4. huhtikuuta 2013

29: Eerika

Kevätauringon paistaessa toimiston ikkunasta ajatukseni harhailevat jossain muualla. Hetken mielijohteesta päätän tarkastaa blogini sähköpostin. Olen saanut yhden uuden viestin. Viestin lähettäjä on 38 -vuotias Eerika, joka otti aikaisemmin yhteyttä, mutta ei sitten kuitenkaan uskaltautunut lähteä viestittelyä pidemmälle.

Lukaisen viestin sisällön. Tunnen pienen sykähdyksen jalkovälissäni. Vilkaisen pikaisesti kelloani, ja vastaan naiselle. Kolmen minuutin kuluttua saan viestin: "Kelpaisiko huulihoito?) "

Vastaan välittömästi myöntävästi, ja kysyn samalla, että milloin naiselle tällainen sopisi. Saan uuden vastauksen. "Vaikka heti! :) :P "

Vielä parin viestin jälkeen suljen tietokoneeni ja kerään kamppeeni. Totean työkaverilleni lähteväni palaveriin, ja sieltä suoraan kotiin. Työkaverini heiluttaa kättään, ja minä poistun firman ovesta kohti autoani. Panettaa.

Eerika asuu vain noin 30 minuutin ajon päässä työpaikastani. Pian olenkin jo naisen asunnon ovella. Ruskeatukkainen, luonnollisen näköinen nainen avaa oven. "Moikka!" hän huudahtaa innostuneesti. "Tuu äkkiä sisälle, ettei Jetu pääse pihalle!"

Teen työtä käskettyä.

"Paljonko sulla on aikaa?" Eerika kysäisee.

"Ei mulla mikään kiire ole" vastaan, ja vilkaisen samalla naisen vienoa hymyä. Se on kaunis.

"No hyvä... Mut eiköhän meidän pitäisi ruveta pikaisesti hommiin, etten rupea hannaamaan!" nainen naurahtaa hieman jännittyneen oloisesti. "Okei, okei!" vastaan, ja totean käväiseväni pikaisesti pesaisemassa tattini. Eerika naurahtaa, ja toteaa minun olevan varsinainen herrasmies. En ole aivan varma, oliko kyseessä kehu vai naljaisu.

Eerikan koira pyörähtää jaloissani, ja yritän siirtyä vähän kaummaksi sen uteliaan nenän edestä. Eerika käskyttää koiran toiseen huoneeseen, ja sulkee oven koiran perässä.

Huuhdellessani kaluani vilkaisen naisen kylpyhuoneen sisältöä. Vaaleanpunaista, valkoista ja punaista. Vain yksi hammasharja. Yksin asuva nainen, totean mielessäni. Ei siis ikäviä yllätyksiä odotettavissa.

"Ota housut pois ja tuu tänne!" Eerika huutaa olohuoneesta. Vedän pikaisesti sukat ja housut pois jalasta. Puolisesokissa heiluva kullini hypähtää iloisesti ulos alushousuistani.

Eerika odottaa polvi-istunnassa olohuoneen punaisen sohvan edessä, ja taputtaa sohvan tyynyä odottavasti. "Tänne näin!" hän komentaa. Siirryn naureskellen antaen kaluni koskettaa Eerikan poskea siirtyessäni istuma-asentoon naisen eteen. "No niin! Tuupa tänne, herkkunakki!" Eerika toteaa, ja pidemmittä puheitta ohjaa kädellään terskani suuhunsa. Voihkaisen Eerikan imaistessa syvään. Tunnen, kuinka sykkeeni kohoaa, ja kaluni turpoaa naisen kosteiden huulien välissä.

"Oletko sä laittanut huulikiillettä?" kysäisen huomatessani naisen huulien kiiltelevän pinnan.

Eerika päästää kaluni lupsahtamaan huuliltaan. "Joo, tykkäätkö?" hän vastaa.

"Näytät tosi seksikkäältä."

Eerika hymyilee. "Kiitos. Ja on helpompi ottaa suihin, kun huulet pysyvät kosteina."

Nainen kääntää katseensa takaisin kaluuni, ja imaisee sen suuhunsa. Seuraan naisen pään tasaista liikettä haltioituneena. Eerika antaa kielensä nuolla kaluni vartta sen koko pituudelta. Pieni kostea tippa nousee terskani päähän. Nainen pyörittää etusormellaan limaisen tipan tatin ympärille, ja jatkaa imemistä.

"Sä maistut tosi hyvälle. Oikeesti" Eerika mumisee imemisen lomasta. Yritän sanoa jotain sopivaa, mutta aivoni eivät onnistu keksimään mitään sopivaa tilanteeseen. Päästän huuliltani kiitollisen "Mmmmhhh..." -äänen.

Eerika kiihdyttää tahtia. Hänen vasen kätensä siirtyy palleilleni, ja alkaa pyöritellä niitä kevyesti sormillaan. Kaluni turpoaa. "Mä olen tulossa!" huudahdan, puristaen samalla sohvan tyynyä. Eerika vilkaiseen minua sinisillä silmillään, ja kiihdyttää kätensä pumppaavaa liikettä, kutitellen samalla terskani päätä kielellään. Eerikalla ilkeä hymy kasvoillaan.

Pallini pompahtavat ylöspäin naisen kädessä, ja sauvani alkaa ruiskuttaa eliksiiriään kohti naisen suuta. Ensimmäinen ruiskaus lennähtää naisen poskelle ja kielelle. Äkkiä Eerika imaisee terskani huulilleen ja imee lujempaa kuin yksikään nainen on koskaan minua imenyt. Puristan molemmilla käsilläni sohvaa, pumpatessani samalla siemennesteeni Eerikan suuhun. Lopulta Eerika vapauttaa minut otteestaan, ja väsynyt kaluni kaatuu laiskasti kyljelleen.

Eerika käännähtää ympäri ja etsii kädellään sohvapöydältä mukia. Löytäessään mukin hän siirtää sen huuliensa eteen ja sylkäiseen nesteeni mukiin. Sitä tulee yllättävän paljon. Eerika kääntyy takaisin kaluni luo, ja suutelee sitä hellästi sen koko pituudelta.

Hetken kuluttua Eerika taputtaa molempia jalkojani ja katsoo minua kysyvästi. "Noin! Mitäs tykkäsit?"

"Teki aivan pahuksen hyvää!" vastaan rehellisesti.

Vedän housut takaisin jalkaani. "Sulla on jotain tuossa vielä" naurahdan ja osoitan naisen poskea.

"Oho!" Eerika toteaa ja pyyhkäisee soosin pois poskeltaan. Nainen ottaa spermakupin, ja siirtyy huuhtelemaan sitä keittiöön.

"Otetaanko tää joskus uusiksi? Jos sitä ensi kerralla uskaltautuisi vaikka menemään ihan panohommiin?" Eerika kysäisee kun saavun paikalle. "Otetaan vaan. Kyllä mulle maistuisi!" vastaan.

"Sä näytät ihan erilaiselta housut jalassa!" nainen nauraa vilkaistessaan minua.

Jännitys on lauennut. Kuten myös minä.

"Kirjoitakin sitten positiivisesti!" Eerika komentaa. "Ilman muuta!" naurahdan, ja suljen oven takanani.

Hymyilyttää.

+1

6 kommenttia:

 1. Parissa kohdassa käytit nimeä Marjaana Eerikan sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma virheeni. :) Sitä se on, kun kiireessä kirjoittaa... Nimesin henkilön alunperin Marjaanaksi, mutta päädyinkin sitten kirjoitusvaiheessa Eerikaan. Kumpikaan ei ole henkilön oikea nimi.

   - Kristian

   Poista
 2. En mitenkään halua aliarvioida kunnianhimoista tavoitettasi mutta lasketaanko tätä tapaamista tuohon sadan joukkoon? Eikös tavoitteena ollut päästä 100 naisen pöksyihin :)

  Tuli vain mieleen :) Mutta älä lannistu, ei muuta kuin vehje kovaksi ja kohti uusia kaatoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkupään postauksissa olen käynyt läpi asiat, jotka lasken kaadoiksi. Koska blogini ei ole fantasiablogi, eikä aikomuksenani ole kuluttaa vuosikymmentä 100 naisen kanssa vehtaamiseen, myös poskihoidot lasketaan kaadoiksi.

   Onhan suihinottokin seksiä, eikös juu?

   - Kristian

   Poista
 3. Mun rupee tekemään mieli, kun mä luen näitä sun tarinoita! :P

  Tule Tampereelle, niin otetaan sun kullis kestävyydestä mittaa! :)

  VastaaPoista
 4. Rakastan suihin ottamista! NAM! Kun mies menee ihan hyytelöksi mun suussani... AH!

  =P

  VastaaPoista