maanantai 21. tammikuuta 2013

24: Kati

"MMMmm... Tuntuuko tämä hyvältä?" vaalea, 19 -vuotias nainen tiedustelee minulta, puhaltaen samalla lämmintä ilmaa kiiltelevälle tatilleni. Hänen silmänsä säkenöivät kysyvästi.

"Ah... Joo, tosi hyvältä, jatka vaan..." vastaan pikaisesti, ja painan selkäni takaisin tuolin selkänojaan. Nautiskelen naisen jokaisesta kosketuksesta, hänen sormistaan, huulistaan ja kielestään. Ajattelen rivoja ajatuksia.

Opiskelija-asunnon ikkunasta näkyy kadulle. Rauma vaikuttaa hiljaiselta, vaikka kyseessä on lauantai-ilta. Kati istuu polvillaan ruskealla tyynyllä edessäni. Hän on täysin keskittynyt kaluni käsittelyyn. Televisiosta tulee uusintoja. Naisen työpöydällä on pino kirjoja. Normaalisti olisin hyvin kiinnostunut niiden sisällöstä, mutta juuri nyt en välitä niistä yhtään.

Havahdun ajatuksistani naisen sormien sähköiseen kosketukseen. Kati jatkaa työskentelyään hymyillen.

"Hei", työnnän naisen päätä hetkeksi kauemmaksi nykivän kaluni päältä, "haluaisitko säkin välillä? Minusta tuntuu hassulta nautiskella tässä yksinäni."

Kati katsoo minua loukkaantuneesti. "Etkö sä pidä tästä?"

"Pidän todellakin, mutta kai sunkin nyt täytyy saada vähän "nannaa"?"

Kati hymähtää, ja imaisee syvään terskan päältä. Huomaan voihkaisevani.

"Istu nyt siinä ja nauti" nainen käskee. "Mulla on hyvin harvoin sellaista miestä kämpillä, jolle mun tekee mieli tehdä tätä"

Nyökkään. Kati naurahtaa, ja puraisee kevyesti kaluni vartta. Minäkin naurahdan.

Pistän hetkeksi silmät kiinni. Tunnen lämmön sykkivän keskivartalooni, ja siitä ulospäin. Erilaisten tunteiden miellytäviä aaltoja säestävät naisen kosteiden imaisujen äänet. Kati puristaa vartta lujempaa, ja imee kullia osaavin ottein. Olo on kuin olisin taivaassa.

"Sano sitten, kun olet tulossa" hän sanoo, runkaten samalla oikealla kädellään kaluni vartta edestakaisin. Sanon jotain epämääräistä huulieni kautta, ja nyökkään. Kati hyväksyy vastaukseni. Hänen päänsä laskeutuu takaisin tattini luo, ja jatkaa rauhallista, mutta määrätietoista, liikkumista edestakaisin kalun varren myötäisesti.

Kati pyörittelee kimaltelevia pallejani kädellään. Tunnen kuinka ne hyppäävät ensin hiukan poispäin naisen kosketuksesta, mutta laskeutuvat sitten tyytyväisinä takaisin lämpimien sormien kosketeltavaksi. Vilkaisen alaspäin, ja katson kuinka penikseni suonet sykkivät turpean kaluni varressa. Nipistys.

Huomaan jännittäväni keskivartaloni pieniä lihaksia. Raja on ylitetty. Huokaisen Katille olevani pian tulossa- Kati katselee minua, ja puristaa kaluni vartta lujempaa. Hän imee terskaani posket lommolla. Kuvittelen mielessäni, miltä  naisen kielen märkä kosketus nyt näyttää penikseni pinnalla - se kiihottaa minua entisestään.

Kaluni varsi turpoaa. Katin sormet yrittävät vielä puristaa, mutta ote pehmenee kullini paineen voimasta. Alapääni lihakset puristuvat viimeiseen jännitykseen - siihen hetkeen ennen lopullista nautintoa. Kati katselee minua kauniilla silmillään. Hampaideni välistä totean naiselle olevani tulossa. Hän päästää kaluni vapaaksi huuliltaan, ja runkkaa kädellään kaluani edestakaisin. Pieni, kirkas tippa ilmestyy terskani päähän. Kati kikattaa, ja nuolaisee tipan kielellään suuhunsa.

Se on liikaa. Räjähdän.

Heti Katin suljettua suunsa, kullini purskauttaa lastinsa liikkeelle. Kati nauraa, kaluni nesteiden lentäessä ympäri naisen kasvoja ja etumusta. Pallini, jotka aikaisemmin olivat istuneet niin rauhallisesti naisen kämmenellä, pomppasivat nyt onnellisesti ylöspäin, avittaen nesteiden liikkeelle lähtöä. Jumalattoman hyvä tunne leviää varpaista päähän.

Kati pyyhkäiseen ison spermanvanan huuliltaan, ja imaisee tattini pään takaisin suuhunsa. Kivun ja nautinnon sekainen tunne täyttää minut. Mieleni tekisi käskeä naista lopettamaan, mutta en voi. Kati nauraa ja lutkuttaa.


"Yhdestä kymmeneen, niin minkä  arvosanan antaisit mun suuhoidolle?" Kati kysäisee hymyillen, pyyhkien samalla kasvoiltaan viimeisiä siemennesteen jäänteitä vessan peilin edessä.

"Yhdeksän. Se oli uskomattoman hyvä orgasmi" vastaan.

"Ai. Vain yhdeksän?"

"Jos mä olisin antanut kympin, et sä olisi uskonut kuitenkaan."

"Totta."

Kati heittää limaisen paperin pönttöön, ja tulee takaisin olohuoneeseen.

"Onko sulla kiire?" Kati kysyy, mietiskelevä ilme kasvoillaan.

"Ei. Kuinka niin?" vastaan.

"Mulla olis yksi pieni pyyntö" nainen jatkaa. Huomaan hänen vartalonsa liikkuvan levottoman oloisesti.

"Ai", vastaan kysyvästi ja jatkan, "mitä sä haluat?"

"Munaa" Kati ilmoittaa kädet selkänsä takana, viekoitteleva hymy huulillaan.

+1

5 kommenttia:

 1. Mä olenkin jo odottanut tätä! Kylläpä kesti! :D
  Pusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen! Minun piti julkaista tämä jo viime viikolla, mutta aikataulu petti. Toivottavasti kirjoitus kuitenkin miellytti. :)

   Poista