perjantai 21. joulukuuta 2012

19: Jaana

Uhh... Nuo ihanat, muhkeat rinnat. Katsellessani väsyneen, mutta onnellisen kaluni sykkimistä sängyllä istuvan Jaanan rintamuksella, naisen silittäessä kevyesti kädellään sen kiiltelevää pintaa, tunnen itseni onnekkaaksi. Olen nyt harrastanut seksiä yli kaksi kertaa suuremman naismäärän kanssa tämän projektini aikana, kuin koko aikaisemman elämäni aikana. Olen myös oppinut runsaasti naisista ja erityisesti seksistä naisten kanssa.

Vaikka en ole itse niin ajatellutkaan, naisen ulkonäkö ei todellakaan kerro siitä, millainen tämä on kiihottuessaan. Kiltti tyttö voi olla panopaholainen makuuhuoneessa, kun taas varmempi nainen voi käyttäytyä naimahommissa kuin neitsyt ensimmäistä kertaa hyväillessään itseään sormellaan. Kumpikaan ei ole huono asia, mutta erilaiset naiset vaativat mieheltä huomattavasti erilaista suhtautumista. Toisinaan on hyvä toimia, ainakin aktin alussa, hellemmin, toisinaan taas aggressiivisemmin. Toisaalta, kiltti tyttö voi myös haluta eläimellisempää otetta... Joten teet niin tai näin, lopulta teet kaiken kuitenkin vain niin hyvin kuin suinkin voit.

Mutta palatakseni Jaanaan...

Tumma Jaana oli ihanan muhkea ilmestys jo tavatessani hänet paikallisen huoltoaseman kuppilassa. Olimme sopineet tapaavamme huoltoasemalla, ja jatkavamme Jaanan kyydissä hänen kämpilleen. Olin juuri tyhjentänyt kahvikuppini, kun punaposkinen nuori nainen saapui pöytääni.

"Moi! Oleks sä Kristian?"

"Juu, olen."

Nousin ylös tuolilta halaamaan naista. Nainen tuoksui kirsikalle. Nam. "Haluatko istua alas? Otatko jotain?"

"Ei, mennään mun luo vaan. Kyllä sä ihan tervepäiseltä vaikutat" Jaana naurahti.

"Okei, odota mä laitan mun takin päälle... Asutko sä kaukana?"

"Ei, mulla pieni asunto tuossa ihan parin kilometrin päässä."

Keräsin kamppeeni ja lähdin seuraaman naista hänen autolleen. Jaanan volkkari odotti meitä parkkipaikalla.

"Anteeksi että jouduit odottamaan täällä. Mulla on vähän huonoja kokemuksia joistakin miehistä. Tykkään nähdä ne ensin julkisella paikalla..." Jaana pahoitteli.

"Ei mitään, kyllä mä ymmärrän. Onpa muuten kylmä päivä."

"On joo, mut auto on onneksi lämmin. Kohta ollaan jo perillä.", Jaana osoitti punaista kerrostaloa.  "Mä asun kolmannessa kerroksessa."Saavuttuamme Jaanan asuntoon, ja perinteisen asuntoesittelyn päätyttyä, päätin siirtyä aiheeseen. Hipaisin naisen takapuolta, kuin vahingossa. "Haluaisitko neiti päästä panolle?"

Jaana pyörähti ympäri. "Eikös me sen takia tavattukin" hän nauroi, ja läpsäisi minua takapuolelle.

Vetäisin naisen lähelleni, ja suutelin hänen kaulaansa. Tässä vaiheessa huomasin naisen upeat rinnat. En ollut aikaisemmin kiinnittänyt niihin huomiota, koska hän oli pukeutunut niin paksuihin vaatteisiin. Namnamnam, ajattelin.

Suutelimme toisiamme innostuneesti. Jaana työnsi kätensä housuihini, ja puristeli valtikkaani kädessään. "Oletpa sä pullea!" hän nauroi.

työnsin käteni Jaanan farkkuihin, ja pyörittelin sormiani hänen häpyhuulillaan. Ajeltu sileäksi! Päätin sillä sekunnilla, että tämä nainen tulee saamaan kunnon kielihoidin alkulämmittelyksi.

Jaana otti minua kädestä kiinni ja veti minut makuuhuoneeseensa. Pullea parisänky odotti kutsuvana huoneen päätyseinällä.

Riisuiduimme nopeasti neureskellen samalla toistemme innokkuudelle. "Kumpi on ensin peiton alla!?" Jaana yllytti. Näin Jaanan alasti. Ihanat muhkeat rinnat, sileäksi ajeltu piirakka. NAM.

Syöksyimme nopeasti sänkyyn. "Tule lämmittämään..." Jaana kehotti. Koskettelimme toisiamme ympäri kehoa. Suutelimme kiihkeästi, ja tunsin kullini turpoavan ja koskettavan kivuliaan kiihottavasti Jaanan ihoa. Jaana kosketti terskaani, ja nauroi. "Sulla on täällä touhutippa!"

Nainen nosti sormensa huulilleen, ja imaisi sitä näyttävästi.

Siirryin naisen päälle ja, hitaasti huulillani kiusoitellen, etenin kohti naisen ihania häpyhuulia. Jaanan huohotus kiihtyi, kun hän ymmärsi mitä olen tekemässä. Katsoin naista silmiin, hymyilin, ja upotin huuleni hänen pipariinsa. "AAAhaaa!" Jaana huusi. Puristelin naisen pakaroita,  lipoessani ja suudellessani hänen herkkuaan.

"Voisitko sä siirtyä sivuun?" Jaana pyysi.

"Etkä sä halua et mä jatkan?" kysyin naiselta.

"Eiku mä saan helpommin jalat yhdessä, ja musta tuntuu, että mä olen tulossa!" hän huohotti.

Tein työtä käskettyä, ja siirryi naisen viereen. Jaana asetti jalkansa tiukasti yhteen, ja puristeli tyynyä
ja huuliaan minun lipoessani hänen klitoristaan. "Juuh! Siitä! Just noin!" nainen huohotti. Kieleni oli jo puutumassa, kun äkkiä Jaanan suusta lähti "HooohooohoooooooooooOOO!" -huuto. Hänen koko ruumiinsa jännittyi, ja hän nytkähteli ja sätki sängyllä kuin viimeistä päivää. Lipaisin vielä muutaman kerran härnätäkseni, ja Jaana nuoli huuliaan, taputellen samalla päätäni.

"Pääsiskö pukille?" tiedustelin, pyyhkäisten samalla suurimmat nesteet huuliltani käteeni.

Jooh... Tuu tänne..." Jaana pyysi.

Nousin naisen päälle kalu tanassa. Jaana otti kullistani kiinni, ja ohjasi sen sisäänsä osaavin ottein. Märkä, tiukka pipari puristi kaluani ihanasti. Seksi tuntui mahtavalta. Jaanan lihakset sykkivät vielä orgasmin jäljiltä, ja hän nytkähteli ja huohotti työntöjeni tahdissa.

Naimme pitkään ja monessa asennossa. Lopulta sain idean.

"Saanko mä tulla sun rinnoille? Ne on aivan ihanat."

"Mtäh? Joo... Saat", Jaana suputti korvaani.

Nousin ylös sängyltä, ja Jaana siirtyi istumaan sängyn jalkopäähän. Nainen otti kaluni käteensä, ja runkkasi sitä, samalla suudellen varovaisesti palleja. Tunsin sähköistä nautintoa, kun pussini lopulta vetäytyivät ylöspäin, kaluni turposi, ja Jaana sai lastini rinnoilleen. "Ruisk!" nainen nauroi.

Jaanan hieroessa pulleaa melaani rintaansa vasten, huohotin hänelle pienen kehun. "Kyllä teki nannaa."

Jaana nostin kaluni huulilleen, ja näykkäisi terskaani leikittelevästi. Se kirpaisi hieman, mutta näyn eroottisuus toi tuplasti kivun verran nautintoa.

"Onko sulla kiire?" Jaana tiedusteli.

"No... Ei oikeastaan" vastasin.

"Jos vaikka pidetään pieni tauko, ja otetaan sitten uudestaan. Kun nyt satut olemaan paikalla!"

"Sopii minulle."

Kaluni nytkähti hieman. Energia oli jo palaamassa sauvaan.

+1

3 kommenttia:

  1. kiva kertomus, mutta jäikö tästä vaan kiimasyistä toi kondomi pois vai ihan kokonaankin :D

    VastaaPoista
  2. Kiimasyyt. Typerä juttu, mutta tulipahan tehtyä. Toisella kierroksella kondomi tuli kuitenkin oikeaoppisesti mukaan.

    VastaaPoista
  3. Niin varmaan juu...;-)

    VastaaPoista