keskiviikko 7. marraskuuta 2012

1000 lukijaa!

Tuhannen lukijan raja on nyt rikottu. Mahtavaa!

100 naisen kaataminen on yllättävän kuluttavaa puuhaa. Pikkujoulukausi on alla, ja olen käynyt jo kolmasti laivalla viimeisen kuukauden aikana. Vaikka kaatoja ei kaikilla reissuilla ole tullutkaan, olen saanut potentiaalisia ehdokkaita runsaasti. Viimeisin onnistunut kaatoni tapahtui Silja Serenadella toissaviikolla. Rakastan pikkujouluja. Kirjoitan kaadosta myöhemmin.

Vielä muutamat risteilyt, niin saan tavoitteeni kiinni. Olen menossa viikonloppuna Poriin vierailulle, joten jos vain vielä ehdin, varaan samalla risteilyn Turusta Tukholmaan, ja jatkan projektia laivalla. Jos onnistun varaamaan matkan, pyrin hankkimaan ainakin yhden kaadon, tai kaksi potentiaalista ehdokasta myöhempään kontaktiin.

Laivavaihtoehtoina ovat Isabella ja Europa. Kumpaa laivaa te Turun suunnalla asuvat suosittelette? Kummassa laivassa käy paremmin flaksi?

Pari vastausta kysymyksiinne.

Tera82 kyseli ulkonäöstäni. Vartalotyyppini on lihaksikas. Harrastan runsaasti liikuntaa. Punttisalia, lenkkeilyä jne. En kuitenkaan ole mikään kehonrakentaja. :)

Maiju kyseli miesten palleista. Mielestäni miehen (ja myös naisen) alapääkarvoitus on hänen ja partnerinsa oma asia. Itse olen sitä mieltä, että karvoitus on hyvä pitää lyhyenä. Kalju on kaunista.

Lähetelkää lisää kysymyksiä ja kommentteja. Vastaan niihin aina asian vaatimalla vakavuudella.

Hyvää pikkujoulukauden jatkoa. Pitäkää nätit (ja puhtaat!) alusvaatteet päällänne, ja muistakaa kumin käyttö lähikontakteissa!

- Kristian

2 kommenttia:

  1. Isabella. Europa on nykyään sellainen 50+ -ikäisten menopaikka.

    VastaaPoista
  2. Isabella on paras! En mä millään muulla laivalla käykään!

    VastaaPoista