perjantai 18. tammikuuta 2013

23: Johanna

Kolmenkympin puoltaväliä kulkeva pitkä ja tumma nainen astelee reippaasti minua vastaan juna-asemalla. "Johanna" hän toteaa nopeasti. Nopeasti kuin hänellä olisi kiire jonnekin. Nainen ojentaa, jotenkin kliinisen oloisesti, kätensä. Virnistän ajatellessani tilanteen absurdiutta, ja vastaan naisen kättelyyn. Nainen osoittaa autoaan, ja toteaa asuvansa "Ihan tässä lähellä".

Kävellessämme kohti autoa, tarkkailen naisen ulkomuotoa. Kohtuullisesta pakkasesta huolimatta nainen on pukeutunut ohuehkon oloisiin vaatteisiin. Nainen on pukeutunut mustaan jakkuun, ja mustiin sukkahousuihin. Vai ovatko ne stay-upit? Hänen hameensa on liian pitkä, jotta näkisin asian tarkasti. Stereotyyppinen rotunainen.

Johannan takapuoli keinahtelee veikeästi puolelta toiselle korkeakorkoisten nahkasaappaiden kopsahtelun tahdissa. Saavumme autolle. "Mennään äkkiä sisälle, täällä on tosi kylmä!" Johanna toteaa. Mieleni tekisi kysyä, miksi naisella ei ole takkia päällään, mutta pidän kuitenkin suuni kiinni.

Istahdamme katumaasturin pehmeille penkeille. Johanna käynnistää auton, ja lämmitin alkaa työntää välittömästi miellyttävän lämmintä ilmaa kabiiniin. Johanna rikkoo hiljaisuuden.

"Anteeksi jos mä vaikutan vähän... Erikoiselta. Mä en yleensä tee tällaista" Johanna toteaa vähän vaivautuneesti.

"Ai. Sä et siis normaalisti ota tuntemattomia miehiä kyytiin juna-asemalta ja vie niitä kotiisi pantavaksi?"

Johanna nauraa. "Niin, sitä just yritin selittää."

"Älä turhaan jännitä. Aikuisiahan tässä ollaan. Vai oletko tullut katumapäälle?" vastaan.

"Paljonko sulla on aikaa?" Johanna kysyy ja pyörittelee rintamuksellaan olevaa korua sormissaan.

"Parisen tuntia. Palaveri alkaa puoli neljältä, ja mä tarvitsen siihen vähän siirtymisaikaa..."

Laskeskelen nopeasti mielessäni, kuinka paljon minulla on varaa kuluttaa joustaa aikataulusta. Jos vaikka jostain syystä aikataulu pettää...

"Ai. No meillähän on sitten ihan ruhtinaallisesti aikaa!" Johanna toteaa ja hymyilee.

"Jep!" vastaan nopeasti.

Matka Johannan asunnolle ei kestä pitkään. Auton pysähtyessä rivitaloalueen parkkipaikalle, on auton kello siirtynyt vain 10 minuuttia eteenpäin. Kävipä se nopeasti. Vilkaisen Johannaa, ja huomaan hänen olevan silminnähden jännittynyt. Jännitys tarttuu. Vieläkin. Pakotan jännityksen pois mielestäni, ja katselen naisen kauniisti muotoutuneita kasvoja ja söpöä nenää. Hänen ruskeat silmänsä katsovat minua. Johanna vilkaisee pikaisesti vasempaan. "Mennäänkö?" hän kysäisee. Nyökkään.

Johannan asunto on kaunis. Runsaasti puhtaan valkoisia pintoja, johon erilaiset esineet tuovat kirkkaita väripilkkuja. Tyylikästä. Olohuoneen nurkassa on kasa lasten leluja.

"Missä sun tyttäresi on tällä hetkellä?" kysäisen.

"Se on isällään. Ne on lomareissulla lapissa" Johanna vastaa.

Johanna siirtelee leluja pikaisesti lelulaatikkoon. Minua hymyilyttää. Hetken kuluttua hän jatkaa. "Se tulee parin päivän päästä taas takaisin. On se kiva saada joskus omaakin rauhaa."

Nyökkään ymmärtävästi.

Johanna ottaa takkinsa pois, ja paljastaa kauniin ylävartalonsa. Hän vilkaisee minua kysyvästi, ja minä siirryn hänen viereensä. Sipaisen hänen selkäänsä etusormellani. Johanna säpsähtää, mutta ei siirry kauemmaksi. Suutelen kevyesti naisen kaulaa. Nainen naurahtaa, huokaisee ja kääntyy ympäri. Hän suutelee minua kevysti. Vastaan suudelmaan.

Otan tiukasti kiinni naisen vyötäröltä. Kutittelemme hiukan toisiamme kielillämme. Johanna rentoutuu silminnähtävästi. Hän siirtyy hiukan kauemmaksi, ja avaa kauluspaitansa napit. Paidan alta paljastuvat seksikkäät, mustat liivit. Pitsikoristeilla. Avaan oman paitani napit ja tiputan sen sohvan reunalle. Johanna avaa hameensa vetoketjun, ja päästää hameen tippumaan lattialle.

Stay-upit. Tunnen pienen sykähdyksen etumuksessani.

Johanna kävelee eteeni, ja pyörittelee sormiaan rintakarvoituksessani. Suutelemme toisiamme jälleen. Tunnen kipinöitä vatsassani, kun naisen sormet siirtyvät hitaasti kohti napaa, ja navan alle.

"Otetaan nämä pois..." Johanna huokaisee, ja avaa housujeni vyön. napin ja sepaluksen. Hän laskeutuu hitaasti alas, vetäen samalla housuni nilkkoihini. Kuin vahingossa, hänen poskensa hipaisee alushousujeni kankaassa näkyvää pullotusta. Pullotus liikahtaa. Astun pois housuistani.

Johanna lähtee kävelemään kohti makuuhuonetta. Hän kiskaisee sängyn peitteen lattialle yhdellä vedolla. "Tuu tänne!" hän käskee.

Siirrymme sängylle-Johanna tuntuu lämpimältä. Hänen kauniit säärensä pyörivät ympärilläni. Puristan naisen pakaroita. Johanna ynähtää ja siirtää kätensä etumukselleni. Äkkiä hän pysähtyy, ja tuijottaa minua vakavasti silmiin.

"Anteeksi, että mä otan tän nyt puheenaiheeksi, mutta..." hän aloittaa.

"Niin?" vastaan.

"Eihän sulla ole mitään tauteja? Tää on vähän huono tilanne kysyä, mutta mä en halua mitään yllätyksiä."

"Ei ole. Onko sulla?"

Johanna näyttää huojentuneelta. "Ei! Ei ole. Unohda. Jatketaan hommia!" Johanna käskee.

"Katsotaan, mitä täältä löytyy..."

Nainen hivuttaa alushousuni pois. Veri pakkautuu kevyesti kaluni varteen. Johanna antaa pienen pusun sen varteen, ja siirtyy takaisin ylös.

Nainen vilkaisee minua silmiin. "Kun sulla ei ole mitään pöpöjä, niin mulla on sulle -pieni- pyyntö..."

"... Voisitko sä nuolla mua? Viime kerrasta on todella pitkä aika."

Johanna näyttää ihan koiranpennulta.

Naurahdan, koska odotin jotain vakavampaa. Suutelen naista, ja siirryn hitaasti kohti hänen stringejään. Vedän valkoiset stringit vauhdikkaasti peittämästä naisen piparia. Johanna hihkaisee.

Täysin sileäksi ajeltu viiva. Ei karvan karvaa. Ilmeisesti nainen oli toivonut tätä palvelusta jo alusta alkaen, mietin.

Suutelen hänen sisäreittään, sitten toista. Etenen hitaasti kohti hänen häpuhuuliaan. Kun huuleni vihdoin koskettavat hänen naiseuttaan, Johanna alkaa sopertaa jotain, mistä en saa mitään selvää. Puristelen käsilläni naisen pakaroita, nuollen, imeskellen ja suudellen samalla hänen pipariaan. Johanna nostaa jalkansa olkapäilleni ja puristaa niin, että minun on vaikea kuulla hänen puhettaan. Nainen sätkii, piehtaroi ja huohottaa. Minulla on hauskaa.

Hetken kuluttua Johanna ottaa minua päästä kiinni ja huohottaa. "Mä haluan sut sisään...Tuu sisään..."

Vedän muutaman lämmittävän vedon kaluni varrella. Johanna koskettelee pallejani, hänen ruskeat silmänsä kiiltelevät kutsuvasti. Kun olen tyytyväinen kaluni kovuuteen, asetan kondomin paikoilleen.

Johanna tönäisee minut selälleni sänkyyn, ja näyttää kieltään hassusti. Hän sieppaa kaluni käteensä, ja laskeutuu hitaasti istumaan syliini, sauvani lävistäessä naisen jalkovälin. Nainen puraisee huultaan, ja hitaasti, kuin kiusoitellen, aloittaa tasaisen ratsastuksen.

Tahti kiihtyy. Johanna pieksee etumustani kiimaisen naisen raivolla. Eteen, taakse, ylös, alas. Puristelen hänen rintojaan. Suutelen ja lipaisen oikean rinnan nänniä. Se on kova ja turpea.

Haluan välillä päästä itse töihin, mutta johanna painaa minut takaisin sängyllä käsillään. "Pysy siinä" hän käskee. Johanna nojaa eteenpäin, selkä kaarella, ja huokailee. Sieppaan naisen takamuksesta kiinni, ja annan vauhtia.

Johanna nousee ylös, ja nojaa polviini käsillään. Tunnen, kuinka kullini taipuu hänen sisällään.
Johannan jalkoväli kiiltelee kiimanesteistä. Pyöritän sormeani naisen klitoriksella. Johanna tärisee.

Nainen kaatuu takaisin päälleni, sitoo kätensä pääni ympärille, ja kiihdyttää tahtia. Hän huohottaa, ja hikoilee. Naisen ruskeat hiukset ovat kihartuneet lämmöstä.

Tunnen kuinka Johannan pillu puristuu tiukemmaksi. Johanna avaa suunsa, ja päästää "OoooOOOOOIIIHHH!" -ulvahduksen. Hän pysähtyy ja hengittää raskaasti rintaani vasten.

En anna naiselle taukoa. Otan tiukan otteen naisen takapuolesta, ja aloitan rytmikkään liikuttamisen. "Eiih... Oihhh... AAahh..." nainen voivottaa. Kaluni liukuu naisen silkkisen sileää sisusta vasten. Tunnen kuinka hengitykseni kiihtyy, ja hengitämme lähes samaan tahtiin. Johanna panee vastaan, ja minä pidän naisesta kiinni.

Turpoaminen. Pidättäytyminen. Jumalattoman hyvä tunne, kun lastini purskahtaa naisen sisälle. Jatkan naimista vielä pari minuuttia laukeamisen jälkeen. Lopulta kalu lupsahtaa laiskasti ulos Johannan sisältä. Kondomi on kermamaisesta nesteestä valkoisena. Johanna jää huohottamaan raskaasti rintani päälle.

Ulko-ovella Johanna suutelee minua. "Oli tosi kivaa. Voitko tulla joskus toistekin?" hän tiedustelee ujosti, sipaisten samalla suihkunraikkaita hiuksiaan. "Toivottavasti" vastaan. "Saat sitten kyllä antaa mulle vastapalveluksen..." virnuilen. Johanna nauraa. Ja lupaa.

Lähden kävelemään kohti palaveripaikkaa. Sataa lunta.


+1

15 kommenttia:

 1. Satutko vaikuttamaan Hämeenlinnan suunnalla? Täällä olis yksi mielellään apua tarjoava neiti... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn Hämeenlinnassa työn puolesta aika usein. Laita viestiä: naistako(at)gmail.com, niin sovitaan jotain. :)

   Poista
 2. Liikkuukko herra ikinä turun seudulla? Voisin auttaa projektisi eteenpäinviemisessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turussakin tulee käytyä aina silloin tällöin. :)

   Poista
 3. Luin tätä blogiasi ja se saattaa kääntyä sinua vastaan.... Riippuen kuinka paljon kuljet ympäriinsä(löytyy naisia sen mukaan...) Mitä enemmän tietoisuus lisääntyy sen vähemmän saat tarjouksia(kuten yllä)
  Luin siis kaikki panosi ja nyt alkaa selviämään naisihanteesi....
  Itse huokailin aluksi, kuinka olisin valmis sopimaan treffit vaikka heti. Enemmän luettuani mietin että en kyllä kelpaa mitenkään sinulle. Olen kuin Eva Longoria(ja ihan suht tyytyväinen itseeni) silti mietin onko liian pienet tissit, tarpeeksi hyvä peppu :)..... pieni nainen 34v...

  Naiset eivät halua suuseksiä siksi, koska ajattelevat, että heidän "piparinsa" ulkomuoto on jotenkin vääränlainen/huono.

  Ääh ajatukset pomppii... Tuutko ikinä Ouluun asti?

  Jokainen tätä blogia lukenut nainen on nyt niin kuumana vehkeeseesi(anteeksi, en löytänyt parempaa)ja sinuusi, että lopulta oven takana odottaa kait barbietytsyjä....

  Kiitos kunnioituksestasi naisia kohtaan :)
  Eva Longoria


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän kuulostat upealta naiselta!

   Naiset pohtivat toisinaan hassuja asioita. Varsinkin silloin, kun seksistä on kyse. Piparin ulkonäöllä ei todellakaan ole minulle merkitystä. On pipareita, jotka mielestäni näyttävät kauniimmilta kuin toiset, mutta ei pipari nyt naista kaada!

   Olen aivan tavallinen mies, liikun, urheilen. Pidän ihan tavallisista naisista, enkä ole "klubihöylä". Naisihanteeni on vaihtuva. Se vaihtuu aina uuden ihanan naisen tavatessani. :)

   Käyn toisinaan myös pohjoisemmassa Suomessa. Hyvä tietää, että kiinnostusta on niilläkin seuduilla. :)

   Poista
 4. Minua jotenkin huvittaa tämä naisten itsensä tarjoilu projektissa auttamiseen :). Siis silleen hymy suupielessä, ja samalla mietin, että kuinka olet varmasti jo lähes sankari monien mielestä; kun taas jos nainen tekisi vastaavan projektin, sadan miehen kanssa sängyssä, häntä todennäköisesti haukuttaisiin hyvin paljon.
  Vai saatko paljon haukkumiskommentteja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vähän. Muutamia kappaleita on tullut tämän blogin kirjoittamisen aikana. :)

   Poista
  2. Hmmm... Naisen ei oletettavasti ole kovinkaan vaikea saada 100 miestä sänkyynsä, joten tämä nyt ei ole edes kirjoittamisen arvoinen juttu.

   Oman kokemukseni mukaan naisilla on huomattavasti enemmän seksikumppaneita kuin miehillä. Miehet valehtelevat luvut ylöspäin, naiset alaspäin.

   Rauno

   Poista
  3. Ei olekaan vaikeaa, mutta kyllä minä lukisin ;). Ehkä toinen kysymys on, että onko olemassa naista, jolle ei tulisi "ähky" jossain vaiheessa projektia - tosin veikkaan että Krissellekin tulee jossain vaiheessa :p.

   Poista
  4. En minä ihan helpolla väsy! :)

   Poista
 5. Anonyymin pohdintaan miksi naiset eivät halua suuseksiä; olen keskustellut asiasta n.3-4 ystävän kanssa, ja heistä kaikki, kuten minäkin, emme pidä suuseksistä kauheasti sen takia, koska harva mies osaa olla tarpeeksi hellä ja kärsivällinen. Ja monet eivät kestä neuvomista.

  VastaaPoista
 6. Blogin lukeminen pistää miettimään, mitä se kertoo meistä suomalaisista miehistä. Se näyttää ainakin selvältä että selvälle, luotettavanoloiselle, naisen huomioon ottavalle ja seksistä pitävälle miehelle on kysyntää.

  VastaaPoista