maanantai 17. joulukuuta 2012

6000 lukijaa!

Wau. Blogini on ylittänyt 6000 lukijan maagisen rajan. Kiitoksia kaikille mielenkiinnosta!

Tällä hetkellä saattaa vaikuttaa siltä, että blogikirjoitteluni tahti on hiipumassa. Näin ei kuitenkaan ole. Taustoissa tapahtuu jatkuvasti, ongelmaksi on osoittautunut joulukuun yleinen kiireys. Siskonpojalle on pitänyt hakea lahjoja, sukulaisilla on pitänyt vierailla... Ja lisäksi töissä on ollut kohtuullisen hektistä. Projekti on silti edennyt mukavasti eteenpäin!

Blogikirjoitukset ovat vain valitettavasti jääneet jonoon. Olen nimittäin löytänyt itsestäni pienen pilkunnussijan. Vaikka väitän itselleni, että en näe näihin kirjoituksiin juuri ylimääräistä vaivaa, huomaan silti juuri julkaistessani kirjoitusta pysäyttäväni itseni. Ei tällaista roskaa voi julkaista, ajattelen. Ja sitten alkaa editointi.

Mutta ulos tekstit kyllä tulevat, hitaasti mutta varmasti. Tylsähän projekti lopulta olisi, jos en kertoisi siitä kenellekään. Eihän tästä nyt voi oikein työkavereillekaan kertoa...

Kysymyksiä ja vastauksia:

Teemu tiedusteli edelliseen blogikysymykseen liittyen, että mikä ärsytti itseäni annetuista vaihtoehdoista eniten. No, aikoinaan eräs nainen raapi selkäni niin verille, että jälkien paranemisessa meni yli kuukausi. Pari naarmua näkyy edelleen. Ei hyvä. Sanomattakin lienee selvää, että kyseisen naisen kanssa en toista kertaa ollut lähikontaksissa.

Saie32: Kyseli, että ajelenko pallini.
...
Kyllä. Naiset tykkäävät. Itsestäni on korrektia, että toisinaan vastakkaisen sukupuolen suussa käyvät pussukat eivät ole täynnä karvaa. :)

873645i:ia kiinnosti (hyvä nimimerkki, muuten...), laukeavatko naiset aina naidessaan kanssani.
NO EIVÄT TODELLAKAAN. Oma mielipiteeni: Jos mies kuvittelee naisten aina laukeavan kanssaan, hänellä on joko todella vähän kokemusta, tai hän ei ole yksinkertaisesti koskaan tavannut oikeasti laukeavaa naista. Kun nainen laukeaa, sen kyllä huomaa.

Itse pyrin kuitenkin aina tekemään naisen tyytyväiseksi joko suullani tai sormillani ennen tai jälkeen yhdynnän, mikäli tämä vain on vastaanottavaisella tuulella.

Lopulta naisen laukeaminen, jos mies ei ole täydellinen tunari, on aina naisesta itsestään kiinni.


Siinä kaikki tällä kertaa. Pumpataan yhdessä joulu valkoiseksi!

- KristianEi kommentteja:

Lähetä kommentti