maanantai 7. tammikuuta 2013

21: Sanni

Olen aina pitänyt takaapäin naimisesta. Minusta siinä on jotain eläimellistä, mitä useimmisssa asennoissa ei ole. Lisäksi takaapäin painaessa pystyn kontrolloimaan laukeamistani lähes täydellisesti. Halutessani pystyn siis naiskentelemaan tuntien ajan, ilman huolta laukeamisesta. Lisäksi olen suuri kauniiden, pyöreiden peppujen ystävä. Mikään ei kiihota kuten täydellisesti muotoutunut naisen takamus. Se hetki, kun pyöreät pakarat ja kostea viiva lähenevät kovana sykkivää kulliani, on yksi parhaista hetkistä ennen aktia.

Naistenlehdissä arvostettu lättänä, pieni mallitakapuoli ei mielestäni ole täydellinen peppu. Se on jopa vähän poikamainen, eikä erityisen viehättävä.

Kun naisen takapuoli pyöreä, ja lihaksikkaan tiukka, silloin se on kaunis. Toisinaan, pitkän seksisession jälkeen, kun nainen on nauttinut seksistä täysin rinnoin, peppu vielä värisee kiittävästi.
Kun tunnen kaluni sykähtelevän naisen sisällä ja näen värisevät peppulihakset jotka, kuin piparin lihasten kanssa kilpaillen, värähtelevät käsieni puristuksessa, on yksi maailman parhaista hetkistä. Siis näin miehisestä näkökulmasta katsottuna.

Sanni, 28 -vuotias tanssija, on yksi täydellisen pepun omistavista naisista.

Sannin kanssa keskustelu sujui yllätävän rennosti heti alusta lähtien. Huumorintajumme vastasivat hyvin toisiaan, ja nauroimme toistemme jutuille lähes ensimmäisestä hetkestä lähtien. Naisen ruskea, kihara tukka, ja siniset silmät saivat minut haltioihinsa. Mutta hänen takapuolensa. Se oli minulle viimeinen niitti. Tämä nainen oli saatava mukaan!

Kello oli jo yli yhden yöllä, kun tapasimme ensimmäistä kertaa hotellin ravintolan baarissa. Olin juonut pari lonkeroa, kun nainen lyöttäytyi seuraani.

"Hei!" punaisiin pukeutunut nainen sanoi virkeästi. Heleä ääni miellytti minua.

"Moi! Mitäs sinä?" vastasin. Ei kovin hyvä aloitus.

"Mä olen katsellut sua, näytit yksinäiseltä. Oletko sä yksin?" nainen tiedusteli.

"Olen. Haluatko istua seuraksi?"

 "Joo."

Nainen asetti käsilaukkunsa tiskille, ja asetteli upean takapuolensa jakkaralle. Karkkia, ajattelin.

Esittelimme itsemme toisillemme. Sanni kertoi olevansa tanssija, sinkku, ja asuvansa Espoossa. Hymyilin, ja totesin naisen pepun olevan yksi parhaista takamuksista, joita olen ikinä nähnyt. Sanni nauroi, ja kertoi vilkuilleensa minunkin "persustani" istuskellessaan takanani.

Sanni joi pari lasia viiniä, ja jatkoimme keskusteluamme vielä pitkään. Jossakin vaiheessa Sanni pyysi minua esittelemään hänelle hotellihuonettaan. Minä tein luonnollisesti työtä käskettyä, ja täytyyhän naisen pyyntöön nyt vastata. Itselläni ei luonnollisesti ollut minkäänlaisia taka-ajatuksia...

Huoneessa kaadoin meille punaviiniä. Katselimme ulos ikkunasta, ja juttelimme siitä, kuinka kylmältä talvi näytti sen ulkopuolella. Sanni kulautti lasinsa alas kurkustaan, ja kääntyi katselemaan siististi pedattua sänkyä.

"Toi on aika kutsuvan näköinen. Onkohan se pehmeä?" Sanni mietiskeli.

"Ota vaatteet pois ja testaa" virnuilin.

Yllätyksekseni nainen naurahti, laski lasin yöpöydälle, ja riisutui ilkosilleen. Sitten hän loikkasi sängylle.

"Mitä sä odotat? Otas molo esille!" Sanni nauroi, pyöritellen itseään sängyllä kutsuvasti. Hän tiesi vartalonsa olevan miestä miellyttävä.

Heitin vaatteeni lattialle, ja kävelin sängyn reunalle. Sanni konttasi eteeni, ja tönäisi kaluani sormellaan. "Sähän oletkin pulska poika!" hän nauroi, ja siveli peniksen silkkistä ihoa.

Nainen tönäisi vielä kerran kulliani nenällään. Tunsin hänen hengityksensä ihollani. Se lämmitti miellyttävästi. Veri alkoi pakkautua keskivartalooni.

Sanni hihitti, nosti penistä kielellään, ja imaisi terskani suuhunsa. Oli hassua seurata, kuinka kalu turposi välittömästi kaksinkertaiseksi ilman, että nainen teki vielä mitään. Sanna lupsautti kullin pois suustaan, ja katseli sitä. "Miten se nyt noin nopeasti pomppasi?" hän tiedusteli. "Joskun näin!" vastasin.

Sanna otti kalun uudelleen suuhunsa, ja aloitti sen lämmittelyn. Kaluni paisui entisestään. Sanni imi, kunnes minun oli pakko työntää naisen kasvot pois kullin luota. Se alkoi tehdä liian hyvää!

Siirryimme sängylle, ja suutelimme toisiamme. Työnsin sormeni naisen jalkoväliin, ja upotin keskisormeni naisen sisään. Sanni oli jo kostea ja kuuma. Hän huohotti, ja runkkasi kaluani kädellään.

Hetken lämmiteltyämme, vedin kondomin kaluni päälle. Sanni kääntyi vatsalleen, ja minä siirryin naisen päälle. Hinkkasin sykkivää kaluani naisen pakaroihin, asettautumatta kuitenkaan vielä hänen sisäänsä. Suutelumme lomasta nainen huohotti. "Tuu sisään!"

Sanni nosti hieman pakaroitaan, ja minä työnnyin hänen häpyhuuliensa väliin.

Penetraation jälkeen puhelias Sanni ei enää sanonut sanaakaan. Nainen huohotti ja vikisi, mutta ennen aktin päättymistä yhtään selvää sanaa en hänen suustaan enää kuullut.

Makasin naisen päällä, jauhaen raskaasti naisen jalkoväliä. Vaihtelin välillä kulmaa, työstäen eri kohtia naisen sisällä. Sannin silmät olivat kiinni, ja hänen auki olevassa suussaan näkyi pieni, kiiltelevä kuolatippa. Nauroin mielessäni, ja kiihdytin tahtia painaen kaluani vielä syvemmälle.

Vedin naisen ylös sängyltä koira-asentoon, ja asetuin hänen alahuuliensa suuaukolle. Sanni vilkaisi minua olkansa takaa, ja avasi suunsa, kuin sanoakseen jotain. Tarrasin naisen pelvikseen, ja yhdellä työnnöllä survaisin koko komeuteni naisen märkään jalkoväliin. Sannin pää kääntyi takaisin eteenpäin ja hänen suustaan kuului vain "hHoOOOOOOOO!" -huudahdus.

Sannin tukka oli märkä, ja hänen selkänsä ja pakaransa kiiltelivät kiimahiestä. Näky oli upea. Nainen oli aivan fiiliksissä. Välillä hän kosketteli minua käsillään, välillä puristeli peittoa. Välillä hän kosketteli itseään ja huohotti. Olin aivan kiimassa.

Jalkani alkoivat täristä. Sanni painoi päänsä tyynyyn ja nosti pakaroitaan vielä korkeammalle. Yritin vielä pitää hetken siemennesteen sisälläni, puristaen tiettyjä lihaksia alaruumiissani. Huuliltani pääsi pieni mylvähdys.

Sanni työnsi kätensä jalkojensa välistä, ja hieroi pallejani, huohottaen samalla tyynyynsä. Munieni koskettelu oli se viimeinen pisara, ja kaluni aloitti tutun turpoamisensa. Sanni piteli palleistani kiinni puskiessani viimeisiä pitkiä vetoja naisen sisään. Viimein kaluni saavutti ratkeamispisteensä, ja tunsin sperman syöksyvän sykkivästä kalustani kondomin sisään. Sanni nosti selkänsä kaarelle, ja pani kaluani vielä useamman minuutin sen jälkeen, kun itseltäni oli puhti jo loppunut.

Vedin kaluni hitaasti ulos naisesta. Turvonnut kalu valahti laiskasti ulos, ja jäi makaamaan Sannin reidelle. Hän makasi sängyllä vatsallaan, ja pyöritteli klitoristaan sormellaan.

"Purista mun pakaroita vielä!" Sanni vaati.

Hiestä kosteana tartuin naisen pakaroihin, ja vaivasin niitä vaatimusten mukaisesti. Sanni puri peiton reunaa, ja huusi kuin viimeistä päivää, kun hänen orgasminsa vihdoin saavutti lakipisteensä. Naisen levoton sätkiminen sai kondomin irtoamaan pehmenevän kaluni päältä, ja nesteet sen sisältä valuivat puoliksi naisen jaloille, ja puoliksi sängylle. Sanni nauroi väristystensä lomasta.

Aktin jälkeen makailimme sängyllä.

"Sori. Sä joudut nyt olemaan siinä märän läiskän kohdalla" Sanni sanoi, pyöritellen samalla rintakarvojani etusormellaan.

"Itsepähän tein" naurahdin.

"Et muuten usko, miten hyvää tämä teki. Harvemmin saa näin hyvää panoa" hän jatkoi.

"Ole hyvä vaan" virnistin.

Sanni siirtyi alemmaksi, ja nosti kaluani kädellään. "Ja kiitokset sulle kanssa!"

Hän suuteli terskaani, ja lämmin henkäys sai kaluni nytkähtämään.

"Haluatko ottaa vielä pikaiset? Mulla olis vielä hetki aikaa, jos maistuu..." kysäisin, hymyillen  samalla hieman.

Sanni sieppasi kaluni suuhunsa, imaisi pitkään, ja päästi sen valahtamaan takaisin vatsalleni. Kulli alkoi kääntyä kohti napaa.

"Ilman muuta."

+1

3 kommenttia:

  1. Hei, löysin sun blogin juuri. Kirjoitat hyvin, jatka samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  2. Takaapäin on ehdottomasti parasta:)
    Subnainen

    VastaaPoista