torstai 17. tammikuuta 2013

Kylmän päivän vastauksia

Toimiston ikkunasta sataa lunta. Tänään on poikkeuksellinen päivä, koska joudun viettämään koko päivän työpaikalla. Tässäpä on loistava tilaisuus vastailla lähettämiinne viesteihin. Pyrin laittamaan seuraavan blogikirjoituksen huomenna. Mehukasta juttua tulossa!

Vastauksia kysymyksiin:

Tartza haluaisi minun testaavan luonnollisia miehisen kyvyn tehostimia. Oletan, että tarkoitit näitä kasvipohjaisia mieskunnon kohottajia? Ei huono idea. Pistetään korvan taakse.

Anonyymi halusi tietää, että olenko saanut pöpöjä projektin aikana. En ole. Olen puhdas kuin vastapesty valkopyykki. Kondomi on hyvä keksintö, mutta käyn silti, ihan varmuuden vuoksi, testaamassa itseäni.

Annuli kyselee, että millaiset ovat suosikkirintani. Pyörät ja kimmoisat. Sellaiset, jotka sopivat kivasti käsiin. :)

TersSKa pyysi tietoa parhaista tavoista saada seksiä. Minulla ei ole mitään luodinkestäviä metodeja. Pyrin vain olemaan mahdollisimman suora naisen kanssa, jos haluan seksiä. Useimmiten naiset kertovat joko olevansa kiinnostuneita, tai sitten eivät. Jos ovat, niin yleensä myös päädymme, ennemmin tai myöhemmin, päällekkäin. Tai peräkkäin. Tai... No, ymmärrät varmaan pointin. Mitään erityisen vesitiivistä tapaa ei ole olemassakaan.

Onko lukijoilla jotain hyviä neuvoja TersSKalle? Miten te pokaatte vastakkaisen sukupuolen?

Lopuksi oma suosikkini, jonka Anonyymi (tietysti...) on lähettänyt. Viesti on enemmänkin kehotus, kuin kysymys. Viestissä käytetty netille harvinaisen säväyttävää kirjoitustapaa. Huomioikaa myös tämän nettisotilaan itsevarma, asiantunteva ja tiukka ote!

Koko viesti: "Opettele laskemaan, urpo!".

Kiitokset neuvosta. Lupaan opetella. Pahoittelen myös mahdollisista laskuvirheistäni(?) aiheutunutta päänvaivaa ja henkistä kärsimystä. Onneksi sinä olet pitämässä huolta netin korrektiudesta. ;)

Hyvää torstaita kaikille!

- Kristian

9 kommenttia:

 1. Kaiken maailman molottajia sitä löytyykin. :D Ihan kuin tällainen blogi pitäisi ottaa hirveän vakavasti.

  Mulla on sellainen tapa, että mä menen naisen viereen ja kysyn että olisko naisella hetki aikaa. Kun se vastaa siihen joko joo tai ei, mä sanon sille joka tapauksessa että ai, mulla ei ole. Mut jos sä välttämättä vaadit, niin eiköhän multa hetki sulle irtois...

  Et muuten usko, kuinka moni nainen lähtee mukaan tällä kikalla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän minua jäi vaivaamaan, että minkä asian olen laskenut väärin. Tieto olisi nimittäin auttanut kovasti. :)

   Poista
 2. Et Sä kyllä mitään tehostimia kaipaa! =D

  VastaaPoista
 3. Mieskunnon kohottajista ei taida valitettavasti olla iloa muutoin kuin plasebona. Eikä ainakaan netistä kannata tilata mitään koska todennäköisesti purkki sisältää jotain aivan muuta kuin mitä luvataan. Joskus jopa haitallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Kirjoittaja taisi kuitenkin tarkoittaa enemmän varjohiippaa kuin viagraa.

   Poista
 4. Saattoipa tuo anonyymi hämääntyä siitä, että edellinen blogimerkintä oli otsikoitu 22, kun taas tuolla ylhäällä lukee: Kaadot 20/100.

  VastaaPoista
 5. Mulla on tapana sanoa naiselle baarin tiskillä, että sillä on maailman paras perse. Keventää tunnelmaa toimiessaan. Ja aika usein toimii.

  Toisinaan tosin saan myös turpaani. Yrittänyttä ei laiteta!

  VastaaPoista
 6. Miehet on helppoja. Kysyy vaan että pantaisko. Aina toimii! :)

  VastaaPoista
 7. "Onko lukijoilla jotain hyviä neuvoja TersSKalle? Miten te pokaatte vastakkaisen sukupuolen?"

  Lue Pleieri blogista muun muassa http://pleieri.blogspot.com/2013/04/miten-iskea-nainen-baarista.html

  Mitään ihmeellistä pokaamisessa ei kuitenkaan ole.

  Ulkonäkö optimaaliseksi, asu ison kaupungin keskustassa, ymmärrä naisen olevan joko "Kyllä" "Ei" tai "Ehkä". Parhaimmatkin naistenmiehet epäonnistuvat 94% iskuyrityksistään, jos kohde valitaan satunnaisesti.

  Tärkeintä on siis yksinkertaisesti lähestyä mahdollisimman monia naisia ja kertoa kiinnostuksestasi.. Ellet suosi "välinpitämättömän iloisen miehen tyyliä", jossa ideana on saada naiset jahtaamaan sinua ja tekemään kaiken työn.

  t. Pleieri

  VastaaPoista