maanantai 26. marraskuuta 2012

Pukille menossa...

Tässä samalla, kun istuskelen kuppi kädessäni kahvilassa odottelemassa seuralaistani, olen ehtinyt pohtia muutamia asioita. Koska blogini käsittelee seksiä, ja lähinnä miehen näkökulmasta, ajattelin listata muutamia huomioita tapaamistani naisista. Näiden pohdintojen käynnistäjänä toimi eräs anonyymi kirjoittaja.

Näistä pohdinnoista ei pidä hermostua, vaan ne ovat lähinnä omia huomioitani naisista projektini tiimoilta. Jos olet eri mieltä asiasta, tai sinulla on jotain lisättävää, kommentoi alla tai lähetä minulle sähköpostia.

- Naisen ulkonäkö tai käyttäytyminen "normaalissa elämässä" ei kerro mitään tämän innokkuudesta makuuhuoneen puolella. "Kuiva" kirjastonhoitaja voi olla peto sängyssä, ja kiusoittelevan mehukas povipommi voi olla jopa tylsä varsinaisissa naimahommissa. Naisen pokaaminen ulkonäön tai "omien standardien" perusteella on siis turhaa.

- Usein väitetään, että naisen kiihoittuminen näkyy tämän ihosta. Tämä on puppua. Monet naiset alkavat kyllä punertaa innostuessaan, mutta osassa naisista ei tapahdu juuri mitään muutosta, jalkovälin kosteutta tai henigtyksen nopeutumista lukuunottamatta.

- Laukeaminen sen sijaan aiheuttaa jokaisessa naisessa ihon punertumista. Tosin, jos nainen laukeaa, sen huomaa kyllä muualtakin kuin ihon väristä.

- Kaikki naiset eivät pidä nuolemisesta. Suurin osa tapaamistani naisista rakastaa ottaa poskeen, mutta moni ei halua pimppaansa suudeltavan. Älytöntä, tiedän.

- Naiset, jotka pitävät siitä että heitä nuollaan, todellakin RAKASTAVAT sitä. Se on heille kuin hunapurkin avaaminen nalle Puhille. Korkki auki ja kieli sisään. Kieli on myös pidettävä siellä, kunnes purkki on nuoltu täysin tyhjäksi.

- Miehet, jos nuolette naista, unohtakaa lehtien ohjeet. Jokainen nainen pitää erilaisesta lipomisesta, ja oikea tapa löytyy vain kokeilemalla. Ja painakaa myös ne huulet vasten huulia... Muistakaa myös sisäreidet ja häpyhuulten ympäristö. Klitoris ei ole ainoa kohta, josta nainen saa väristyksiä.

- Usein lähetyssaarnaaja-asennon tai ratsastusasennon väitetään olevan naisten suosikkeja makuuhuoneen puolella. Omasta kokemuksesta takaapäin koira-asennossa tai seisoaltaan on naisten suosikki.

- Naiset ovat usein puheliaampia seksin jälkeen, kuin ennen seksiä. Olen keskustellut monen naisen kanssa hyvinkin pitkään sängyssä aktin jälkeen, mutta ennen seksiä keskustelu on ollut vähäistä tai varovaista. Luonnollisesti syy saattaa olla siinä, että useimmissa kaadoissani molemmille henkilöille on ollut alusta asti selvää, että naimaanhan tässä ollaan menossa. Ei turhaa esittämistä, vaan rehellistä lämmön jakamista miellyttävimmällä mahdollisella tavalla.

- Miehet, muistakaa sormien taika. Jos tarkoituksena on saada nainen laukeamaan, pyörivä liike klitoriksen päällä toimii usein hyvin. Älä paina liikaa, älä paina liian vähän. Lämmittele nainen ennen herkkunappiin kiinni käymistä. Parhaan tuloksen saatte luonnollisesti KYSYMÄLLÄ naiselta, mikä tuntuu hyvältä. Tämä on tietysti useimmille sukupuolemme edustajille liian vaikeaa.

- Seksistä pitää nauttia. Jos tilanne tuntuu liian jännittävältä, voi rentoutumista hakea in seksiä edeltävällä cuddlingilla. Kaksi vartaloa kietoituneina toisiinsa pistää kummasti veren kiertämään.

- Alkoholilla on täysin erilainen vaikutus miehiin ja naisiin. Naiset tuntuvat yleensä kiihoittuvan entistä helpommin juotuaan runsaasti alkoholia, kun taas meillä miehillä alkoholi on ns. kaksiteräinen miekka....

- Toisinaan myös naiset haluavat vain pikaisen varvin.


Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä, sillä en ehdi tarkastaa tekstiä tarkemmin. Seuraava mahdollinen kaatoni on juuri saapumassa pöytääni.

- Kristian

6 kommenttia:

 1. toivottavasti kaato sujui hyvin! ihan oivia ohjeita, näin naisenkin näkökulmasta, tärkeimpänä kyllä tuo, että kaikki naiset ovat erilaisia!

  Miten muuten oletko tehnyt huomioita naisten ääntelystä seksin aikana?

  t. pöksy-kritisoija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että olemme samaa mieltä. :)

   Voin hyvin mielin todeta kaadon onnistuneen oikein kivasti. Nyt olen tosin vielä vähän poikki eilisen jäljiltä, sillä yöunet jäivät vähäisiksi. Meni kotitöiksi, kiitos venähtäneen lounastauon!

   Naisten ääntelystä minulla on montakin huomiota, ja saatan kirjoittaa aiheesta vielä kokonaisen blogitekstinkin!

   Poista
 2. Itse olen aika paljonkin kirjoittanut tuosta, että kaikki naiset ovat erilaisia - se on tärkein asia minkä mies voi oppia.

  Alkoholi voi olla myös naiselle pahaksi; esimerkiksi itse en halua seksiä enää juotuani yli kaksi siiderä. Tai, voihan sitä seksiä olla, mutta ei se juuri miltään tunnu. Ei puudutusaineita seksiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Usein naiset kertovat "tunteen" katoavan juotuaan tietyn määrän alkoholia.

   Ehkä me olemme tässä asiassa samanlaisia, miehet ja naiset. Meille miehille vain tuppaa usein tulemaan se ikävä lerppailmiö...

   Poista
 3. Itse olen taasen saanut palautetta miehiltä, että olen ensimmäinen joka ottaa lastit suuhun. Olisi kiva kuulla mikä on sitten asiassa totuus?

  Itse pidän suuseksistä, mutta sanotaan että n. 100 miehen otannasta vain kaksi on osannut tehdä sitä oikein. Sormet ovat tuntuneet paremmalta, miehet eivät millään tunnu tajuavan että hellä tarkoittaa hellää eikä pornoleffamaista veivaamista. Toisekseen monet ottavat helposti itseensä jos yrittää vähän neuvoa.

  Mutta noista sun vinkeistä; voisin allekirjoittaa lähes jokaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin osa tapaamistani naisista on nauttinut suihin ottamisesta. Minusta nainen on se henkilö, joka määrää suihinottaessaaan. Nainen tekee minulle nautintoa, joten hän saa myös päättää, mihin lastini laukaisen.

   Lastin suuhun ottamisessa on parasta on tietysti se hetki, kun sitä laukeaa. Koska minut on ympärileikattu, ja kaluni pää ei ole yhtä herkkä kuin leikkaamattomilla, imeminen laukeamisvaiheessa tekee namia!

   Lastin suuhun ottaminen on siisti tapa hoitaa homma loppuun. Suihinottaminen esim. pukukopissa on jokseenkin haastavaa, jos mies alkaa etsiä epätoivoisesti paikkaa johon ruiskia, kun laukeaa...

   Sen verran olen huomannut, että -hyvin- harva nainen nielee. Eikä se minusta ole tarpeellistakaan. :)

   Ps. Jos mies loukkaantuu neuvomisesta tässä aiheessa, on hän todellinen juntti, eikä taatusti koskaan opi tavoilla sängyssä. Me miehet olemme lopulta putkiaivoja, ja neuvomalla opimme parhaiten. ;)

   Poista