tiistai 6. marraskuuta 2012

10: Dani

Vaikka matkustelen kohtuullisen paljon, en ole koskaan harrastanut seksiä tummahipiäisen naisen kanssa. Asia on sinänsä hassu, sillä kokemukseni mukaan tummat naiset ovat huomattavasti vaaleita naisia aggressiivisempiä etsiessään itselleen miesseuraa. Mutta ikinä en ole tarttunut kiinni tarjoukseen. Olen siis ollut nössö, virallisesti.

Netin deittipalstalla tapasin 24 -vuotiaan, todella kuuman näköisen Danin. Danin kanssa oli kiva jutella, koska hänen suomen kielensä oli korkeintaan välttävää, ja jouduin jatkuvasti hyödyntämään englannin kielen taitoani. Kerrankin koulun kielentunneista on jotain hyötyä kotimaassa, ajattelin.

Dani oli kotoisin Kanadasta, ja oli tullut vanhempiensa mukana Suomeen muutama vuosi takaperin. Nainen ei ollut kovin kiinnostunut jakamaan vanhempiensa ammatteja, eivätkä ne minua juuri kiinnostaneetkaan. Sen sijaan Danin suklainen iho ja ihanat, jäntevät sääret aiheuttivat pöksyissäni odottamattonta elokkuutta. Tämä juttu piti pelata kotiin!

Dani halusi tavata minut elokuvateatterissa Tampereella. Leffavalintana oli jokin tusinaleffa, romanttinen komedia, jossa ikäloput näyttelijät esittivät nuorempia kuin olivatkaan. Paska leffa. Mutta Dani-Ah Dani! Heti leffateatteriin saavuttuani nuori, noin 170 senttinen tumma nainen hyökkäsi halaamaan minua. Vastasin luonnollisesti heti halaukseen. Dani vetäytyi hieman kauemmaksi ja katseli minua innostuneen näköisenä.

"Hei! Minä olen Dani."

"Arvasin. Kristian, moi!"

"Oliko siellä ihan huono keli?" Dani tiedusteli hassulla suomen kielellä.

"Ei. Ihan mukava keli oli" naureskelin.

"Leffa pian alkaa. Ottaako poppari?"

"En mä tarvitse. Haluutko sä?"

"Ei tarvitse, kiitos."

Siirryimme leffateatteriin. Paikkamme sijaitsivat aivan teatterin takarivissä. Olin varannut turhaan liput leffaan etukäteen, sillä kovin montaa ihmistä ei teatteriin saapunut. Ei ilmeisesti kovin suosittu filmi, pohdiskelin.

Tarkkailin sivusilmällä Danin ulkomuotoja leffateatterin hämyssä. Kauniit kasvot, pyöreät rinnat ja ne aivan upeat sääret, jotka näkyivät danin lyhyehkön mekon alta kiinnittivät huomioni. Leffan seuraaminen oli kovin vaivalloista. Keskustelimme niitä näitä, ja arvostelimme leffan huonoutta ja näyttelijävalintoja. Sitten huomasin Danin mittailevan minua tarkemmin.

"You know, you really are very hansom" Dani totesi äkkiä.

"Why, thank you" kiitin. "You don't look so bad yourself either."

Iskin silmää. Dani hihitti.

"You want to go to my place after the movie? I mean, if you aren't in a hurry?" Dani kuiskasi.

"Sure. I'd like that" vastasin.

Danin asunto sijaitsi lähellä teatteria. Jopa niin lähellä, että matka tuntui kuluvan siivillä, kun keskustelimme toistemme kanssa elämästä, suhteista ja kaikesta muusta, mitä nyt mieleemme tuli.

"Me ollaan tässä" Dani totesi, kun saavuimme asunnon ovelle.

"Minulla on dog, mutta se ei ole nyt paikalla. I hope you aren't allergic!" Dani hymyili.

"Ei, en ole."

Vastasin hymyyn.

Danin koti paljasti sen, mitä olin epäillytkin; Nainen ei ollut köyhästä suvusta. Iskun kalusteita, design lamppuja ja tauluja, joiden arvosta en osannut sanoa yhtään mitään. Asunto itsessään ei kuitenkaan ollut kovin suuri, kaksi huonetta ja keittiö, ehkä 60-70 neliötä.

"Keräätkö tauluja?" kysyin.

"Sorry?" Dani kysyi.

"Do you collect painitings?"

"No, they are from my father. I just like the way they look, you know. You want me to show you the apartment?"

"Sure."

Dani kulki teatraalisesti eteiseen. "This is my lobby, eteinen."

Sitten hän ohjasi minut keittiön kautta olohuoneeseen. "And here's my kitchen and my living room's here..."

"Nice..." totesin koomisesti.

"And here is my favorite room, my makuuhuone." Dani esitteli makuuhuonettaan.

"So" Dani jatkoi. "How's your little man doing?"

"Sorry?" kysyin.

"You came here for sex, right?" Dani kysyi suoraan.

"...Yes. Yes I did." vastasin.

"Well... How about we get naked and start to know each other a little better?" Dani hymyili vienosti.

"You read my mind.". Kiskaisin paidan pois päältäni kuin käskystä. Dani nauroi ja avasi mekkonsa, antaen sen valua nilkkoihinsa.

"Wow" sanoin köhisevällä äänellä.

"You like?" Dani kysyi.

"You have an amazing body."

"Thank you. Now get over here."

Otin Danin syleilyyni ja suutelin hänen kaulaansa. Dani päästi hiljaisen huokauksen, ja kosketteli sormillaan ihoani. Naisen pitkähköt kynnet kutittelivat ihoani.

Kaadoin naisen mustan päiväpeitteen päälle, ja avasin hänen rintaliiviensa hakaset. Dani kiskaisi liivit pois päältään, ja ihanat, pyöreät melonit tuijottivat minua, kuin vaatien kosketusta. Puristin Danin takapuolta imien samalla ahnaasti hänen rintojaan. Nainen värisi. Dani siirsi kätensä alushousujeni etumukselle, ja aloitti paisuvan kaluni tasaisen silittämisen. Tunsin kuinka veri pakkautui kankaan alle.

Otin molemmin käsin kiinni naisen stringeistä, suudellen samalla hänen alavatsaansa. Vedin stringit hitaasti naisen nilkkoihin, ja kiskaisin ne lattialle hymyillen naisen huokailuille.

"Could you... Could you go down on me?" Dani kysyi.

"Only if you do the same for me" härnäsin.

"Done. Now get down there, big boy."

Dani nappasi minua päästä, ja ohjasi minut jo valmiiksi kostean haarovälinsä luo.

Härnäsin naista lipomalla hänen reisiensä sisäpintaa, kunnes hän ei enää kestänyt, ja painoi pääni jalkoväliinsä. Osaavin ottein nuolin naisen pillua, kunnes tunsin naisen hengityksen kiihtyvän. Naisen vapisevat jalat puristivat päätäni yhä tiukemmin. Siirsin kieltäni ylemmäksi, kohti naisen onnennappia. Tasaisin vedoin pyörittelin kieltäni klitoriksen ympärillä.

Äkkiä naisen lihaksikkaat jalat pamahtivat luotisuoriksi, hänen selkänsä kaartui kaarelle, ja hänen jälkovälinsä aloitti hervottoman sykkimisen. Dani nauroi ja ulisi yhtäaikaa orgasminsa pauloissa.

Siirryin ylemmäksi Danin kiiltävän ihon yli suutelemaan tämän huulia. Dani huohotti.

"That was FANTASTIC!" Dani huohotti. "Let's get you ready next!"

Istuin polvillani sängyllä, kun Dani suuteli vartaloani siirtyen yhä alemmaksi ja alemmaksi. Pian hän jo sieppasi kullini huuliensa väliin. Mikä imu, ajattelin. Dani pumppasi kaluani suussaan, ja minä upotin samalla sormeni naisen pilluun. Se oli märkä ja lämmin.

Dani poksautti kaluni huuliltaan. Se teki kipeää ja gutaa samaan aikaan. Hän nappasi yöpöytänsä laatikostosta kondomin, ja rullasi sen kiiltelevän sauvani päälle. Dani laskeutui makaamaan selälleen sängylle.

"Let's put you in..." Dani käskytti, ja ohjasi minut sisäänsä. Naisen lihaksikas pimpsa otti minut tiukkaan, kuumaan syleilyynsä.

Hetken naituamme lähetyssaarnaajassa, Dani kiepsautti minut selälleni, ja aloitti rauhallisen ratsastamisen. Toisella kädellään nainen pyöritteli pallejani. Se aiheutti minussa sähköiskun omaisia nautinnon tunteita.

Danin tahti kiihtyi. Hän alkoi purra huultansa ja taittaa selkäänsä kaarelle. Tunsin kuinka naisen piirakka puristui yhä lujemmin kaluni vartta vasten, ja aloitti tutun sykkimisen.

Dani paiskautui rintaani vasten, puristaen molemmilla käsillään niskani takaa. Hänen pelviksensä pieksi etumustani uskomattomalla raivokkuudella. Dani huusi, ulvoi ja sätki. Sitten hän jäi huohottamaan hikisenä päälleni. Hänen koko vartalonsa sätki.

Siirryimme lusikka-asentoon, ja nautimme toistemme lämmöstä. Survoin kaluani naisen sisään hellällä, mutta päättäväisellä tahdilla. Danin silmät olivat kiinni, ja hänen huulensa kiiltelivät seksikkäästi.

"Mä olen tulossa!" sanoin tuntiessani tutun tunteen jalkovälissäni.

"Tuu mun rinnoille!" Dani huohotti yllättävän hyvällä suomella.

Siirryin nopeasti istumaan Danin syliin. Kiskaisin kondomin pois kiiltävän valtikkani päältä. Nainen sieppasi kaluni käsiinsä, ja puristaen molemmilla käsillään, pumppasi kaluni vartta edes takaisin. Nostin etumustani kohti naisen rintoja.

Terskan turpoaminen. Puristus. Ja pian kaluni vapautti rakkauden eliksiirinsä naisen suklaiselle vartalolle. Ensimmäinen ruiskaus lensi rintojen yli, vetäen valkoisen, kiiltävän viivan naisen huulien, nenän ja otsan yli, pysähtyen vihdoin mustien, paksujen hiusten rajaan. Dani nauroi ja jatkoi pumppaamista, kaluni ruiskuttaessa spermaa naisen kaulalle, rinnoille ja käsille.

Hetken kuluttua kaluni pää alkoi pehmetä, ja viimeiset tipat laskeutuivat hitaasti pitkin Danin käsivartta. Nainen nauroi, ja maistoi kielellään huulilleen lentänyttä miesmaitoa.

"Yum!" nainen nauroi. "You sure came a lot! Bad boy!" hän puristi kaluani. Se teki hyvää.

Kiitimme toisiamme kivasta illasta, ja sovimme tapaavamme vielä joskus uudelleen. Poistuessani asunnosta onnittelin itseäni. Kaksi suoritusta samalla kertaa: +1 kaatoa, ja ensimmäistä kertaa seksiä tumman naisen kanssa. Erinomaista!

Keli oli kalsea, ja päätin lähteä suorinta tietä kotiin. Yöllisellä kotimatkalla pohdiskelin Danin ihanaa vartaloa, ja sitä kiiltelevää näkyä, josta sain nauttia lauettuani naisen vartalolle.

Yum todellakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti