tiistai 12. marraskuuta 2013

17: Niina, Venla ja Nanna

Onko kukaan teistä koskaan katsellut Ylen kanavilta tulevaa Parittomat -ohjelmaa? Ohjelmassa seurataan helsinkiläisten naisten rankkaakin rankempaa elämää uran, omien saavutusten ja huonojen miesten keskellä. Ja sitten mieskin pitäisi löytää.

Alustus on ehkä vähän vaisu, mutta tarkoitus on hyvä. Tämä blogipostaus sisältää ehkä vähemmän seksiä, mutta lue se silti. Ehkä se aiheuttaa mielipiteen purkauksen kommenteissa, ehkä ei.

Kolme viimeksi tapaamaani naista ovat nimittäin kaikki helsinkiläisiä, viittä vaille nelikymppisiä uranaisia. Ja jokainen heistä muistutti omalla tavalla toisiaan. Naiset muistuttivat kaikki enemmän tai vähemmän karkeasti naistenlehdissä luotua kuvaa siitä, millainen naisen pitää olla, jotta tämä menestyisi oikein miesten maailmassa.

Lyhyesti sanoen: Mulkku.

Mulkulla tarkoitan ulospäin hohkaavaa yleistä ylimielisyyttä muita ihmisiä kohtaan. Tiedätte varmaan tyypin: Kahvilla istuttaessa ihmistyyppi kommentoi tarjoilijan tekemisiä, koska HÄN osaisi tehdä työn paremmin. Ja nopeammin. Ja sitten häiritsevät ne "maalta" olevat "juntit", jotka eivät pukeudu kuten hän. Ehdottoman tärkeää on myös kommentoida naisia, joiden tyyli on jäänyt "Jonnekin 2000 -luvun alkuun.".

Tällaista on vaikea ymmärtää. Myönnettävä tietysti on, että itsekin arvioin sekä naisia että miehiä pukeutumisen, ja käytöksen, perusteella. Mutta se jatkuva arviointi... Aivan kuin kanssaihmisistä ei olisi mitään hyvää sanottavaa, elleivät nämä kuulu ns. sisäpiiriin.

"Iso turn off", kuten eräässä laatulehdessä kirjoittanut kolumnisti joskus kirjoitti.

Tapasin siis kolme helsinkiläistä naista, kolmena perättäisenä päivänä. Seksi, erityisesti lauantai-iltana Nannan kanssa, oli hyvää perustasoa. Nannan kanssa asiaa auttoi se, että homma hoidettiin hikisenä erään talon porttikongissa, takaapäin ja tunteella. Aluksi touhu oli kovin hankalaa kylmän ilman, ja naisen kylmien pakaroiden, vuoksi. Mutta saatuani kullini naisen sisään, touhu lämpeni nopeasti nautinnolliseksi. Painoin naisen seinää vasten, ja nain kunnes nallini poksahti.

Niina oli hankala tapaus, sillä hän halusi esitellä kotiaan älyttömän pitkään. Parin tunnin kierroksen jälkeen sain kuitenkin perää, mikä teki päivästä onnistuneen. Ja ihan kiva perä olikin. Valitettavasti nainen oli juonut niin paljon alkoholia, että nukahti kesken session. Siinä sitten kalu kovana ja kosteana, ja tatti punaisena, yritin saada naista hereille, mutta turhaan. Pylly pystyssä kuorsaava nainen on muuten kohtuullisen koomista katsottavaa. Naitua tuli, mutta lasti jäi laiturille. Blue balls.

Sunnuntaina tapaamani Venla kanssa homma meni reisille, sillä olin itsekin kohtuullisen väsynyt viikonlopun naima-/deittisessiosta. Kumpaakaan ei oikein jaksanut kiinnostaa. Kävin kuitenkin syömässä burgerin mäkkärissä pettymykseeni. Nam.

Palatakseni vielä Parittomat -tv -sarjaan. Mielessäni pyörii erään ohjelmassa esiintyneen naisen legendaarinen mietintö. Puhdasta viihdettä: "MÄ en MAHDA sille mitään, että mä olen KORKEASTI koulutettu. Mä en MAHDA sille mitään, että mulla on KORKEAT standardit."

JA tähän hybrikseen on hyvä lopettaa tämä blogiteksti.

+2

4 kommenttia:

 1. Moi! Onko sulla vielä joulukuussa vapaita päiviä? Olis kiva nähdä...

  T: Chättituttu

  VastaaPoista
 2. Hei! Onhan näitä päiviä vielä! :P

  Laita viestiä:

  naistako@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Loistavaa tekstiä. Onnittelut.

  VastaaPoista