maanantai 3. joulukuuta 2012

16: Virpi

Höylätessäni menemään vaaleaa Elovena-tyttöä muistuttavaa Virpiä, ja kuunnellessani hänen kovaäänistä ulvomistaan pohdiskelen, kuinka oikein päädyin näiden säärien väliin. Virpi ei vaikuttanut lainkaan naiselta, joka olisi suostuvainen naimahommiin ensimmäisen keskustelumme jälkeen, mutta yllätyksekseni tunnin kuluttua tapaamisestamme 24 -vuotias "kiltti tyttö" olikin kiskomassa minua sänkyynsä!

Olen tottunut siihen, että minun on vihjailtava ja ehdoteltava naisille, ja ehkä tutustuttava naiseen tarkemmin. Mutta Virpi oli erilainen.

Virpi otti itse minuun yhteyttä erään internetin seuranhakupalvelun välityksellä. Keskustelimme niitä näitä chatin välityksellä, ja lähettelimme kuvat vartaloistamme toisillemme. Pian nainen jo pyysi  minua visiitille kotiinsa. Ottaen huomioon, että olimme molemmat selvin päin, naamasta naamaan kontaktin luominen tapahtui hyvin nopeasti!

Lähdin jo seuraavana päivänä Virpin luo. Virpi asui vaaleassa rivitalokolmiossa erään länsi-suomalaisen pikkukunnan keskustassa. Turun yliopistossa opiskeleva nuori nainen odotti minua  asuntonsa ovella kasvot innosta hehkuen.

"Moi! Tuu äkkiä sisään, siellä on tosi kylmä!"

Raahauduin sisälle jalat lumesta kosteina. Lumiauto ei ollut vielä kulkenut.

"Huhhuh! Onpas siellä todellakin kylmä!"

Hampaani kalisivat. Olisi pitänyt laittaa paksumpi pipo.

"Tuu sisälle! Mulla on täällä jo kuumaa glögiä tulossa. Epäilin, että lämmin varmaan maistuis sulle."

Virpi osoitti kohti keittiötään.

Istuuduin pöydän ääreen, ja hörppäsin kulauksen lämmintä glögiä. Ah! Se lämmitti kivasti. Virpi istuutui minua vastapäätä. Jatkoimme chatissa aloittamaamme keskustelua. Meillä oli hauskaa. Pikkuhiljaa tunto palasi sormiini, ja mukini tyhjeni. Virpi nousi penkistä ja puuhasi jotain pannun kanssa. Katselin Virpin hauskan näköistä ruutukuvioitua mekkoa. Ja peppua. Olen tullut siihen tulokseen, että olen enemmän tai vähemmän peppumies.

Virpi kaatoi minulle lisää glögiä. Maistoin sitä. Virpi jäi nojaamaan hymy huulillaan keittiön pöytäsoa vasten.

"No... Maistuisko herralle pipari?" Virpi kysyi.

Mietin hetken. Glögi oli hyvää, ja pipari sopisi erinomaisesti lämpimän mukillisen kanssa nautittavaksi.

"Joo, tottakai."

Jatkoin glögin hörppimistä.

Virpi katsoi minua tiukemmin.

"Niin, siis maistuisko herralle PIPARI?" Virpi kysyi aikaisempaa vakavammin.

Naks. Laskin mukin pöydälle.

"Maistuisi."Virpi huutaa, ja korvassani tuntuu pieni tinnitys. Pumppaan kovemmin, ja puristan naista yhä tiukemmin vasten ihoani.

Puristaessani sormiani naisen tukassa,  toisen käden puristaessa naisen takapuolta, tunnen jugurttini purskahtavan naisen sisään. Pallini värisevät naisen pakaroita vasten, hänen piparinsa väristessä kaluni vartta vasten.

Hymyilen mielessäni. Olipa se kerrankin helppoa!

+1

2 kommenttia:

  1. ajatteleksä koskaan että olis kiva ku olis ns. oma nainen? semmonen jota vois hemmotella ja tehä kaikkee mukavaa ja toki harrastaa sitä seksiäki sitte ? :D

    VastaaPoista
  2. Varmasti olisi. Minulla päättynyt pidempi suhde takanani, ja nyt vain maistelen maailmaa, niin sanotusti. Seksi parisuhteessa on aina parasta seksiä, mutta satunnainen seksi tuntemattoman ihmisen kanssa tulee hyvänä kakkosena perässä.

    Seksi tuntemattoman ihmisen kanssa on myös vapaata. Satunnaisen ihmisen kanssa ei mietitä turhia asioita. Ja se on namia.

    VastaaPoista