tiistai 5. helmikuuta 2013

26: Pinja

Naisen etuhiukset makaavat hassun näköisesti hänen kasvoillaan. Hän pyyhkäisee nipun hiussuortuvia korvanssa taakse, ja siirtyy yöpöydän siideripullolle. Kulauksen ottamisen jälkeen hän kömpii väsyneesti takaisin tyynylleen. Naisen täyteläiset rinnat kiiltelevät kauniisti lampun hämyisessä valossa.

"Oikeesti" hän aloittaa. "Sä olet ihan vitun hyvä pano."

Nainen, Pinja nimeltään, tunkee lähemmäksi. Hän suutelee minua poskelle, ja laskee lämpimät sormensa illan pumppauksesta turpealle penikselleni. Naisen pitkät, punaisiksi lakatut kynnet aiheuttavat pientä jännitystä.

"Ai. Sulla oli siis kivaa?" vastaan muina miehinä.

"Mun jalkoväli sykkii vieläkin" Pinja naurahtaa, ja pyyhkäisee muutaman kerran kosteita häpyhuuliaan. Tunnen, kuinka kaluni nytkähtää naisen käden alla. Pinja virnistää.

"No. Kerropas, mihin sijoittaisit mut sun listalla?" hän kysäisee.

"Ei tuollaista voi määritellä" totean. "Eikö se riitä, että meillä oli tosi kivaa keskenämme?"

"Joojoo, mut mä haluaisin tietää..." Pinja katsoo poispäin, hiukan loukkaantuneen näköisenä. Naisen kolmeakymppiä lähentelevä silhuetti tekee minuun vaikutuksen. Kaunis nainen, ajattelen.

Hetken podittuani, vastaan kysymykseen. "Ihan top 10:ssä olet."

"Oikeesti?"

"Oikeesti."

Nainen puristaa kaluani, ja hyppää syliini. Hän jatkaa kaluni puristelua, ja suutelee minua huulille.

"Tota, ei se taida onnistua ihan näin nopeasti uudelleen!" ähkäisen naisen käsittelyssä.

"Katotaanko?" Pinja virnistää, ja laskeutuu kohti keskivartaloani.

Huomaan huokaisevani, kun nainen sieppaa kaluni punaisten huuliensa väliin. Hitaasti, kuin nautiskellen, hän imaisee aikaisemman sessiomme kiiltelevät jäänteet parempiin suihin. Hetken minusta tuntuu, kuin mitään mahdollisuutta tunnon palaamiseen ei olisi, mutta Pinjan määrätietoinen rytmikäs työskentely alkaa pian tuottaa hedelmää.

"Kato nyt!" nainen nauraa kaluni heiluessa puoliseisokissa hänen sormiensa välissä, pienen, kiiltävän sylkivanan valuessa naisen leukaa kohti. Hän ottaa minut uudelleen suuhunsa, ja jatkaa, kunnes kullini komea kuin kellotorni.

Pieni touhutippa ilmestyy kaluni päähän. Pinja pyyhkäisee sen rintaansa, ja hyppelehtii leikkisästi lattialla olevalle kortsulaatikolle. "Kumi päälle!" hän hihittää.

Nainen asettaa kondomin nopeasti kaluni päälle. Ennen kuin ehdin sanoa mitään, hän on jo kiivennyt syliini, ja asettelee kulliani vakonsa suuaukolle.

"NNnnnggh..!" Pinja puraisee huultaan varteni upotessa hitaasti hänen sisäänsä. Nainen tuntuu aikaisempaa tiukemmalta. Lieneekö aikaisemmalla aktillamme ollut jotain tekemistä asian kanssa, pohdin.

"Mä panen nyt sua" Pinja toteaa määrätietoisesti.

"Okei."

Vastaukseni tuntuu turhalta.

Pinja taivuttautuu taakasepäin, ja nai minua hitaasti etumuksellaan. Puristelen naisen rintoja. Pinja kiihdyttää aina tahtia, kun sormeni irtoavat hänestä. Kaluni on taipunut jo lähes kivuliaasti alaspäin. Nainen kääntää kasvonsa poispäin minusta, ja huohottaa työntöjensä tahdissa.

Pinja jatkaa hetken, kunnes hän äkkiä paiskautuu minua vasten. Nainen sitoo kätensä niskani taakse, ja suu auki huohottaen pieksee vartaloaan kalunani vasten. Pinjan kovettuneet nännit koskettelevat rintaani. Yritän ottaa naisen takapuolesta kiinni, mutta hän ottaa minua ranteistani kiinni, painaa käteni sänkyä vasten, ja jatkaa naimistaan.

Pinjan selkä vääntyy kaarelle, ja hän sulkee silmänsä. "Voi vittuuuuuuuuuuUUUUUHUHHUHHH!" nainen huutaa. Tunnen kuinka hänen koko vartalonsa, syvimpiä onkaloita myöten, värisee. Naisen otsa ja selkä kiiltelevät kiimahiestä. Sitten hän rojahtaa makaamaan päälleni.

"Etkö sä tullut?" Pinja kysäisee.

"En mä. Viimekerrasta oli niin vähän aikaa" nauran.

"Haluaisitko?"

"En mä varmaan kyllä tule nyt..."

Pinja laskeutuu jälleen etumukselleni. Hän ottaa terskani suuhunsa. Sitten hän puhuu kulli suussa. "Khathothaankho?"

Minä repeän nauramaan.

Muutaman hetken kuluttua jo huomaankin laukaisevani miesmaitoni naisen huulille.

+1

2 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hei!

   Uusi kirjoitus on jo tulossa. Olen ollut flunssassa, ja vasta nyt olen päässyt jatkamaan projektia.

   Pyrin lähettämään uuden blogikirjoituksen vielä tämän viikon aikana.

   - Kristian

   Poista