maanantai 14. tammikuuta 2013

22: Taru

"OIjoioiiii.... Iiihanaaa.... Aaah.. Pane vielä lujempaa... Juuh... Just noin... AAAH..!"

Ruskeatukkaisen naisen suorat kutrit olivat kääntyneet kiharalle. Nainen jännitti niskaansa valkoista tyynyä vasten, joka oli kosteutunut silminnähden yhteisestä voimankoitoksestamme. Painautuessani hänen rintaansa vasten, tunsin naisen kovien nännien koskettelevan pehmeästi oman rintani ihoa. Se tuntui upealta. Naisen sääret olivat ristissä selkäni ympärillä niin, että vaikka olisiin halunnut, en olisi voinut poistua hänen sisältään.

Vartaloidemme aaltoilevaa liikettä tahditti televisiosta kuuluva mainosmusiikki. Hetken mietiskelin mielessäni, että televisio olisi pitänyt sulkea ennen aktia. Mutta Tarulla oli ollut kiire. Naisen kauniit kasvot olivat valloittaneett minut jo tavatessani hänet ensimmäistä kertaa naisen asunnon ovella. Ovelta oli ollut lyhyt matka naisen sohvalle. Nainen esitteli minulle artikkelia, jonka hän oli kirjoittanut erääseen naistenlehteen. Hän esitteli sitä innostuneesti, ja pyysi etten kerro kenellekään kuka hän on. Lupasin pitää hänen nimensä salaisuutenani.

Hetken kuluttua Taru olikin kiivennyt istumaan hajareisin päälleni, suudellen korvaani. Ja hetken kuluttua revimmekin jo vaatteita pois päältämme.

"Joohh... Just... Just... Noin... AaaaaAAh! Upeeta! AAAAhhhh!!"

Taru pehmensi hieman jalkojensa otetta, ja miä vetäydyin heti ulos naisesta, ja käänsin hänet kyljelleen. Taru huokaisi, ja puraisi leikkisästi kynttään. Nostin hänen toisen jalkansa olkapäälleni, istuin toisen säären päälle niin, että pussini laskeutuivat pehmeästi naisen vaalean ihon päälle. Yhdellä nopealla työnnöllä survaisin itseni takaisin hänen sisäänsä. Taru voihkaisi nautinnosta.

"Ahahhhahhahaa! Tää tuntuu ihan naurettavan hyvältä! Voi hitto! AAAahahhhah.... AAah...."

Taru huokaisi ja puristi käsillään säärtäni. Naisen sormet jättivät sääreen pienet punaiset jäljet.

Vartalomme kiiltelivät kiimahiestä makuuhuoneen hämyisessä valaistuksessa. Sängyn peitto oli lentänyt jo aikoja sitten pois häiritsemästä toimiamme, ja makasi nyt käyttämättömänä sängyn jalkopäässä, puolittain sängyllä, puolittain lattialla. Sängyn valkoisella lakanalla oli märkiä läiskiä niissä kohdissa, joissa elimemme olivat kohdanneet toisiaan. Läiskät olivat kuitenkin jo pikkuhiljaa katoamassa lakanasta, kun vartaloistamme valuva lämpö kosteutti sitä kauttaaltaan.

"Sä olet ihana, älä mene pois, pidä se siellä vielä..!"

Vetäydyin kuitenkin ulos. Kaluni sykki kohti naisen lämmintä vartaloa. Kaunotar katsoi minua kysyvästi, ja tönäisi terskaani etusormellaan.

Kiepsautin Tarun vatsalleen, ja heitin tyynyt pois sängyltä. Nopeasti, luolamiesmäisellä otteella, sieppasin naisen nilkoista kiinni, ja vedin häntä keskemmälle sänkyä. Naisen yllättyneestä suusta kuului linnun laululta kuulostava ujellus.

Kiipesin nopeasti naisen päälle. Otin naisen yöpöydältä Glid- purkin, ja kaadoin geeliä käteeni.

"Haluatko vielä peppuun?" kysäisin, ja heiluttelin penistäni leikkisästi puolelta toiselle.

Taru käänsi katseensa kohti minua. Hän tarkasteli punertavaa kulliani, ja painoi sitten päänsä takaisin sängylle.

"Jooh... Laita se varovasti ensin..." hän huokaili.

Taru oli itse maininnut pitävänsä peppuseksistä. Koska hän oli itse puhunut siitä, ajattelin että on vain ystävällistä, että tarjoan sitä hänelle.

Öljysin kaluni yltäpäältä limaiseksi. geeliä tipahteli naisen punertaville pakaroille, ja se sai hänen jäähtyvän ihonsa kimaltamaan kauniisti. Pyörittelin rasvattua sormeani naisen peppuaukon suulla, kunnes sormi upposi hänen sisäänsä. Rasvasin suuaukkoa vielä hetken, mutta sitten kiima otti minusta vallan.

Painoin kaluani sen tyvestä, ja katselin, kuinka terska hitaasti upposi naisen sisään. Tarun huokailu muuttui raskaaksi huohotukseksi. Muutaman hitaan edestakaisin liikkeen jälkeen pääsin vihdoin laskemaan vartaloni naisen selkää vasten. Taru oli malttamaton, ja tekikin itse pieniä pumppausliikkeitä takapuolellaan. Laskin käteni hänen käsiensä päälle, ja annoin keksivartaloni aloittaa työnsä.

Nainen tuntui ahtaalta. Kaluni tuntui kivikovalta hänen sisällään. Pyrin kuitenkin kiihdyttämään tahtia hitaasti, seuratessani naisen hengityksen rytmiä ruumiillani.

"HOOOHoohoHOOOoHhoooOOOOHHH.! IHANAA!! OOHHOOHHOHHH!"

Taru huusi ja huohotti. Jatkoin rytmikästä pumppaamista, nopeuttamatta kuitenkaan tahtia liikaa. Äkkiä Taru puraisi peukaloani, ja hänen koko vartalonsa jännittyi.

"OHOHOOOOOOOHHAAAHAHHAHAHAAAAAAA!!!"

Taru huusi kuin naarasleijona savannilla. Hänen vartalonsa sätki allani, ja naisen sulkijalihas tiukkeni kaluni ympärillä. Lisääntynyt paine sai kaluni ylittämään orgasmikynnyksensä, ja rytmikkään sykkeen tahdittamana, kaluni pumppasi siemennesteensä naisen sisällä olevan kondomin säiliöön. Urahtelin muutaman kerran Tarun ulvoessa allani, hänen pakaroidensa puristaessa viimeisetkin pisarat pusseistani.

"Ei vittu, mä tulin!" Taru huohotti allani.

"Oliko hyvä?" vastasin saatuani hengitystäni tasattua hieman.

"Ihana! Älä mene mihinkään, pysy siinä vielä." Taru käski.

"En mä tästä mihinkään oikein pääsekään. Sä pidät mua niin tiukasti kiinni!" totesin.

Taru jännitti pakaroitaan. Se aiheutti minulle kivunsekaista nautintoa.

"Et sä mihinkään pääsekään. Mä haluan ottaa vielä uusinnan" Taru nauroi.

Taru nosteli peppuaan rytmikkäästi kohti pelvistäni. Hänen suustaan kuului matala huokaus.

+1

7 kommenttia:

 1. Kiihottava tarina! Sait pitkästä aikaa peppuseksiäkin! :)

  Mä nautin tosi paljon peppuseksistä, ja tulenkin siinä toisinaan. Mun mies nauraa mun äänille, kuulemma kuulostan ihan aasilta, kun se panee mua peppuun. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiva että tykkäsit. Minullakin oli kivaa... :D

   Peppuseksi tekee välillä oikein hyvää, varsinkin kun sitä saa "tavallista seksiä" harvemmin. Tilaisuudet pitää käyttää hyväksi. ;)

   Poista
 2. Minä puristelen toisinaan alapään lihaksillani ukkoni tattia seksin aikana. Sillä ihan hulluja ilmeitä, kun se ei tajua, miten niin voi tehdä...

  VastaaPoista
 3. Hyvä juttu,kaipaisin kuitenkin naisen ikää ym. pientä tietoa,missä tapasit jne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tapauksessa pidän ne omana tietonani, jotta henkilöä ei voi tunnistaa kuvauksesta.

   Voin tietysti valehdella tiedot, mutta onko siinä järkeä? :)

   Poista
 4. Kiitos Kristian! Ihanaa Seksiä! T: Töröhuuli =)

  VastaaPoista