torstai 22. marraskuuta 2012

10 prossaa

Syksy saa, ihanaa. Äh. Oikeasti tumma ja kostea keli vie mielen maihin, mutta onneksi samalla on pikkujoulukausi täydessä vauhdissa. Ainakin sitä näkee iloisia ihmisiä hassuissa pikkujoulupuuhissa!

Olen vihdoin ylittänyt projektini 10%:n maagisen rajan. Tästä eteenpäin kaikki on vain rutiinia. No ei sentään...

Pahasti näyttää siltä, että vaikka kuinka yritän, ei 100 kaatoa vuodessa tule täyteen. Tiesin tämän olevan todennäköistä jo blogia aloitettaessa. Nähtäväksi jää, kuinka pitkään näihin 100 kaatoon loppujen lopuksi menee aikaa.  Jos projektissa menee yli 2 vuotta, koen epäonnistuneeni siinä. Mutta olen nyt taipunut ajatukseen, että tarvitsen toisinaan apua innokkailta blogilaisiltani.

Olen hieman yllättynyt siitä, kuinka moni nainen on tarjonnut apuaan projektini loppuun suorittamiseksi. Olen pyrkinyt vastaamaan kaikille halukkaille, mutta työkiireiden, tämän projektin ja kaiken muun elämässäni tapahtuvan takia en ehkä ole ehtinyt vastata juuri Sinulle.

Vastaan kyllä kaikille viestiä lähettäneille, lähetysjärjestyksessä.  :)

Olen siis jatkossa avoin projektin etenemisen avustamisessa kiinnostuneille. Joudun kuitenkin asettamaan muutaman säännön tähän hommaan.

1) Blogiprojektiin osallistuvien naisten on oltava työmatkani varrella. Kiireisestä elämästäni johtuen, en voi tuhlata kahta päivää viikosta yhden kaadon vuoksi. Pahoittelut teille, jotka asutte liian kaukana reitiltäni. :)

2) Jokaisen blogiprojektiin osallistuvan on hyväksyttävä se, että kirjoitan heistä tänne. En kirjoita oikeilla nimillä, enkä kirjoita asioista, joista henkilö voitaisiin tunnistaa. Halutessaan osallistuja saa valita bloginimensä kirjoitukseen.

3) Jos tapaamisesta on sovittu, tulee sopimuksen pitää. Jos sinulle tulee pupu pöksyyn, seksi voidaan kyllä jättää harrastamatta. Mutta tarjoa edes kahvit. :)

4) Jos haluat, että sinusta otetaan kuvia blogia piristämään, siitä on sovittava erikseen. En myöskään itse ota kuvia pyytämättä lupaa. Jos kuvia tuodaan blogiin, kasvot ja tunnistettavat piirteet poistetaan.

5) Huomioi säännöt. Kaadoksi lasketaan varsinainen akti sekä suihinotto.

Nanniii pyysi minusta valokuvaa blogiin. Kuvan pitää olla sellainen, josta minua ei tunnisteta, joten pohdin vielä asiaa..

Tässä kaikki tällä kertaa. Jatketaan kosteissa pikkujoulumerkeissä!

PS. Oletteko muuten koskaan miettineet, miksi osa ihmisistä hikoilee poskettomasti seksin aikana, ja osasta ei irtoa pisaraakaan? Hassua, eikö?

- Kristian

1 kommentti: