keskiviikko 21. marraskuuta 2012

13: Juni

Ruotsinlaiva hyllyy meren aalloissa. Ikkunasta ulos katsoessani näon vain mustaa ja kosteaa pimeyttä. Turkulaiset naiset ja miehet juoksevat ympäri punaisen laivan käytäviä lasit kädessään hihittäen kaikelle ympärillään tapahtuvalle. Toisinaan he hihittävät myös sisällään tapahtuville asioille. "Turkulaiset..." ajattelen.

Sitten muistan, että suomalaiset ovat ihan yleisesti kännissä hihittävää porukkaa. Selvinpäin ollaankin sitten niin vakavia, että...

Alkuilta ruotsinlaivan pikkujouluissa suluu rattoisasti. Vähän alkoholia, sitten kauniiden naisten takapuolten ihailemista, ja vähän lisää alkoholia. Naiset ovat nuoria, suurimmaksi osaksi sakkolihaosastoa. Huomioni kiinnittyy kahteen naiseen, jotka istuskelevat kahdestaan laivan pubin jakkaroilla, siiderit edessään. Molemmat naiset ovat noin 30 -vuotiaita. Toinen on vaaleatukkainen, lyhyehkö, mutta kaunis varreltaan. Naisen ystävä, tummatukkainen nainen, on reilusti vaaleaa naista pidempi, mutta ei läheskään yhtä menevän näköinen. Valmistaudun jo ottamaan kaiken charmini esille, kun huomaan naisten puhuvan ruotsia toisilleen. Pahus. Ei kiitos kieliopille tänään. Käännähdän hiukan nolon näköisenä ympäri, kun vaalea nainen nostaa katseensa ja vilkaisee minua. Hymyilen, ja poistun paikalta. Vaalea nainen hymyilee takaisin, ja jatkaa keskustelua ystävättärensä kanssa.

Aamuyö on jo pitkällä, kun lähden kulkemaan kohti hyttiäni. Sääli, ajattelen. Olen vielä hyvässä vedossa, ja mieli piirakkaakin tekisi. Pysähdyn hetkeksi erään hyttikäytävällä olevan aukinaisen oven kohdalla. Pubissa näkemäni naiset istuskelevat tölkit kädessä jutellen tumman miehen kanssa englanniksi. Jatkan matkaani kohti hyttiä. Äkkiä kuulen takaani äänen.

"Hej!"

Käännyn ympäri, ja näen vaaleamman ruotsia puhuneen naisen takakanani.

"Hej" vastaan nopeasti.

Nainen sanoo jotain nopeasti puuromaisella riikinruotsilla. Yritän napata kiinni naisen sanoista, mutta aivoni eivät pysy mukana.

"Ursäkta?" kysäisen.

Nainen vaihtaan kielen englanniksi ja esitteleen itsensä Juniksi. Juni kertoo nopeasti, että hän on kiinnittänyt huomiota minuun pubissa, mutta ihmetellyt, että miksi en tullut juttelemaan. Valehtelen, etten huomannut naista. Juni naurahtaa, ja toteaa minun varmasti huomanneen hänet.

Juni pyytää minua istumaan seurakseen naisten hyttiin. Nyökkään, ja nainen ohjaa minut nopeasti ovesta sisälle. Junin ystävätär, Rebekka, puhuu kovaan ääneen tumman miehen kanssa ruotsiksi. Juni esittelee minut kaverilleen, ja mies nyökkää nopeasti minun suuntaani. Istun avonaiselle sängylle, ja Juni istuu minua vastapäätä olevalle sängylle.

Juni kertoo minulle Turussa asuvista sukulaisistaan, joiden luona hän on vierailulla. Kuuntelen tarkkaan, vaikka huomioni kiinnittävät lähinnä naisen terhakat rinnat ja kauniit kasvot. Vieressämme Rebekka ja mies nuoleskelevat toisiaan. Juni osoittaa peukalolla sivulle, ja hihittää.

Hetken kuluttua mies toteaa ruotsiksi lähtevänsä vessaan. Rebekka istuu hetken sängyllä, mutta siirtyy nopeasti miehen kanssa vessaan. Juni nauraa, ja toteaa minulle Rebekan olevan "juuri tuollainen".

Kuuntelemme tarkkaan vessasta kuuluvaa ääntä, kun Rebekka aloittaa äkkiä tasaisen huohottamisen. Juni siirtää kätensä suunsa eteen, ja pidättää nauruaan. Vessasta kuuluu miehen mylväisy, ja tasainen lihan paukkeen ja huohotuksen ääni täyttää huoneen. Juni nauraa, ja sulkee hytin oven.

Naureskelemme vessasta kuuluville äänille. Huomaan Junin tuijottavan minua silmiin. Juni puraisee pikkusormensa kynttä, ja ujuttaa varpaitaan jalkoväliäni kohti. Kiihotun.

Juni katsoo minua silmiin.

"Vill du knulla?"

Vastaan nopeasti.

"Ja."

Nousen ylös sängyltä ja siirryn suutelemaan junia. Riisumme vaatteemme nopeasti. Vessasta kuuluu edelleen huohotusta, mutta aikaa ei ole paljon. Juni sieppaa laukustaan kondomin, ja asettelee sen puolikovan kaluni päälle. Hän vetelee muutaman kerran kättään edestakaisin kullini vartta pitkin, kunnes kaluni on kovettunut riittävästi aktia varten. Koskettelen samalla naista, suudellen hänen puolialastonta vartaloaan ja hyväillen hänen pilluaan.

"Kom!" Juni käskee, ja vetää minut päälleen.

Juni vetää minut hitaasti sisäänsä, painaen pohkeillaan pakaroitani. Hitaasti, pitkin vedoin, aloitamme aktimme. Juni huohottaa korvaani, raapien samalla kynsillään selkääni. Toisen pariskunnan äänet kiihottavat meitä entisestään.

Mylvähdän nautinnosta, kun terskani tarkastelee naisen kostean käytävän muotoja. Kaluni turpoaa ja kovettuu entisestyään, kun kuulen Junin huohottavan nautinnosta korvaani.

Vessasta kuuluva pauke kiihtyy. Juni työntää minut kauemmaksi, ja kääntää peppunsa leikkisästi minua kohti. Ihailen hetken naisen kiilteleviä huulia, ja työnnän sitten punertavan penikseni naisen sisään. Kiihdytän vauhtia kun huomaan, että vessasta kuuluu miehen urahdus.

Juni työntää peppuaan pelvistäni vasten samalla, kun pumppaan itseäni hänen sisäänsä. Vihdoin tunnen laukeavani, ja tunnen kumin täyttyvän siemennesteistäni.

Huohotamme hetken, kunnes vessasta kuuluva keskustelu herättää meidät. Aloitamme nopeasti pukeutumisen, ja istahdamme sängylle istumaan vierekkäin. Sukaisen Junin tukkaa muutaman kerran, että pahin panotukka katoaisi.

Vessan ovi avautuu, ja toisiaan suuteleva pariskunta siirtyy nauraen istumaan sängylle. Molempien kasvot punertavat.

Myös minua ja Junia naurattaa.

+1.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti