maanantai 8. lokakuuta 2012

6: Pirkko

"Mitä sä teet työkses?"

Pirkko pyöritteli etusormeaan siiderilasinsa reunalla, pohtien selkeästi minua miellyttävää vastausta kysymykseeni.

"Mä olen asuntovälittäjä. Ainakin vielä. Tarkoituksena olisi löytää uusi työpaikka mahdollisimman pian."

"Jaa miksi?" tiedustelin uteliaasti.

"Ihan muuten vaan. Työ ei oikein enää nappaa."

Pirkko otti kulauksen lasistaan.

"Susta ei sitten vissiin tule kiinteistökuningatarta?" jatkoin vitsaillen.

"Ei. Ei tule."

Pirkko hymyili.

Katselin Pirkon ihanan sinisiä silmiä. Turkulaisesta naisella oli tyyliä. Mustaan ja tyylikkääseen, mutta ei silti liian asialliseen, jakkuasuun pukeutunut, silmälasipäinen 40 -vuotias nainen oli näyttävä näky. Paikallisen kuppilan valossa naisen ei olisi ikinä uskonut olevan yli 30-vuotias. Hyvin säilynyt, ajattelin. Panisin.

Tapasin Pirkon netin keskustepalstalla. Kyse on niin sanotusta "kutukutsusta". Molemmilla osapuolilla oli heti alussa sama tavoite, eli saada persettä. Pirkko oli jo kuudes yhteydenottaja kyseiseltä palstalta, mutta vasta hänen kanssaan homma oli edennyt tapaamiseen saakka. Eronneen naisen kiukkuinen tilitys teki minuun vaikutuksen, ja oma "rehellisyyteni" ilmeisesti upposi naiseen kuin jäykkä penis kosteaan vaginaan.

Tapaaminen paikallisessa baarissa tehtiin siksi, että molemmat saivat tavata toisensa yleisessä ympäristössä. Mikäli kumppanin yleinen habitus ei jommalle kummalle osapuolelle kelpaisikaan, paikalta olisi helppo häipyä. Nerokasta.

Muutaman siiderin jälkeen Pirkko oli jo täysin meno päällä. Tanssimme parit hitaat tanssilattialla, ja Pirkko hieroi takamustaan vasten housujeni etumusta. Meno oli lämmintä.

"Joko sä haluat mennä?" Pirkko kysyi.

"Joo. Meille vai teille?" vastasin.

"Mä asun parin kilsan päässä. Otetaan taksi ja mennään."

Saavuttuamme Pirkon asunnolle, joka sijaitsi kohtuullisella paikalla Aurajoen rannalla, nainen pyysi minua ottamaan vaatteet pois. Yllätyin, koska olisin odottanut hieman hitaammin etenevää tahtia. PIrkko totesi haluavansa käydä suihkussa ennen "pääruokaa", joten poistin nopeasti vaatteeni ja siirryin suihkuhuoneeseen.

Asunnon suihku vaikutti todella modernilta. Joko huone oli uusittu lähiaikoina, tai sitten alkuperäinen ulkoasu oli onnistunut todella hyvin. LEDien ja mustien ja valkoisten seinätiilien harmoninen yhdistelmä loi tunnelmaa, jota hyvin harvan asunnon suihkuhuoneesta löytyy. Suihkuhuoneessa oli myös kahden hengen amme. Ammeessa oli kultaisiksi värjätyt kissan tassut, ja se ikäänkuin leijui vahvojen jalkojensa päällä.

"Ootko sä jo valmis?"

"Joo, mä ihailin sun suihkuhuonetta. Ja tuota ammetta!"

"Haluaisitko sä tulla mun kanssa siihen?" Pirkko tiedusteli.

"Eikö sen täytössä mene aika pitkään?" mietin ääneen.

"Ei siinä nyt niin pitkään mene."

Pirkko laittoi veden laskeutumaan altaaseen.

"Mennään suihkuun siksi aikaa, kunnes amme täyttyy."

Pirkko riisui kylpytakkinsa ja paljasti terhakat rintansa. PIrkolla ei ollut suuria rintoja, vaan pienet ja sievät. Tästä syystä ne ilmeisesti näyttivät edelleen niin hyviltä, pohdiskelin.

Astuimme suihkuun. Pirkko vilkaisi minua, virnisti ja käänsi veden päälle.

"Ah! Kylmää!"

Tunsin kuinka peniksen pomppasi pystyyn kylmän suihkun aiheuttaman yllätyksen takia.

"Ensin vähän viilennetään sun tunteita" Pirkko nauroi. "Ainakin sun alakertas on kuuma!"

Sieppasin Pirkon mukaan suihkuuni. Vesi alkoi jo lämmetä. Sivelin Pirkon ihoa edestakaisin suihkun alla. Nainen huokaili, ja puristeli minua selästä ja pakaroista. Kutittelimme toisiamme vielä jonkin aikaa, kunnes Pirkko totesi veden olevan jo lämmintä.

Siirryimme altaaseen. Vesi oli miellyttävän lämmintä, ja kalunikin tuntui nauttivan lämmön tunteesta.
Pirkko laskeutui syliini, painaen kaluani vasten napaani.

Suutelimme toisiamme. Pirkko oli loistava suutelija. Sopivasti kieltä, sopivasti imua. Pirkko kääntyi ympäri, ja siveli kovaa kaluani veden alla. Suutelin Pirkon kaulaa, ja hieroin hänen rintojaan. Pirkko nautti siitä.

"Nouse istumaan tuohon reunalle" komensin.

Pirkko nousi ammeen reunalle. Näin naisen ihanan jalkovälin. Levitin hitaasti Pirkon sääriä, ja työnsin huuliani kohti hänen pyhintään. Tunsin hänen hengityksensä kiihtyvän.

"Tässä sulle vähän alkunamia" totesin, ja työnsin huuleni vasten Pirkon häpyhuulia.

Pirkko sätkähti, otti tiukan otteen kaljusta päästäni, ja painoi sitä huohuttaen kohti klitoristaan. Nuolin, suutelin, imin ja näykin naista nauttien samalla hänen puhtaasta tuoksustaan. Pirkon hengitys kiihtyi, kunnes äkkiä hänen säärensä alkoivat painaa vasten korviani, ja nainen alkoi sätkimään hervottomasti. Nappasin tiukan otteen naisen pepun takaa ja jatkoin nuolemista.

"AAAAaaaaAAaaahh!"

Pirkko tuli. Kahdesti.

Koska nainen tuntui pitävän suuseksistä, päätin antaa hänelle vielä yhden kunnon orgasmin ennen omaa vuoroani. Siirsin huuleni hänen klitoriksensa päälle, ja aloin lutkuttaa kohtaa rytmikkäästi, pitäen huolta tahdin pysymisestä tasaisena.

Pirkko alkoi jälleen täristä. Pidin naisen tiukasti otteessani, kunnes tunsin hänen vartalonsa jälleen jäykistyvän. Pirkko nauroi ja nytkähteli orgasminsa tahdissa, ja minä jatkoin työskentelyä, kunnes orgasmin viimeinenkin aalto oli poistunut naisesta.

"Anna se kulli! Sun vuoro!" Pirkko komensi.

Nousin ylös altaasta ja työnsin jo hieman laskeneen kaluni kohti Pirkon huulia. Hän nappasi kalun käteensä ja imaisi terskani suuhunsa. Mylvähdin nautinnosta. Pirkko osasi imeä. Tunsin kuinka kaluni turposi hitaasti täyteen mittaansa naisen kuumien huulien välissä.

Pirkon huulet kiiltelivät kauniisti pikkeveljeni varren liukuessa edestakaisin hänen huuliensa välissä. Kuvittelin ne entistä kiiltävämpinä, rakkauden mahlani valuessa seksikkäästi alas naisen suupielestä...

Ajatukseni katkesi.

"Tuu sisään jo!"

Pirkko heilutti pyöreää takapuoltaan kuin innostunut koiranpentu. Nousin ylös ja hain nopeasti takkini taskusta Durexin, ja kiskaisin sen kaluni päälle.  Hyppäsin takaisin ammeeseen ja tarrasin kiinni naisen pepusta molemmin käsin. Kutittelin terskallani hänen kostean luolansa suuaukkoa.

"Nnngh-ih!"

Pirkko työnsi häpyhuulensa sykkivän valtikkani päälle. Hymähdin, ja aloitin välittömästi pumppauksen. Pirkko työnsi vastaan yllättävän suurella voimalla. Yhdistyneestä lihastamamme kuului jatkuva läts--läts -ääni. Se huvitti minua.

"Lisää, vittu! Lisäää!"

Pirkko nautti kunnon rynkytyksestä. Kiihdytin tahtia, ja naisen ulvonta kiihtyi pelvikseni liikkeiden mukana.

Jonkin aikaa naituamme sain ajatuksen.

"Saanko mä tulla sun peppuun?" kysyin varovasti.

"Ah! Jooh. Tossa kaapissa on rasvaa, se oranssi tuubi" Pirkko huohotti.

Otin kaapista purkin. Jotain halparasvaa. Ei sopinut Pirkon tyyliin. Rasvasin kaluni kunnolla, ja kosteutin sormeni rasvalla. Pyörittelin rasvaa Pirkon peppuaukon ympärille. Sujautin sormeani hiukan aukon sisään. Pirkko mylväisin. Siirsin valtikkani peppuaukolle, ja käsillä auttaen ujutin kaluani naisen sisään, kunnes se oli lähes kokonaan kadonnut kiiltelevien pakaroiden sisään.

"Varovasti... Vaaroovasti..." Pirkko neuvoi.

Aloitin rytmikkään pumppaamisen, hyvin hitaasti. Pirkko inisi, ja hänen peppunsa puristi kaluni vartta kuin viimeistä päivää. Pikkuhiljaa peppu alkoi rentouttaa otettaan, ja tahtimme kiihtyi. Pirkko aloitti tasaisen ulvomisen. Hän ei ollut ensimmäista kertaa neitiä lavalla.

Pirkon peppu tuntui ihanalta. Nainen puristeli jatkuvasti kaluani, ja minä survoin valtikkaani niin hellästi kuin kiimaltani vain pystyin. Tunsin kuinka terskani päässä alkoi tuttu kihelmöinti.

"Mä olen tulossa!" mylväisin.

"Ahh!" Pirkko jatkoi huohotustaan.

Ja niin tunsin, kuinka siemennesteeni lähti jälleen liikkeelle. Puristin Pirkon pakaroista, ja samalla hän puristeli sulkijalihaksijaan. Laukeaminen oli yllättävän vaikeaa, pirkon lihasten puristaessa kaluani, mutta kun nesteeni vihdoin pääsivät vapauteen, tunne oli jotain aivan uskomatonta. Pirkko puristeli kaluani, ja se pumppasi spermaa kondomiin kuin viimeistä päivää.

Huohotusta. Pirkko vilkaisi minua ja virnisti. Hän puristi sulkijalihaksiaan ja pumppasi vielä hetken. Se kirveli mutta tuntui silti hyvältä. "Juu, kiitokiitoskiitos, riittääriittää!" toistelin.

Vetäydyin hitaasti ulos pirkon pepusta, ja heitin kondomin vessan roskikseen. Pirkko suuteli minua, ja minä vastasin suudelmaan.

Kävimme vielä suihkussa, ja joimme kahvit. Naureskelimme tapahtuneelle, ja lupasimme että toistamme tapahtuneen joskus tulevaisuudessa.

Poistuessani Pirkon kodista, muistutin itselleni, miksi tapahtuma ei tule toistumaan. Aikaa ei ole paljon, ja kaatoja on todella vähän. Tarvitsin lisää uusia naisia, en jo ajettuja yksilöitä, olivat ne sitten kuinka herkullisia tahansa.

Ja niin matkustin kohti uusia kaatoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti