torstai 24. tammikuuta 2013

25: Manna ja 20 000 lukijaa

Tämän blogikirjoituksen piti käsitellä helsinkiläistä Mannaa, mutta valitettavasti emme päässeet yhteisymmärrykseen päiväkahvien jatkosta. Kahvittelimme ja keskustelimme mukavia, mutta emme päässeet ns. "pukille" asti. Aina ei voi voittaa.

Valitettavasti naisesta ei siksi ole oikein mitään kirjoitettavaa. Mitään ei, yksinkertaisesti, tapahtunut. Pettymys.

Blogini ohitti muuten juuri 20 000 lukijan rajan. Seksihommista kiinnostuneita lukijoita siis riittää!


Sitten vielä vastaus viikon kys... Tiedusteluun. Marizka ja NeitiNautinto pyysivät kuvia peniksestäni. ... Öh, show me yours and I'll show you mine?

Hmmm... Siinäpä kaikki tällä kertaa. Uutta matoa koukkuun!

- Kristian 


7 kommenttia:

 1. Taidan meinata kävijöitä et lukioita.. :D

  VastaaPoista
 2. Hei, näin naisena minua kiinnostaa tietää: ovatko hoitosi aina ns "kympin naisia"? Tällä tarkoitan, ovatko kropat aina timmissä kunnossa vai tykkäätkö olla myös perisuomalaisten "lihaa luitten päällä"-naisten kanssa? Olet kyllä kova poika kuvailemaan pyllyjä, mutta entäs muu kroppa? :-P Linkkaa vaikka joku sun oma naisvartalon ihanne, millanen kroppa on naisella seksikäs?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallisia naisia ovat suurimmaksi osaksi olleet. Osa on tosin ollut harvinaisen hyvin muotoutuneita yksilöitä! Saatan tehdä blogikirjoituksen aiheesta jossain vaiheessa.

   Itse pidän naisellisen pyöreistä vartaloista. Ei siis pulskista, vaan naisellisista. Myös urheilijan vartalot, olettaen että ne ovat vielä naisellisia, ovat kauniita.

   Ehdoton inhokki on tämä H&M -vartalo. Siinä luut kolisevat, kun etumukset lyövät yhteen.

   Poista
  2. Pleierin näkökulma miten miehet yleisesti miettivät naisen ulkonäöstä.

   18-25 vuotta paras ikä. 25-33v ok. Yli 33v ja aletaan yleisesti ottaen miettimään.. Kunpa löytäisin taas hyvän alle 33 vuotiaan.

   Meikillä tulisi olla minimaalinen merkitys naisen kauneuteen.. Jos aamulla herätessä naisen kasvot näyttävät lähes samalta kuin illalla mies on erittäin iloinen.

   Isohkot rinnat vartaloon nähden, jotka ovat kiinteät ja pystyssä ilman rintaliivejäkin. Pitkät jalat, pyöreän lihaisa kiinteä perse. Litteä vatsa.. Ei ihraa eikä myöskään H&M tyylistä luun kolinaa kuten Herra Kristian Mäkelä mainitsi.

   Käsissä on hyvä näkyä hieman lihaksia.. Kiinteys ei missään nimessä ihraa käsien alla kun kädet suorana edessä. Naiselliset kädet.. Ei missään nimessä kehonkarvoja muualla kuin mahdollisesti vaginan alueella ja pitkät hiukset.. Ei poikatukkaa!

   Pleieri blogin näkökulmasta optimaalinen painoindeksi naiselle on 18-21.

   Yli 25 painoindeksi on yhtä kamalaa kuin alle 16 painoindeksi. Poikkeuksena kuitenkin erittäin tanakat naiset, jotka ovat saanet porsastelullaan painoindeksin lähemmäs neljääkymmentä.

   Täyteläiset huulet, lyhyt välimatka korvan ja leuan välillä. Pieni leuka, pieni nenä..

   Pukeutumisesta.. Seksikkäät vaatteet ja korkokengät säännöllisesti ei pelkästään treffeillä tai erikoistilanteissa. Avulias ja ystävällinen persoonallisuus.

   Hymyilee ja on ystävällinen häntä lähestyville miehille vaikka mies olisikin "ei" kategoriassa. Ei kiroile missään tilanteissa.

   Tarjoaa maksamaan oman osuutensa treffeillä ja parisuhteessa.

   Nauttii suihinotosta ja pitää sperman nielemisestä, on valmis ottamaan anaaliseksistä ilon irti.. Huolehtii lantionpohjan lihaksien kunnosta, jotta pillun puristus on optimaalinen. On avoin seksille kaikissa asennoissa.

   Pitää kuntoilusta.. Ei kuitenkaan miehekkäitä lajeja.

   Miten kauneutta mitataan?

   Otetaan riittävän suuri määrä ihmisiä ja näytetään heille kuvia ihmisistä.. Pystymme helposti löytämään mitkä kuvat saavat enemmän pisteitä ja mitkä kuvat jäävät pisteittä.

   Kysymällä mitä ihmiset pitävät kauniina ja rumana havaitsemme, että kierot silmät eivät ole kauniita.

   Myöskään sian nenät eivät ole kauniita eikä myöskään yleinen lehmään verrattava vetelyys.

   Kulahtaneet posket, joissa on finnejä ja ryppyjä ei myöskään innosta.

   Isot löpsöttävät hörökorvat ei myöskään ole kaunis piirre.

   Kauneus ei ole siis katsojan silmissä vaan kauneuden piirteet ovat hyvin yleisessä tiedossa.

   t. Pleieri

   Poista
 3. Mitenkähän mahdat tämän laskea kaadoksi nr. 25 jos "mitään ei tapahtunut"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei.

   Tätä ei lasketa kaadoksi. Numerot merkkaavat vain kirjoituksia, joissa tapaamiani naisia on esiintynyt. Onnistuneiden kaatojen lopussa on merkintä +1.

   -Kristian

   Poista