keskiviikko 2. tammikuuta 2013

10000 lukijaa!

Hyvää uutta vuotta!

Joulukauden panopaussi on nyt ohi, ja on aika palata normaaliin rytmiin. Paussi ei vain mennyt ihan putkeen, sillä pitihän sitä vielä uuden vuoden aikaan yksi kaato hankkia. Tämä kaato sattui vielä olemaan vanha kouluaikainen tuttuni, mikä näin jälkeenpäin ajateltuna jätti vähän erikoisen jälkimaun. No, tulipahan tehtyä! Käsittelen kaatoa seuraavassa blogikirjoituksessani.

Väliaikahuomiona: Tällä blogilla on nyt ollut yli 10 000 lukijaa.Te lukijat motivoitte minua projektin jatkamiseen ( Joskin tieto uuden, kauniin naisen säärien välistä kyllä innostaa kummasti myös... Mutta kiitos silti!).

Myös edellisen kyselyn tulokset ovat nyt valmiina. Kysymyshän oli: "Mikä seuraavista tekee eniten nannaa?". Ääniä tuli 53 kappaletta. Suuhoito oli ylivoimainen ykkönen 22 äänellä. Varsinainen akti tuli kakkosena 15 äänellä- Käsityöt ja esileikki saivat yhtä paljon ääniä, eli 8 kappaletta molemmat.
Eli suuta kaivattaisiin enemmänkin. Muistakaa tämä, kun olette partnerinne kanssa seuraavalla kerralla työn touhussa. :)

Make tiedusteli, miksi blogini kommentit hyväksytetään ennen julkaisua. Syy on yksinkertainen: En halua blogiin "perse"- tai "blöö" -kommentteja, joten olen ottanut oikeuden käsiini valita julkaistavat kommentit ennen julkaisua. Muuten minulla kuluisi liikaa aikaa blogin kommenttien jälkikäteen siistimiseen.

Siinä kaikki tällä kertaa. Hyvää ja onnekasta uutta vuotta kaikille lukijoille!

- Kristian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti