tiistai 18. joulukuuta 2012

18: Katri

Aikataulutussa on seksissä suhteellisen haasteellista. Panoa aloitellessa ollaan saatettu päättää, että vedetään viiden minuutin pikaiset, mutta lopulta aktista tuleekin tunnin kestävä hikijumppa. Toisinaan tämä on mukavaa, toisinaan.... Ongelmallista. Joskus molempia!

Katri otti minuun yhteyttä blogini kautta. Keskustelumme olivat hauskoja, ja seksuaaliset intressimme kohtasivat mukavasti toisensa. Sovimme, että otamme pikaisesti yhteyttä, ja otamme pikaiset. Ihan vaan +1:n takia. Max 5 minuuttia. Asia sopi minulle loistavasti.

Matkalla Katrin luo mietiskelin pikaista aikataulua. Itseäni homma ei juuri haitannut, koska tarkoistuksenani oli vain saada yksi kaato lisää. Kummastelin kuitenkin naisen kiirettä. Kokemukseni mukaan naiset ovat pitäneet pidemmistä akteista, mutta toisaalta kaikki ihmiset ovat erilaisia. Ehkä Katrilla oli kiire sukuloimaan? Ken tietäis sen.

Koputin Katrin talon ulko-ovea. Hiukan 40 vuoden alapuolella oleva punapää saapui ovelle. Nainen hymyili söpösti ja halasi minua kuin olisimme tunteneet aina.

"Ai kiva! Sä tulitkin jo. Pelkäsin että olet myöhässä!"

Nostin kulmakarvaani.

"Mä löysin aika nopeasti tämän talon. Aika kivalla paikalla, palvelut lähellä.". Osoitin kauempana näkyvää Alkoa. Katri nauroi.

"No tuu äkkiä sisään sieltä! Mulla on tosiaan menoa, joten eiköhän käydä pikaisesti hommiin."

Mikä ihmeen kiire naisella oli, pohdin. Hetken kuluttua olin kuitenkin jo ehtinyt unohtaa epäilykseni.

"Tuu tänne" Katri kutsui minua olohuoneensa sohvalla. Sohvalla oli pari valkoista lampaantaljaa. Kutittavatkohan nuo, mietiskelin siirtyessäni naisen viereen.

"Anna mä otan sulta paidan pois... Noin."

Paitani lensi olohuoneen nurkassa nojaavalle nojatuolille.

 Riisuuduimme pikaisesti, samalla nauraessamme kiireistä toimintaamme.

"Onko sulla kortsuja mukana?" Katri kysäisi.

"On kyllä. Odota mä haen!"

Pompin sohvalta takapuoli paljaana noutamaan takkini taskusta kumeja. Katri nauroi selkäni takana. "Hyvä peppu!" hän nauroi.

Palasin takaisin sohvalle. Aloitimme lämmittelyn - Kevyttä suutelua, vartaloiden koskettelua, kaulan nuolemista... Se rauhoitti kiireistä tunnelmaa. Hivelin Katrin sisäreittä, ja upotin sormeni naisen sisään. Katri huokaisi syvään, ja hyväili samalla käsillään pallejani ja kaluni vartta. Katri oli todella märkä ja lämmin.

"Odota" Katri käski, ja työnsi minut nojaamaan lampaantaljojen päälle. Hän suuteli minua, ja siirtyi nopeasti alemmaksi. Hetken päästä hän jo sieppasi kaluni pään suuhunsa.

"Eikhöhhän thämä shaa nhallin irthoamaan!" Katri puhui ruoka suussaan. Nauroin katketakseni, ja Katri hihitti, imien samalla terskaani ahnaasti.

Hetken kuluttua työntin Katrin pään pois kalultani. Kulli luiskahti kosteana pois naisen huulilta, ja katri pyyhkäisi kädellään huulensa kuivaksi. Otin kaluni käteeni, ja vetelin sitä muutaman kerran edestakaisin, kovettaen sen kortsua varten täyteen kokoonsa. Vetäisin pikaisesti kumin kaluni päälle, ja loikkasin Katrin päälle makaamaan.

Katri sieppasi kullini nopeasti pipariinsa. Nainen tuntui uskomattoman kuumalta. Vaikka ulkona oli runsaasti pakkasta, eivät alastomat ihomme tunteneet kylmyyden kosketusta lainkaan. Pienellä sohvalla työskentely vaati jonkin verran akrobatiaa, mutta kun kulli aloitti innokkaan luistelunsa naisen sisällä.

Katri toisteli "Pane mua! Pane mua!" ja minä pumppasin innokaasti naisen jalkoväliä.

Naidessani ihastelin naisen sääriä. Kovin harvalla naisella on oikeasti kauniita sääriä. Tämä johtunee siitä, että vaikka moni nainen harrastaa liikuntaa, hyvin harva nainen tekee kyykkyjä tai askelkyykkyjä. Katri oli selvästi treenannut kyykkyjä.

Vaihdoimme asentoa, ja Katri kiipesi sykkivän kaluni päälle. Nainen piiskasi peliäni kuin viimeistä päivää, pienten hikikarpaloiden muodostuessa naisen rinnoille. Katri ulvahti, ja kaatui värisevänä makaamaan päälleni. En antanut naiselle pitkää hengähdystaukoa, vaan kippasin naisen nopeasti ympäri, ja nostin hänen säärensä olkapäilleni. Survaisin kaluni hänen sisäänsä, ja työnsin naisen hiestä kosteaa vartaloa ylös sohvalta. Katri ulvoi kuin susi. Se kiihotti minua entisestään.

Vedin Katrin ylös sohvalta, ja siirryimme sohvan käsinojan luo. Työnsin katrin nojaamaan käsinojaan, ja levitin hänen säärensä jaloillani. Kiihotuin naisen kiiltelevistä sääristä. Katri painoi selkänsä kaarelle ja nosti pyllynsä kohti sykkivää kulliani. Sieppasin Katrin kimaltelevan takapuolen otteeseeni, ja survaisin itseni naisen sisään. Katrin pää nousi ylös, ja hän katsoi minua olkiensa takaa suu auki, silmät pyörähdellen päässään.

Ihomme iskiessä yhteen hassu "lätsläts" -ääni antoi tahtia toiminnalle. Hikipisarat ja piparimehu valuivat naisen sääriä pitkin kohti lattiaa, tipahdellen toisinaan suurina pisaroina parketille.

Viimein tajusin, että tänään nalli ei naimalla lähde. Vedin itseni ulos naisesta, viskasin kortsun pois kullini päältä, ja autoin kädelläni itseni loppuun. Katri huohotti ja katsoi minua, hyväillen samalla itseään toisella kädellään. Lopulta soosini lähtivät liikkeelle, ja Katrin jo valmiiksi kiiltävä selkä sai miesmaitopeitteen. Hinkkasin kaluani vielä hetken vasten naisen pakaroita, kunnes viimeinenkin ekstaasin aalto poistui vartalostani. Kaluni jäi väsyneenä ja turpeana makaamaan naisen punoittavalle pepulle.

Katri nojasi väsyneesti sohvaan, jalat levällään ja pylly edelleen pystyssä.

"Mi-Miten kauan siinä meni.. Huh..." Katri huohotti.

"Tuntihan siinä meni..." huokaisin.

Katri säpsähti.

"Eikä!"

Nainen nousi pikaisesti sohvalta ylös, ja spermavana valui naisen selältä pakaroita pitkin, lätsähtäen lopulta laiskasti lattialle.

"Vittuvittu! Sun pitää nyt lähteä. Vedä äkkiä vaattees päälle!" nainen hoputti, pyyhkien samalla vartaloaan tuolilla olleeseen peitteeseen.

"Mitä nyt, oletko sä myöhässä vai m..?" yritin tiedustella, mutta Katri keskeytti minut.

"Mun äijä on tulossa kotiin! Vedä nyt äkkiä vaatteet päälles!"

Tajuttuani tilanteen, pukeutumisvaihtini nopeutui huomattavasti. Vetäisin housut kostean herkän kaluni peitoksi. Se nirhaisi ikävästi. Saatuani vaatteet päälleni ja kengät jalkaani, Katri tuli ulkovelle vastaan kylpytakki päällään.

"Se oli tosi kivaa, mut nyt sun täytyy mennä. Mä lähden tästä äkkiä suihkuun. Jutellaan myöhemmin lisää. Pusi!" Katri suuteli minua nopeasti huulille, ja työnsi minut ulos ovesta. Pam. Ovi meni kiinni.

Autolle mennessäni vilkuilin jatkuvasti ympärilleni. Eikai kukaan ollut nähnyt minua? Tajusin kuitenkin, ettei lähellä ollut ketään, ja huokaisin helpotuksesta. Mustasukkainen mies tästä vielä puuttuisi...

Käynnistin auton, ja siirsin housuissani epämukavasti asettunutta kaluani hiukan parempaan asentoon. Tatti oli edelleen herkkänä. Ei se mitään, ajattelin. Seksi oli TODELLA hyvää, aina pikaiseen poistumiseen asti. Ja tärkeintä oli se, että sain kaivatun plus ykkösen.

Kiitokset Katrille!

+1

2 kommenttia: