tiistai 27. marraskuuta 2012

15: Liisa

Seuran hankkiminen netin seurapalveluiden kautta on kaksipiippuinen asia. Toisaalta, seuran hankinta on kohtuullisen helppoa, mutta toisaalta sitä ei koskaan tiedä, millainen paketti ovelle on tulossa. Netin kautta seuranhankinnassa tärkeintä onkin saada tavattavasta henkilöstä valokuva. Kuvasta saa ainakin jonkinlaisen käsityksen tavattavan henkilön habituksesta.

Toisinaan kuvat hämäävät, joko liian photoshopatun kuvan vuoksi, tai surkean kameran takia. Toisinaan yllätys negatiivinen, toisinaan... Positiivinen. Itse olen sitä mieltä, että vartalo on kuvassa kasvoja tärkeämpi. Jos vartalo on miellyttävä, useimmiten myös kasvot ovat kiinnostavat.

Koputtaessani tamperelaisen Liisan ovelle, mielessäni pyöri sellainen tavallisen näköinen opiskelija, joka vietti hiukan liikaa aikaa kirjojen parissa. Yllätys oli positiivinen: nainen, joka avasi oven, oli selkeästi valmistautunut miespuolisen vieraan saapumiseen paikalle. Hän oli laittanut kiharat tummat hiuksensa kauniisti kiinni, hänen kasvonsa oli meikattu huomattavasti hänen aikaisemmin lähettämäänsä kuvaa kauniimmin, ja kuvan verkkapaitakin oli vaihtunut seksikkääseen pikkumustaan. Positiivinen yllätys, todellakin.

"Moikka. Liisa. Sä olet varmaan Kristian?"

"Moi... Juu Kristian olen."

Liisa avasi ovea, ja ohjasi minut sisälle asuntoonsa. Yhden huoneen pikkuasunto oli naisellisen sievästi sisustettu, ja joka kulmasta näkyi, ettei asunnossa asunut miestä.

Liisa oli jo aloittanut asuntonsa sisustamisen joulua varten. Sängyn peite oli joulunpunainen, kuten myös verhot ja pienen, ruskean sohvan päällä olevat koristetyynyt. Yksinäinen tonttu-ukko tuijotti ikkunalaudalta kohti huoneen keskellä sijaitsevaa tv-pöytää. Jostain sieraimiini tunkeutui kanelin tuoksu.

"Sä opiskelet liiketaloutta?" kysyin, silmieni tutkiskellessa huonetta.

"Joo, ainakin yritän. Saa nyt nähdä, mitä siitä tulee..." Liisa vastasi.

Istuuduimme sohvalle. Liisa laittoi musiikkia soimaan.

"Haluatko sä jotain, kahvia, teetä... Pullaa?" Liisa tiedusteli.

"Kahvia voisin kyllä ottaa, jos sulla on keitettynä" vastasin.

Liisa pomppasi nopeasti pystyyn sohvalta ja lähti, nuori pylly kauniisti keinuen, kahvinkeittimen luo. Mittailin hiljaa nuoren naisen vartaloa. Pidin siitä. Erityisesti naisen kihara tukka teki minuun vaikutuksen. Se oli jotenkin... Seksikäs.

Liisa saapui takaisin sohvalle kahvikuppi kädessään. Juttelimme mukavia Tampereesta ja mustasta makkarasta.

Sitten Liisa muisti jotain.

"Ai niin. Minulla on sinulle lahja" hän kertoi, ja kaivoi sohvan reunan alta pienen nyytin. "Tässä, ole hyvä."

Hetken mietin, että mikä juttu tämä nyt oikein on. Avattuani paketin, repesin nauramaan. Paketissa oli seksikäs pukkiasu.

"Tämä on kyllä..! Äh! Siis..!" kangertelin sanoissani.

"Me sovittiin mun  kavereiden kanssa, että jos sut saadaan paikalle, niin me annetaan sulle tyttöporukalla lahja!" Liisa nauroi.

"Kiitos. Tosi kiva."

Pohdiskelin, että ehkä minun olisi pitänyt jättää kertomatta naiselle blogistani.

"Kai sä koitat sitä sitten päällesi?" Liisa tiedusteli innosta hihkuen.

"Kai mä sitten koitan."

Riisuiduin, ja vedin koomiset pukkikuteet päälleni. Liisa peitteli silmiään, ja tuijotti operaatiotani. Välillä nainen nauroi ääneen, ja välillä hän istui hiljaa silmät lukittuna suuntaani.

Kun sain vihdoin punaisen ja kilisevän asun päälleni,  tiedustelin naiselta mielipidettä. "No. Olenko mä nyt kuuma?"

Liisa purskahti nauruun. "Joo, sellaisella naurettavalla tavalla!"

Pyörähdin ympäri. "Muuten kivat, mutta näissä kuteissa tulee kyllä tosi kylmä."

"Voi sua raukkaa." Liisa nauroi. "Anna kun muori pistän pukin lämpenemään."

Liisa läpsäytti minua takamukselle, ja veti minut syliinsä sohvalle. Suutelin naista suulle, ja hetken järkytyksen jälkeen nainen vastasi suudelmaani puristaen minut tiukkaan nippuun päällensä. Asussani oleva kello painoi ikävästi jalkaani, mutta olin valittamatta. Naisella tuntui olevan hauskaa, joten mitä sitä fiilistä pilaamaan.

"Mennään sänkyyn... Tässä on ahdasta" Liisa huohotti.

"Mennään vaan" sanoin. Punaiset pukkistringini alkoivat ahdistaa uhkaavasti.

Liisa veti peitot sängyltään sivuun, ja tönäisi minut sänkyyn. Radion pauke sai Liisan lanteet liikkeelle. Taustalla soi shewolf. Löin käsilläni tahtia, kun Liisa heitteli vaatteitaan sohvalle musiikin tahdissa.

Kun Liisalla oli enää stringit ja rintaliivit päällä, hän syöksyi päälleni, peittäen samalla meidät molemmat lämpimän peiton alle. Asustani kuului hassua kilinää.

"Mä tykkään sun tonttulakista" Liisa hihitti.

"Joo tää on tosi kiva" heiluttelin pipon tupsua kasvoillani.

"Tähän asuun kuului vielä partakin, mut mä ajattelin, että se olisi ollu jo vähän liikaa..."

Nostin kulmakarvaani. "Ja nää stringit ei, vai?"

Liisa työnsi kätensä silkkikankaan alle. "Hyvinhän ne tuntuu sulle istuvan. Mä vaan siirrän tämän pötkäleen ulos sieltä.... Noin!"

Liisa hieroi kaluani kädellään peiton alla. Avasin hänen rintaliivinsä hakaset, ja vedin liivit pois. Naisella oli muhkeat rinnat. Mahtavaa! Pyöräytin naisen ympäri, ja taivutin päätäni, jotta pääsin suutelemaan hänen pyöreitä meloneitaan. Liisa vikisi ja huohotti. Vedin peiton päälleni, ja sukelsin hitaasti kohti naisen pikkuhousuja. Suutelin naisen sisäreittä, ja tunsin hänen värisevänkosketuksestani.

Painoin huuleni naisen kauniiden alushousujen päälle, ja puhalsin lämpimän suudelman niiden päälle. Nainen työnsi päätäni ja huusi "Stopstopstop!"

Naurahdin, ja tartuin hampaillani stringien yläreunasta. Vedin housut hitaasti nuoren naisen nilkkoihin. Sitten siirryin takaisin ylös, suudellen koko matkalta naisen vartaloa.

Koskettelin naista ympäri hänen vartaloaan. Upotin hänen kaulansa suudelmiin, koska tästä Liisa tuntui pitävän eniten. Varovasti, kuin kiusoitellen, siirsin sormeni kohti hänen jalkoväliään. Sen kosteus tuntui hyvältä sormissani. Upotin sormeni naisen sisään, ja hän vikisi ja huohotti entistä kovemmin. Lämmittelin naista, testaten erilaisia tekniikoita, kunnes vihdoin löysin sen oikean.

Liisa siirsi kätensä ylös tyynylle, ja puristi sitä kuin viimeistä päivää. Pyörittelin sormeani tasaisella tahdilla löytämässäni kohdassa, kunnes Liisa aloitti kovaäänisen ulvomisen. Hänen koko vartalonsa sätki, ja nainen kiroili ja nauroi vuorotellen,  kunnes työnsi käteni pois jalkovälistään.

Hetken rauhoituttuaan, ja nuoleskeltuaan huuliaan, hän tarttui kaluuni kiinni. "Ihanaa. Säkin oot jo ihan kiimassa!"

Tunsin terskani kostuvan naisen sormien kosketuksesta. Touhutippa jätti varmasti vanan lakanoihin, ajattelin.

Liisa venytti itsensä yöpöytänsä laatikkoon, ja kiskaisi sieltä kondomin. Otin kondomin, ja asettelin sen kaluni päälle. Liisa heitti kätensä niskani taakse, ja kiskaisi minut päälleen. Kalu luiskahteli edestakaisin naisen pillun päällä, kunnes Liisa tarttui sen varteen ja ohjasi minut sisäänsä, syvään huokaisten.

Aktin päästyä alkuun, Liisa pyöräytti minut selälleni, ja aloitti armottoman piiskaamisen. Yritin pysyä parhaani mukaan naisen tahdissa, mutta rytmi oli aivan liian nopea, jotta olisin voinut panna vastaan. Päätin siis ottaa naisen pepusta kiinni, ja antaa hänen hoitaa ratsastuksen omalla tavallaan.

Kyllästyttyäni selälläni makaamiseen, kippasin naisen ympäri, nostin hänen säärensä olkapäilleni, ja työnsin itseni niin syvälle, kuin suinkin pystyin. Liisa vikisi ja kiroili. "Nussi pukki, nussi vittuuuh!"

Minä tein työtä käskettyä.

Muutaman kymmenen minuutin kuluttua, ja usean asennon vaihdon jälkeen, käänsin naisen vatsalleen sängylle. Liisa ehti juuri kääntää kasvonsa suuntaani, kun upotin kiimasta sykkivän parruni hänen sisäänsä. Liisa huusi nautinnosta, ja käski minun panna lujempaa. Laskin koko painoni naisen päälle, ja survoin kaluani edestakaisin, pallien läiskähtelyn ja helistimien kilistelyn tahdittaessa rytmikästä toimintaamme.

Viimein tunsin kaluni turpoavan räjähdyspisteeseensä, ja matalan urahduksen säestämänä, laukaisin lastini liikkeelle. Liisa käski minua. "Vittuuh! Anna tulla kaikki! Nussi mua!"

Jatkoin survomista vielä niin pitkään, että kaluni ei enää kestänyt kipua, ja jäin makaamaan huohottavan Liisan päälle hikisenä, pallit tyhjinä ja tonttupipo päässä.


"Onko se aina noin paksu seksin jälkeen?" Liisa tökkäisi limaista kaluani.

"Yleensä. Varsinkin jos akti kestää pidempään" vastasin.

"Se on ihanan turpea. Sulla on hyvä kalu" Liisa hihitti, tarkastellen kulliani ohuilla sormillaan.

"Otetaanko joskus uusiksi? Siis jos sulle maistuu?" nainen tiedusteli varovasti.

"Otetaan ihmeessä. En mä ole ennen pukeutunut pukiksi saadakseni seksiä" naurahdin.

Otimme vielä lyhyen läksiäispanon ennen poistumistani. Tällä kertaa ilman pukkiasua.

+12 kommenttia:

  1. Mulla oli samanlainen tapaus eräiden pikkujoulujen jatkoilla. Paikalla tosin oli kaksi naista, ja meikä tonttuvehkeissä...

    VastaaPoista