perjantai 22. maaliskuuta 2013

28: Anita, Miina, Minttu, Sari ja Nea

Koska edellisestä blogimerkinnästäni on jo aikaa, ja kaatoja on alkanut kasaantua, käyn tässä pikaisesti läpi muutaman tapaamiseni antia. Huomio teille, jotka odotatte kirjoitusta itsestänne: yksikään seuraavista naisista ei ole blogini kautta tulleita tuttavuuksia, vaan itse sopimieni tapaamisten antia. Kirjoitan kyllä teistäkin pian!

1. Anita

Tapasin Anitan yrityksemme kevätreissulla Silja Symphonylla. Tumma ja melko pitkä nainen oli ystäviensä kanssa viettämässä. Katseemme kohtasivat laivan valojen hämyssä, odottaessani baaritiskillä juomaani. Anita saapui viereeni, ja laski kätensä vyötärölleni. Tässä vaiheessa olin jo melko varma tulevasta kaadosta, ja rentouduin ja pidin hauskaa pitkään ennen hyttiin menoa.

Itse seksi Anitan kanssa oli rauhallista nytkyttelyä, ja molemmilla oli kivaa. Parhaiten mieleen jäi aamu, kun Anitan "roskikseen" viskaama kondomi löytyikin valuttamasta sisältöään sängyn vieressä olevien korkkareiden päälle.

Kokonaisarvosana: Ihan kiva. Ei mitenkään mieleenjäävä sessio, mutta kuitenkin.

+1


2. Miina

Miina sattui haaviini paikallisessa CityMarketissa eräänä lauantaina, kun nainen oli valitsemassa siideriä illanviettoihinsa. Keskustelu alkoi hassusti, kun tiputin vahingossa lonkerotölkin hyllyltä, ja se suhisi koko sisältönsä lattialle.  Miina nauroi, ja kommentoi hankalasti sijoitettua hyllyä. Minä syytin poropeukaloitani.

Miina oli tavannut minut aikaisemmin jossain (itse en naista muistanut, toim. huom.), ja pian hän jo pyysikin minua mukaan illanviettoihinsa. Oli ensimmäinen kerta, kun nainen tarttui haaviini tällä tavalla kaupassa käydessäni.  Päätin kuitenkin rohkeasti hyödyntää tilanteen, ja suostua lähtemään naisen juhliin.

Ilta oli varsin outo, sillä en tuntenut ketään koko bileistä. Onneksi Miina vietti kanssani lähes koko illan, ja juhlien päätyttyä jäinkin lämmittämään naisen lakanoita. Seksi oli naimista, huohotusta ja hikeä. Eli oikein erinomaista.

Kokonaisarvosana: Oikein hyvää seksiä. Aamulla kaluni kaipasi vielä toisenkin varvin.

+1


3. Minttu

Sovimme tapaamisen Mintun kanssa eräällä deittipalstalla. Tapaaminen oli tuttuun tapaan kahviossa. Minttu saapui paikalle lähes puoli tuntia myöhässä. Saavuttuaan paikalle, nainen tuijotti hermostuneesti ympärilleen, eikä häneen oikein saanut minkäänlaista kontaktia.

Juotuamme kahvit totesimme, että eiköhän tämä ollut tässä.

Kokonaisarvosana: Surkea. Jäi huono maku suuhun.


4. Sari

Ammattikorkeakoulussa opiskeleva Sari ja hänen siskonsa asuivat kimppa-asunnossa Tampereella. Saavuttuani paikalle vastaanotto oli suorastaan innostunutta. Miljoonien kysymysten, ja viinipullon jos toisenkin, jälkeen päädyin Sarin kanssa pikaiselle sohvapanolle. Sarin sisko kyseli naapurihuoneesta, että koska hän voi tulla paikalle,  minun lauetessani hänen siskonsa sisään. Kondomilla, luonnollisesti.

Höyryjen haihtuessa sisko virnuili meille: "Ette taida tulla mun kanssa sitten baariin, vai?"

Kokonaisarvosana: Lyhyt, mutta mehukas!

+1


5. Nea

Toinen laivapanoni Nea oli hieman pyöreämmän sorttinen mutta söpö nainen Lahdesta. Vaalea ja kiharahiuksinen nainen oli hyvin nopeasti vetämässä minua hyttiinsä, kun heitin hänelle, alkoholin vaikutuksen alaisena, vanhan ja surkean "Meille, teille vai eri teille?" -kysymyksen. Yllätyksekseni Nea kuiskani korvaani, että "Mennäänkö vaikka meille?" ja suuteli minua huulille.

Naimme lähes kahden tunnin ajan naisen hytissä, kunnes hänen ystävättärensä saapuivat paikalle. Siirryimme suihkuun, ja lopulta Nea hoiti minut loppuun suullaan, kavereiden kurkkiessa vessan oven takaa toimiamme. Kannustus oli suhteellisen kovaäänistä.

Mielenkiintoisena huomiona Nea oli nielijä. Aloin jo voihkia kivusta, kun Nea jatkoi imemistään vielä useamman minuutin laukeamiseni jälkeen. Huh!

+1

Tässä blogiviestini tällä kertaa. Tulen palaamaan normaaliin tyylini suhteellisen pian, sillä työt ovat alkaneet luistaa, eikä koulutuksissakaan tarvitse enää juosta.

Märkiä kevätkelejä kaikille!

-Kristian.3 kommenttia:

 1. Pieni ja kiimainen tyttö preerialta30. maaliskuuta 2013 klo 10.01

  Moi!

  Täällä mä lueskelen sun tarinoita ihan pikkuhousut märkinä! =)

  Käytkö vielä laivareissuilla? Muistelisin, että aikaisemmin tapasit käydä? Olisi kiva mennä laivalle, ja saada kunnolla munaa, ilman mitään teeskentelyjä...

  Jos satut menemään laivalle, minä voisin tulla viihdyttämään sinua hyttiin, vaikka ihan pikaisen merkeissä! =)

  T: Ihailijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä laivalla tulee aina silloin tällöin käytyä. Olen yrittänyt aina ilmoitella kiinnostuneille, kun olen lähtenyt reisulle. :)

   - Kristian

   Poista
 2. 2. Miina

  Loistavaa! Miina saattoi valehdella tuntevansa sinut jo.. Kyseinen valkoinen valhe tekee kutsusta sosiaalisesti hyväksytymmän.

  Lisää tämän tyylisiä iskuja ja nostat panojesi määrää huomattavasti.. Pystyt lähestymään naisia kyseisessä tilanteessa aloittamalla esimerkiksi "Juomaa ostamassa.. Mikä illan suunnitelma?" Tämän jälkeen katso onko nainen Kyllä/Ei/Ehkä kategoriassa ja toimi tämän perusteella.. Yleisesti parasta pieni jutustelu ja numeroiden vaihtaminen. Tosin suoraan asiaankin päästään välillä kuten Miinasta huomasit.. Minkä olet kerran tehnyt pystyt helposti toistamaan ;)

  5. Nea

  Monet miehet luulevat, että suora kiinnostuksen kertominen ei toimi.. Se toimii erinomaisesti kohdetta enemmän kartoittamatta onnistuminen on pätevällä miehellä 1/15. Jos selkeitä kiinnostuksen osoituksia on tullut, paljastavaa pukeutumista.. Pystyt lukemaan kiinnostuksen seksiin.. Todennäköisyydet tietysti paranee.

  Parhaiten Pleierin näkökulmasta toimii kuitenkin ilman anteeksi pyyntelyjä halujen kertominen.. Kerro miksi menit naisen luokse täysin rehellisesti ja rauhallisesti (ei nopeaa puhumista) esimerkiksi "Sun perse näytti mahtavalta noissa valkosissa housuissa.. Kiihottusin ja oli pakko tulla sanoo moi.. Haluutko vaihtaa parit orgasmit?" Mikä ikinä tilanteeseen ja omaan suuhun parhaiten sopiikaan.

  t. Pleieri

  VastaaPoista