perjantai 6. heinäkuuta 2012

Blogin aloitus

Jokainen on varmasti tähän mennessä kuullut Tepon 100 naisen kaato-blogista. Jokainen blogia lukenut myös varmasti tietää, että blogi oli täyttä fantasiaa.

Entä jos tavallinen mies ihan oikeasti yrittäisi panna 100 naista vuoden sisään. Onko se edes teoriassa mahdollista? Tepon blogista innostuneena allekirjoittanut on ottanut tämän raskaan, mutta ah niin miellyttävän, projektin tehtäväkseen.

100 / 365 = 3,65. Eli yksi uusi nainen 3,65 päivän sisään. On siinä soudettavaa.

Nyt hieman tietoa projektin aloittajasta.

Olen noin 30 -vuotias mies. Kahdesti vakavammassa liitossa. Viimeinen liitto päättyi kihlautumisen purkautumiseen n. 4 viikkoa sitten, eikä kovin kauniisti. Olen 180 senttiä pitkä, atleettinen ja kohtuullisen komea mies. Minulla on siniset silmät ja tumma tukka, jonka tosin olen leikannut kaljuksi.

Työskentelen menestyksekäässä pienyrityksessä, johtotehtävissä, joten raha ei ole koskaan ollut ongelma. Tästä tulee olemaan hyötyä, kuten myös siitä, että liikun työssäni paljon. Tämä ja runsas vapaa-aika mahdollistaa useita kontakteja per viikko.

Naismakuni on aina ollut vaihteleva. Toisinaan olen lämmennyt täydellisiin vaaleaveriköihin, joiden sääret ovat jatkuneet täältä Thaimaaseen. Toisinaan olen tykästynyt lyhyenläntiin pyöreisiin brunetteihin, koska olen pitänyt heitä yleisesti mukavina. Pointti on, että naisen ulkonäkö ei rajoita tämän blogin etenemistä.

Olen ottanut salanimekseni Kristian Mäkelä. Miksikö? No, nämä nimet nyt pamahtivat ensimmäisenä googleen. Nimi EI siis ole oikea nimeni.

Seuraavassa postauksessa käyn läpi projektin rajat ja vaatimukset. Yritän myös saada ensimmäiset treffit varattua tähän mennessä. Olen jo avannut useisiin deittikoneisiin profiilin, joista pyrin saamaan ainakin osan 100 panostani. Jos kaikki menee putkeen, on minulla ainakin pari ehdokasta varattuna viikon sisään.

Toivottakaa minulle (metsästys)onnea.

5 kommenttia:

 1. Ei jostain syystä toimut toi sähköpostin klikkaus, niin jos voisit pistää sänhköpostisi tähän, olisi aisiaa :) -Sini

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Eli yhteydenotot ja kysymykset voi lähettää osoitteeseen naistako( at )gmail.com

  - Kristian

  VastaaPoista
 3. Kaadoit naisia jo silloin, kun olit vielä kihloissa. Hmmph.

  VastaaPoista
 4. Pleieri blogi löysi 100naistako.blogspot.comin Sika Mieheksi kautta. 100 naista vuodessa on saavutettavissa miehelle, joka on hoitanut perusasiat kuntoon kuten Kristian pitkä, atleettinen, komea, tyylitajuinen ja riittävän varakas.

  Kuitenkaan Kristianin kaltaisetkaan miehet eivät ikinä saa kaikkia iskemiään naisia. Jos Kristian lähestyy naisia ilman selkeitä kiinnostuksen osoituksia epäonnistuminen tapahtuu 94% tapauksista. Toisin sanoen Kristianin lähestyessä 100 naista keskiarvollisesti 6 pääty seksuaaliseen kontaktiin.

  100 naista vuodessa tarkottaa siis noin 1700 aloitusta. Tämä tarkoittaa 33 iskua viikossa. Täysin realistinen 5 naisen iskeminen päivässä on siis tehtävissä, olettaen riittävä ajankäytön mahdollisuus ja naismaussa keskittyminen myös kohtalaisen seksuaalisen markkina-arvon omaaviin naisiin.

  Naisia voi lähestyä missä tahansa. Kerro kiinnostuksesi ja vie asioita seksuaalisesti eteenpäin fyysisesti niin pian kuin mahdollista. Asu keskeisellä sijainnilla ja järjestä tapaaminen mahdollisimman lähelle hienoa asuntoasi tai hotelliasi, jos olet matkoilla.

  t. Pleieri

  VastaaPoista