torstai 8. marraskuuta 2012

11. Sanna

Sannan tapaaminen aiheutti minussa ajatuksia. Ajatuksia joita käyn nyt läpi.

Peniksen toiminta on monelle naiselle itsestäänselvyys. Jos mies on kiihottunut, penis pomppaa pystyyn. Jos nainen ei viehätä, penis ei suostu yhteistyöhön. Miehet itse tietävät, että peniksen toiminta ei ole riippuvainen kiihotuksesta. Toisinaan kalu nousee pystyyn pelkästä väsymyksestä, toisinaan vehje ei suostu yhteistyöhön, vaikka mallin näköinen nainen työskentelisi sen kanssa huulet kosteina, käyden koko peniksenherätysrepertuaarinsa läpi.

Useimmiten peniksen ongelmat johtuvat miehen päästä. Työstressi, jännitys... Kaikki vaikuttavat peniksen kaareen.

Peniksen toimintaan vaikuttaa myös muita seikkoja. Yksi miehen kannalta ärsyttävimmistä on vääränlaiset herättelytekniikat. Hampaat, pallien puristelu, jne. Itseäni eniten ärsyttää liian aggressiivinen aloitus. Monet miehet tietävät tämän: Nainen on jo täysin tulessa, ja haluaa nopeasti kalun sisäänsä. Kiimassaan nainen kiskaisee löysän kalun käteensä, ja aloittaa käsityöt 2500 käsivedon minuuttitahdilla.

Ei. Ei näin.

Kalun käsittely pitää aloittaa rauhallisesti. Sitä pitää herätellä kutittelemalla, sivelemällä ja rauhallisilla vetelyliikkeillä. Kalun kovetessa tahtia voi halutessaan kiihdyttää, mutta armoton rytkyttäminen on harvoin tarpeen. Myös kosteus on tärkeää. Lämmitelyvaiheessa, erityisesti jos lämmittely hoidetaan pelkillä käsillä, kalu saattaa väsähtää pelkästä kuivuudesta. Kun kalu kuivuu, tunto katoaa. Game over. Jos liukuvoidetta on käsillä, kannattaa sitä myös hyödyntää.

Koska kaluni ympärileikattiin vasta aikuisiässä, tiedän jotain ympärileikatun peniksen ja leikkaamattoman peniksen eroista. Alla muutamia huomioita.

1. Ympärileikkaamaton kalu on huomattavasti helpompi herättää. Kulli saattaa nousta pelkästä kalsarikontaktista. Ympärileikattu penis nousee harvemmin pelkällä ajatuksella, vaan vaatii yleensä kunnon kontaktin.

2. Yleisesti naiset pitävät ympärileikatun peniksen ulkonäöstä enemmän kuin vastaavasta leikkaamattomasta. Leikattu penis on selkeä ja kaunis, kuten eräs nainen on minulle todennut. Lisäksi kalu on aina puhdas (Joskin... Jos mies ei pese kaluaan päivittäin, oli se sitten leikattu tai leikkaamaton, on naisen ehkä parempi jättää mulkku rauhaan.).

3. Ympärileikattu penis vaatii enemmän kosteutta kuin leikkaamaton. Käyttäkää suuta, käyttäkää liukuvoidetta, mutta pitäkää tatti märkänä!

4. Ympärileikattu penis on huomattavasti kestävämpi käytössä. Kun kalu on saatu pystyyn, oikeanlaisessa kiihotustilassa seksiä voi harrastaa tunteja laukeamatta. Nopeasti laukeaminen onnistuu myös, koska leikatun kullin kontrollointi on helpompaa.

5. Kylmällä on samanlainen vaikutus molempiin värkkeihin. Kylmä nahistaa. Lusikkatesti on siis legendaa.

6. Ympärileikattu penis kestää hammaskontaktia huomattavasti leikkaamatonta paremmin. Kunnon stondiksessa hampaat voivat tuntua jopa hyvältä.

Palataanpa Sannaan. Tapasin naisen pikkujouluristeilyllä Silja Serenadella toissaviikolla. Olin lähtenyt laivalle asettaen itselleni tiukan tavoitteen: Kaato, tai kotiin ei ole menemistä. Näin Sannan ensimmäisen kerran käydessäni syömässä buffetissa. Nainen, noin 35 vuotias punatukkainen herkkupeppu, oli ystävättäriensä kanssa ottamassa ruokaa. Hän huomasi vilkaisuni, ja hymyili minulle. Hymyilin takaisin.

Suurin osa päivästä kulki hiljaisesti. Nättejä naisia kulki oikealla ja vasemmalla, mutta yhteenkään ei saanut hyvää kontaktia. Myöhemmin siirryin laivan tanssiklubille. Siinä minä sitten istuin, ihaillen hyvin tanssivien parien liikehdintää lonkerolasi kädessäni, kun tunsin taputuksen olkapäälläni.

"Moi!", nainen totesi.

"Moooi.", vastasin.

"Oletko sä ihan yksin tässä?", hän tiedusteli.

"Joo. Haluatko istua seuraksi?"

"Joo, tottakai! Sanna.", nainen siirsi valkoista paljeteilla koristeltua käsilaukkuaan sivuun, ja ojensi kätensä. Vastasin kättelyyn.

"Kristian."

"Mitä sä juot?"

"Ihan lonkeroa vaan. Mitäs tuo on?"

Osoitin naisen hassun väristä drinkkiä.

"Tää on flirtini. Haluutko maistaa."

Sanna ojensi coctail-lasiaan minua kohti. Otin kulauksen.

"Okei... Täähän on hyvää!"

"Eikö olekin. Mä tilaan tätä aina kun mä olen laivalla."

"Miksi tuon drinkin nimi on niin tuttu?"

Vilkaisin naisen mekon alla pyörivää peppua, samalla kun tiedustelin drinkkiasiasta. NAM, ajattelin.

"Tää on Sinkkuelämästä. Siinä oli joskus tää juoma."

"Jaajoo, nyt mä muistankin! Oletko fani?"

"En. Tulihan sitä joskus seurattua..."

Sannan punainen mekko hiveli naisen vartaloa, hänen kääntyillessään tuolilla. Vaikka nainen oli selvästi ylittänyt 30 ikävuoden rajan, hänen ulkoasunsa oli upea. Kunpa useammat ihmiset pitäisivät itsensä kunnossa. Seksiä tulisi harrastettua huomattavasi enemmän parisuhteissa, jos ulkonäköasiat olisivat kunnossa, järkeilin.

Naureskelimme tanssipareille, varsinkin yhdelle pariskunnalle, jossa mies oli naista 30 senttiä lyhyempi. Sanna naureskeli, että miehellä on varmaan mahdottoman iso kalu. Epäilin asian olevan juuri näin, tai sitten mies on kielimiehiä. Sanna huokasi. Kunpa kielimiehiä olisikin enemmän.

Ehdotin naiselle, että lähtisimme hyttiini, olihan minulla pullo viiniä odottamassa. Hetken pohtimisen jälkeen Sanna oli samaa mieltä. Siirryimme hyttiini, ja korkkasin valkoviinipullon, kaataen viiniä naisen muovimukiin. Sanna kertoi pitävänsä enemmän punaviinistä, mutta valkoviinikin kelpasi hätätapauksessa. Siirryin hänen viereensä, ja keskustelimme Sannan työpaikasta, jonka mukana hän oli pikkujouluristeilyllä. Naisella oli mies, joka ei ollut koskaan kotona. Viihtyi jääkiekkoseuransa mukana erilaisissa "urheilutapahtumissa". Nyökkäilin. Jaksoin ihmetellä, että miksi noin hehkeää naista pidetään vakan alla käyttämättömänä. Outo äijä naisella.

Radiosta soi huippulaadukkaita 80-luvun hittejä. Kun radiosta alkoi soida "My heart will go on", repesin nauruun. Sanna hihitti myös.

Sanna katsoi silmiini.

"Haluatko tanssia mun kanssa?"

"Tässäkö?"

"Juu. Nouse ylös, tanssitaan parit hitaat."

Nousin ylös sohvalta, ja siirryin Sannan lähelle. Hän tuoksui hyvälle. Minua huvitti, että tunnistin tuoksun Kenzon Floweriksi. Olen selkeästi normaalia useamman naisen seurassa viimeaikoina. Sanna puristi minut lähemmäksi, ja kosketti huulillaan kaulaani. Koskettelin omilla huulillani naisen korvaa, siirtyen siitä hitaasti kohti kaulaa.

Sanna siirsi kasvonsa eteeni, ja suuteli minua varovasti. Suutelin häntä takaisin. Nainen maistui valkoviinille. Ei paha maku. Naisen kiihtyvä, lämmin hengitys tuntui iholla. Sanna puristi pakaroitani, ja minä laskin hänet avonaiselle sängylle. Suutelimme hetken, kosteiden kieliemme kosketellessa toisiaan. Sanna tarttui vyöhöni, ja avasi sen huohottaen. Nopeasti hän avasi vielä farkkujeni napit, ja sieppasi kaluni käteensä.

Kaluni ei ollut vielä kovettunut, mutta siitä huolimatta nainen vatkasi sitä kuin viimeistä päivää, samalla suudellen minua. Tunsin, kuinka tunto alkoi kadota alapäästäni. Vetäydyin kauemmaksi.

"Rauhallisesti. Ei meillä ole mikään kiire" sanoin.

"Mun tekee mieli!" nainen vaati.

Vedin rouvan valkoiset pikkuhousut hitaasti nilkkoihin, ja siirryin makaamaan hänen viereensä. Sänky tuntui ahtaalta. Onneksi nainen oli niin -petit-, ajattelin. Hivelin etusormellani naisen ihoa, tehden pieniä, pyöriviä liikkeitä. Sanna huohotti. Siirsin käteni hänen mekkonsa alle, ja sivelin hänen sääriensä sisäpintaa. Hänen vaalea ihonsa värisi kosketuksestani.

Hitaasti sormeni lähenivät naisen jalkoväliä. Tunnustelin häntä sormellani, ja yllätyin, kuinka kostea hän jo oli. Pyörittelin sormiani naisen huulilla, upotellen keskisormeani välillä hänen sisäänsä. Nainen voihki. Se kiihotti minua, ja tunsinkin jo liikettä omassa alapäässäni. Siirsin kostean keskisormeni ylöspäin, etsien naisen klitoriksen sormeni alle. Suutelin hänen kaulaansa, ja aloitin pyörivien liikkeiden tekemisen nappulan päällä, varoen samalla painamasta naisen pelvistä kädelläni.

Sanna huohotti, ja huohotus kiihdytti entisestään kaluni verenkiertoa. Kiihdytin sormeni liikettä, ja nainen alkoi puristella sängyn valkoista tyynyä. Muutaman minuutin kuluttua Sannan vartalo aloitti tutun jännityksen, hänen punaiset huulensa muodostivat pyöreän "O":n ja hänen silmänsä kääntyivät ympäri. Nainen ulvoi nautinnosta. Jatkoin sormen pyörittämistä, kunnes Sanna otti kädestäni kiinni.

"Ha-ha-haluatko sä nyt sisään?" hän huohotti.

"Kohta" siirryin ylemmäksi, ja nappasin repustani pienen liukuvoidepullon. Kaadoin voidetta kädelleni katsellessani Sannan kiilteleviä kasvoja. Vetelin voidetta kaluni varteen ja tattiin rauhallisin, pitkin vedoin, kunnes kaluni oli juhlakunnossa. Otin Sannan kädestä kiinni, ja ohjasin sen kaluni varteen.

"Jatka sä" käskytin.

Sanna aloitti kaluni runkkaamisen, ja kiihdytti jälleen tahtia.

"Hitaasti ja nautiskellen. Muista, ei tässä ole mihinkään kiire" muistutin.

Sanna hidasti rytmiä, ja siirteli kättään pitkin vedoin kaluni vartta pitkin. Nyt tuntui mahtavalta, ajattelin. Hetken kuluttua tunsin, kuinka kaluni päästä valui kiiltelevä touhutippa, joka levisi Sannan sormien päälle.

"Odota, mä tulen kohta sisään."

Nappasin repustani kondomin, ja rullasin sen kiiltelevän kaluni päälle. Sanna levitti jalkojaan. Minä asettauduin hänen päällensä, työntyen hitaasti hänen häpyhuuliensa välistä sisään.

"Vihdoinkin!" Sanna mutisi.

Aloitimme hitaalla tahdilla. Näky oli jotenkin rivo. Sannan stay-up sukista toinen oli valunut puoleen jalkaan, ja hänen ihonsa kiilteli hiestä. Sannan punaisen mekon rintamuksen napeista kolme oli avautunut tohinoissamme. Sannan pikkuhousut olivat edelleen naisen toisessa nilkassa, ihojemme alastomien osien koskettaessa toisiaan rytmikkäästi.

Jo muutaman minuutin pumppaamisen kuluttua tunsin paineen kasvavan alapäässäni. Hengitykseni kiihtyessä Sanna toisteli "Anna tulla, anna tulla!" ja minähän annoin. Äänekkään murahduksen kera laukesin, ja tunsin kondomini täyttyvän nesteistäni. Sanna taputteli selkääni, kuin olisi ollut ylpeä suorituksestani.

"Voi että teki hyvää!" Sanna totesi, katsoen minua samalla syvälle silmiin.

Yritin todeta jotain asiallista, mutta jostain syystä lyhyt mutta kiihkeä seksisessio oli imenyt minusta kaikki mehut. Suutelin naista huulille, ja vetäydyin ulos hänen sisältään. Otin kondomin pois kaluni päältä, ja viskasin sen roskikseen.

Makasimme vielä hetken päällekkäin, antaen hengityksemme tasaantua. Juttelimme niitä näitä, kunnes Sanna sanoi haluavansa mennä takaisin ravintolaan. Siistiydyimme pikaisesti, ja poistuimme hytistä. Naisen työporukasta ei ollut jäljellä enää kuin kaksi naista. Menimme juttelemaan heidän kanssaan.

Hieman myöhemmin kerroin haluavani lähteä nukkumaan. Sanna pahoitteli lähtemistäni, mutta ymmärsi kyllä väsymykseni. Poistuessani paikalta, Sanna siirtyi baaritiskille kaivamaan lompakkoaan kassistaan.

Hänen punaisen mekkonsa takaosassa, hieman polvien yläpuolella, oli valtava spermatahra.

+1


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti